Dette skal du have til dit badeværelse i 2023

Trends og tendenser skifter med tiden. Det vi synes var smart for få år siden, kan i dag fremstå umoderne og gammeldags.

Hvad er det, der bliver populært på badeværelset i 2023? Det vil vi komme ind på her!

Miljø og bæredygtighed

Dette er de helt store fokusområder i disse år og har også gjort sin indflydelse på badeværelset.

Det kan være produkter, som sensorstyrede produkter, som vandhaner, eller sæbedispensere, som sikrer at man ikke bruger for meget vand, eller sæbe og hjælper med at spare på resurserne.

Et andet miljøvenligt produkt, er duschtoiletter. Et dusch toilet, også kaldet et bidét toilet, er et wc, som skyller dig med vand, efter toiletbesøg. Det får den betydning, at du skal bruge langt mindre toiletpapir end med det almindeligt toilet. Udover betydningen for miljøet, har det også stor betydning for din personlige hygiejne.

Disse produkter finder du alle sammen på flottebade.

Hygiejne

Lige netop hygiejne er også et område, som der efter Corona pandemien, er kommet stort fokus på. Derfor vil man komme til at se dispensere til håndsprit, lige som man vil se endnu flere sensorstyrede produkter, som armaturer, affaldsspande, sæbe- og håndsprit- dispensere. Hvor man er fri for at røre produkterne.

Rengøringsvenlighed

En anden fremtrædende tendens, som er afledt af fokus på hygiejne, er at vores produkter, skal være så rengøringsvenlige som muligt. Jo lettere det er er at gøre rent, jo mindre sæbe og vand bruger man og det er lettere at fjerne bakterier og snavs. Og så er det jo også dejligt at skulle bruge mindre tid på rengøring.

De rengøringsvenlige produkter, finder man bl.a. ved overfladebehandlede produkter, som bruseglas, toiletter, håndvaske med mere.

Wc´er er af den såkaldte rim-free model, som ikke har den besværlige skyllekant og glasset i bruseren er behandlet, eller fremstillet på en måde, så kalk og snavs har vanskeligt ved at sætte sig fast.

Udover at du spare tid, vand og rengøringsmiddel, forlænger det også produkternes levetid, til gavn for os alle.