Få en mere bæredygtig hverdag med tørrebolde fra NATURES Collection

Bruger du skyllemiddel i din hverdag? Det skyldes nok, at det dufter dejligt, og gør tekstilerne bløde efter vask. Der er dog én kæmpe udfordring ved at bruge skyllemiddel, og det er, at det udgør en stor kilde til forurening af vand. Det er derfor ikke en særlig godt at bruge skyllemiddel, hvis man ønsker at passe på miljøet.

NATURES Collection er en bæredygtig virksomhed, som hver dag tænker nye initiativer ind i deres produktion og generelle arbejdsgang. De har derfor en løsning til dig, så du ikke længere behøver at bruge skyllemiddel under tøjvask. Det drejer sig om deres uldtørrebolde, som er lavet af ægte lammeuld. Ved at tørre dit tøj med dem opnår du nemlig blødt tøj på kortere tørretid – og det er testet. I denne artikel kan du læse mere om uldtørreboldene og blive inspireret til at droppe skyllemiddel.

Ægte lammeuld

Tørreboldene fra NATURES Collection er lavet af 100% naturligt lammeuld, og derfor er selve tørreboldene et bæredygtigt køb i sig selv. Materialet kommer nemlig fra kødindustrien, hvor det er et typisk biprodukt til produktionen af kød. På den måde går intet til spilde, og ressourcespildet mindskes.

Test af tørrebolde

En test af uldtørreboldene viser, at man, ved at bruge dem i tørretumbleren, både kan reducere tørretiden, spildevandet og få de blødeste tekstiler på én og samme tid. Med et sæt af disse tørrebolde i husholdningen vil du ikke skænke hverken skyllemiddel eller tennisbolde en tanke.

Testen viser nemlig, at en tørretid på 1 time og 47 minutter reduceres med 40 minutter til 1 time og 7 minutter. I denne test blev spildevandet endvidere reduceret fra 1,1 L ned til kun 7 dL. Ved at bruge et par uldtørrebolde i tørretumbleren kan du altså skåne miljøet fra unødvendig skyllemiddel og skrue ned for forbruget, og dermed elregningen, på nemmeste vis.

Få en mere bæredygtig hverdag ved at bruge uldtørreboldene fra NATURES Collection. Det er supernemt og en sand fornøjelse for både dig og miljøet.