Hvilke gulve bliver populære i 2023?

Vi er midt i en økonomisk krise og det vil formentligt også påvirke, hvilke gulve, der bliver populære i 2023, hvor de mere prisvenlige gulvtyper ser ud til at blive særdeles populære. På flottegulve.dk finder du er stort udvalg af mange forskellige gulvtyper.

Her får du et bud på, hvilke tre gulvtyper, der bliver de mest populære i 2023:

Laminatgulve

Laminatgulve er et praktisk og billigt alternativ til et trægulv og især den lavere pris, gør at laminatgulv i 2023 ser ud til at blive yderst populære.

De fleste laminatgulve er i dag smukke og yderst vellignende gengivelser af enten et trægulv eller et klinkegulv og findes i utroligt mange forskellige design, hvilket gør, at det stort set altid er muligt at finde et laminatgulv med netop det design, der passer til din smag og det udtryk du ønsker at skaber i din indretning.

De seneste år har laminatgulve i sildebensformat, der kan lægges i det flotte klassiske sildebensmønster, været yderst populære. Det vil formentlig fortsætte i 2023, da danskerne virkelig er faldet for det flotte mønster. Også laminatgulve med fletparket look er begyndt at være populære.

Vinylgulve

En anden gulvtype der er både praktisk og prisvenlig er vinylgulvet. Den klassiske rullevinyl er en af de billigste gulvtyper, men har en knap så lang levetid som mange andre gulvtyper. Den moderne klikvinyl har generelt en længere levetid og er også ofte mere naturtro i sit udseende end rullevinylen. Gulvtypen har som navnet antyder også et kliksystem, hvilket gør, at det er lettere at lægge gulvet. Til gengæld er klikvinylerne lidt dyrere, når du skal købe gulvet.

Gulve med korklag

Ønsker du at spare på varmen, så kan det være en god ide, at vælge et gulv, der er isolerende og som ikke vil føles koldt. Her er gulve med et korklag et godt valg. Gulve med korklag findes i forskellige gulvtyper, hvoraf de mest udbredte er korkgulve, Disano, Wicanders og så har en del klikvinyler også et korklag, som en del af deres opbygning.