Skab en hyggelig spisestue

Det er værd at skabe en hyggelig spisestue, da du typisk sidder i dette rum og spiser hver dag. Det er også i dette rum, at der foregår festlige begivenheder med venner og familie. Du skal derfor føle dig godt tilpas samtidigt med, at spisestuen er funktionel. Her er nogle forslag til, hvordan din spisestue bliver både hyggelig og funktionel.

Vælg det perfekte spisebord for dig

Du kan få spiseborde i alverdens størrelser, former, farver og design. Ikke nok med at du skal vælge et spisebord, der passer i størrelsen, skal bordet ydermere passe ind i resten af boligens indretning både, når det kommer til design og farve. Har du ikke besluttet dig for en stil endnu, så søg efter inspiration på nettet. 

Find lækre spisebordsstole til dit spisebord

Efter du har valgt det perfekte spisebord, skal du finde spisebordsstole, der matcher bordet. Tænk også over at stolene skal være komfortable, så du kan sidde på dem i lang tid, når du har gæster. Endnu en ting, du skal være opmærksom på, er stolenes højde. Højden skal passe til dit spisebord, så du hverken sidder for højt eller for lavt i forhold til bordet. 

Det er nødvendigt med opbevaringsplads og små fine detaljer

Du bør ydermere tænke over at have noget opbevaringsplads i din spisestue. Det kan eksempelvis være en Montana reol, hvor du kan opbevare dit service, så det er nemt for dig, når du skal dække bord. 

Sidst men ikke mindst er de små detaljer såsom lamper, planter, lysestager, vaser, vægdekorationer m.m. vigtige.