Sådan indretter du bedst din garderobe

Er du også i tvivl om, hvorledes du får det bedste overblik i din garderobe, og hvordan du sørger for, at du holder garderoben ryddelig? Det kan nemlig være utrolig svært at holde sine systemer ved lige – særligt, hvis det er systemer, der bare ikke passer til dig. Måske lider du af pladsmangel eller manglende overskud til at forholde dig til garderoben.

Hvis du trænger til lidt assistance til at nå frem til den bedste version af din garderobe så læs med her, hvor du får tips til at udnytte pladsen og indrette din drømmegarderobe på bedst mulig vis!

Mærk efter og udvælg tøjstykker

Hvis din garderobe nemt flyder over, er det nok et tegn på, at du har for meget tøj i skabene. Det kan være en frustrerende erkendelse, men hvornår har du egentlig sidst gennemgået dit tøj? Ved du med sikkerhed, at alt det tøj, der ligger i dine skabe, er noget du stadig er interesseret i at gå med. Hvis ikke, er det på tide at mærke efter og udvælge de stykker af tøj, som du bare ikke kan undvære.

Resten af tøjet kan du sælge videre, noget kan komme i en pose og stilles op på loftet, og resten kan sendes til genbrug. Hvis du stadig savner et overblik over dit tøj, bør du overveje at finde et stativ eller stumtjenere og andet til garderoben, hvorpå tøjet kan hænges op.

Basis og farver

I din garderobe bør du prioritere at beholde basisstykker. Det vil sige, at de stykker tøj, der aldrig går af mode, er praktiske og kan kombineres med andet tøj, bør have en plads i din garderobe. Her skal du dog også indtænke farver. Hvis basistøjet er i farver, du aldrig går i, bør du ikke beholde dem.

Din garderobe skal gerne udelukkende indeholde tøj, du aktivt bruger!