Brug spejle til at sætte tonen i din boligindretning

Et møbel, der er at finde i alle hjem, er et spejl. Vi har det alle og bruger det alle – hver eneste dag. Vi bruger mest spejle, til at spejle os selv i og bruger det helt op til, at vi skal ud ad døren. Men faktisk kan spejle også bruges til at sætte en tone i din indretning. For der er mange spejle at vælge imellem og ethvert spejl har og giver et nyt udtryk til dit hjem.

Forskellige faconer giver forskellige udtryk

Spejle kan være runde, firkantede, ottekantede, trekantede, organiske og som spejlmosaikker. De forskellige faconer har forskellige udtryk og du kan derfor benytte dig af at lege med mixet af spejlfaconer i din indretning. Spejle med bløde kanter giver et blødere look i indretningen, men blender ikke så let ind på en væg, grundet dets facon. Bruger du derfor et rundt eller organisk udseende spejl, kan det være smart at bruge det lige så meget som et spejl, men også som en vægudsmykning. Et firkantet spejl skaber mere kant i indretningen. Det blender dog også bedre ind og kan placeres mange steder, uden at man ville tænke over det og kan både bruges væghængt samt gulvstående.

Farver og rammer taler ind i din indretning

Spejle fås både med og uden rammer. Uden rammer bliver spejlene mere usynlige i din indretning, hvilket kan give et flot minimalistisk udseende. Spejle med rammer bliver derimod ligesom malerier, som man lægger mærke til. Overvej derfor, om din spejlramme ikke skal have en spændende farve, der passer til din indretning eller om rammen måske skal være i antikt udseende eller måske i en sjov og moderne organisk form. Du kan med fordel bruge spejlrammer og deres både farve og stil, til at fremhæve andre detaljer i din indretning. Du kan derfor bruge spejle til at sammenkæde din indretningsstil.