De gode Black Friday tilbud samlet et sted

Selvom der stadigvæk er nogle måneder til Black Friday, så kan det godt betale sig at begynde at lave en liste over, hvad du skal på jagt efter når tiden nærmer sig til Black Friday tilbud. Efterhånden er shoppedagen, som vi har importeret fra USA blevet til en helt uge og nogle gange en helt måned med tilbud, og rigtig mange forskellige kategorier af varer, er blevet en del af udsalgsfesten. Det er ikke længere kun elektronik og hårde hvidevarer, hvor du kan få et godt tilbud, nu er rejser, skønhed og babytøj også kommet med for bare at nævne nogen. Derfor kan det også være en rigtig god idé at lave den føromtalte liste med ting, du er på jagt efter.

Websider med samlet overblik

For at gøre det lettere for dig selv, når du er i gang med tilbudsjagten kan du bruge en af de forskellige sider, der samler og kategoriserer de forskellige tilbud. Det kan gøre det meget nemmere at holde overblikket og ikke gå glip af noget. De fleste sider samler tilbud i forskellige kategorier og også efter udbyder, så hvis du f.eks. er storkunde hos en af de online tøj shopping platforme kan du søge efter dem i overblikket og se, hvad de tilbyder. De fleste sites sender også nyhedsbreve og andet ud, som giver et overblik over deres tilbud og “først til mølle” priser, så det kan være en fordel at skrive dig op til de forskellige nyheds- og markedsførings mails, så du ikke går glip af noget. Du kan altid afmelde nyhedsbrevene igen efter Black Friday, hvis du ikke vil blive ved med at modtaget dem, og hvis du er træt at at sitet har din e-mail adresse, kan du altid bruge et alias. Hvis du har handlet på platformen før er der dog ret stor chance for at du allerede har oplyst din e-mail, da du oprettede dig som bruger.

Få styr på julegaverne i god tid

Hvis du er tidlig ude eller bare har utrolig god indsigt i, hvad din familie kunne tænkes at ønske sig til jul, så kan du også bruge Black Friday til at få en forskud på gaveræset, tit kan du få gaverne til billigere penge og så slipper du for at står i lange køer i december, nogle forretninger tilbyder også at pakke det købte ind, så du kan få det tilsendt i indpakket form, så du faktisk ikke selv skal gøre noget. Hvis du vælger at bruge Black Friday til julegaveindkøb, så husk at tjekke med forretningen hvor lang tid deres bytteservice gælder, så du ikke ender med at stå med en gave der ikke kan byttes.