Sådan kan du også bruge spejle i indretningen

Der er mange ting, du kan vælge at gøre, hvis du gerne vil have en bedre og måske pænere indretning. Men har du egentlig overvejet, om du skulle have lidt flere spejle i dit hjem? Hvis ikke, kan der måske være god grund til det. For selvom man måske umiddelbart forbinder dem med deres praktiske formål, så kan de faktisk bruges på mange flere måder i din indretning, hvis du bare tænker kreativt. Læs med her, eller find inspiration på spejlbutikken.dk.

Få mere naturligt lys

Du kan naturligvis bruge spejle til lige at tjekke, om tøjet sidder, som det skal, eller om du har noget imellem tænderne, inden du går ud ad døren. Men der er også et andet formål, som de er særdeles gode til. Og det måske ikke helt så åbenlyst.

Du kan nemlig også bruge disse refleksive overflader til at få mere naturligt lys i dit hjem. Hvis kun får lys fra et enkelt vindue, så kan du med fordel hænge noget, der kan kaste dette lys ud i andre dele af rummet. Sådan kan du altså lyset hjemmet op helt uden at bruge ekstra strøm.

Giv indtryk af mere plads

Hvis du bor lidt trængt, kan der også være fordele i at skabe et indtryk af, at der er mere plads. Det giver dig måske ikke flere steder at stille dine mange ting, men det kan være en hjælp til ikke at opleve det klaustrofobisk at være i dit hjem.

Og til netop dette formål er her også den oplagte løsning. For ved hjælp af et redskab som dette kan en del af rummet nemlig blive reflekteret. På den måde vil en endevæg ikke virke helt så indelukkende, men vil i stedet give dig muligheden for at nyde dit hjem fra et nyt perspektiv. Det kan give oplevelsen af at have mere plads.