Kend dine hængelåse fra Ruko

Der findes et væld af hængelåse på markedet. Den mest kendte er nok en Ruko hængelås, som danskerne har brugt i mange år. Men hvorfor er hængelåse fra Ruko så populære, når der findes så mange at vælge mellem? Det er der flere gode grunde til. Læs med videre her.

Ruko er kendt for sine solide hængelåse

En af grundene, til at hængelåse fra Ruko er så populære, er, at de er meget solide. I og med at de er så solide, egner de sig til en lang række af sikringsopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at en hængelås fra Ruko løser sin opgave på den allerbedste måde.

En hængelås med en designpris

Det er ikke mange hængelåse, der kan prale med, at de har vundet en designpris. Hængelåsene fra Ruko er udviklet i samarbejde med den industrielle designer Jakob Brahe-Pedersen. Via dette samarbejde blev der fundet frem til et gennemgående design, hvor der blev brugt både sort krom og blankt forkromet stål.

Takket være samarbejdet er hængelåsene fra Ruko blevet forsynet med et fantastisk flot udseende. Dette har ført til, at serien af hængelåse har fået Dansk Designråds Designpris. Har du brug for en elegant hængelås et sted? Så bør du bestemt tage hængelåse fra Ruko med i dine overvejelser.

Brug hængelåse til et hav af formål

En hængelås behøver altså ikke nødvendigvis at have et kedeligt udseende. Du kan bruge de flotte hængelåse fra Ruko til et hav af formål. Det kan være alt lige fra til et skur, en container, et lagerrum, en kælderdør eller andet, der skal sikres.