Sådan skaber du en smuk læmur i nybyggerkvarteret

Der skyder i dag op med det ene boligområde efter det andet. Og flere byer er derfor i massiv vækst. Danskere er vilde med at købe grunde, der stemmer overens med behov, ønsker og krav, for det betyder, at de kan bygge det hjem, som kan udgøre deres trygge base i fremtiden.

Det er sikkerheden for et hjem, der har den hygge, den atmosfære og den stemning, man søger – og det er helt uden, at det er nødvendigt at gå på kompromis.

Der kan dog være ekstra arbejde forbundet med et så nyt boligkvarter.

Oplev en større ro

Når man flytter ind i sit nye hjem, er omgivelserne nemlig ofte meget rå. Der kan gå år, før man har den have og hæk, man drømmer om, og som giver det privatliv, man ønsker. Og det samme gælder det udsyn til veje, der kan være. Flere løser dog i første omgang det sidstnævnte problem med en læmur, der kan holde støj ude fra grunden.

En læmur er dog i sin natur knap så pæn at kigge på, og kun de færreste vil bryde sig om en stor bunke af sand eller jord i baghaven.

En bæredygtig løsning med erosionsmåtter

Heldigvis er det noget, der kan klares både ganske hurtigt og meget nemt. Du skal nemlig bare tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med bæredygtige erosionsmåtter bestående af blandt andet kokosfibre, som er med til at sikre en lang levetid.

Her er der tale om måtter bestående af lag af fibre, der gør dem nemme at rulle ud. Og allerede ved udrulning vil du opleve, at de ligger stabilt, hvorfor de kan bruges til en lang række forskellige terræntyper. Måtterne forbedrer desuden ringe jordforhold og garanterer med sin indbyggede gødning og tørrede mikroorganismer en hurtig fremspiring af frø.