Er du på udkig efter vådrumsgips? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.531 kr. Det er 59 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.531 kr.Køb
4.854 kr.Køb
4.947 kr.Køb
5.990 kr.Køb
6.810 kr.Køb
7.157 kr.Køb
10.200 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af vådrumsgips.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot vådrumsgips.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Det er helt klart meget relevant at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Der er variationer i prisniveauet på billige vådrumsgips fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af vådrumsgips online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har du adgang til at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Dermed kan man undvære fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor kan du modtage mere informativ assistance fra ansatte med specialistviden i lige præcis vådrumsgips.
Hovedparten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler vådrumsgips online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

vådrumsgips silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det må være økonomisk at beskrive alle poster, og bagefter gennemgå ens omkostning ved hver enkelt.
2Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
3Du må under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være afgørende at have grejet til disposition inden du starter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet.
4I god tid inden at du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt værdifuldt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Der findes mange forskellige vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Især YouTube er kilde til enorme mængder almennyttig information, ikke mindst når man leder på engelsk.
6Måske kan det blive meningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer klar forinden du påbegynder arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en hurtig note hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at alt er klar.
7Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en velovervejet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder planen.
8For opgaver udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du tit lægge mærke til udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
9Husk at reflektere over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan sikre dig eksperthjælp til områder af projektet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
10Du må ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som fx hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Der præsenterer sig altid ubelejlige vanskeligheder når det gælder avancerede byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig vigtigt at man har afsat passende plads i planen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
12Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed ift. større byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Derudover bør det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
De mest folkekære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Adskillige internet handler giver til alt held mange forskellige billige løsninger til levering til vådrumsgips. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig super praktisk, samt typisk også den billigste leveringsmulighed.

Du bør også udse dig at få leveret hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en smule dyrere, men på den anden side ualmindeligt let ift. vådrumsgips online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på vådrumsgips kan vise sig at være ualmindeligt aktuel hvis man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så herved er det skam centralt at du efterser det forventede leveringstidspunkt for vådrumsgips. En hel del internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på utallige produkter online, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen laves forud for et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer afsted før de logistikansatte får fri.

En række online outlets lover gratis levering på vådrumsgips online, men for det meste er det betinget af at man handler for en bestemt pris. Desuden skulle du snuppe den mest betalelige leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops yder click-and-collect hvor man køber billig vådrumsgips hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. De giver bl.a. klik-og-hent på vådrumsgips i disse områder:

Holbæk, Hobro, Tårnby, Hjørring, Fredericia, Nærum, Aabenraa, Herning, Allerød, Vejle, Thisted, Brabrand, Odense, Risskov, Vallensbæk, Hedehusene, Jyllinge, Søborg, Korsør, Ringsted, Aarhus, Grenaa, Brøndby, Ballerup, Birkerød, Middelfart, Ishøj, Odder, Helsingør, Vanløse, Haderslev, Kalundborg, Viborg, Aalborg, Greve, Gladsaxe, Valby, Slagelse, Brønderslev, Herlev, Næstved, København, Gentofte, Nyborg, Åbyhøj, Rønne, Rødovre, Kokkedal, Horsens, Brønshøj, Taastrup, Ølstykke, Stenløse, Hvidovre, Hørsholm, Nykøbing Falster, Skanderborg, Svendborg, Lyngby, Glostrup, Charlottenlund, Varde, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Frederiksberg, Virum, Frederiksværk, Solrød Strand, Hedensted, Albertslund, Randers, Esbjerg, Roskilde, Frederikshavn, Nakskov, Dragør, Vordingborg, Struer, Rudersdal, Nørresundby, Ikast, Holstebro, Kolding, Tilst, Lystrup, Lillerød, Hillerød, Frederikssund, Værløse, Køge, Højbjerg, Farum, og Haslev, .

Afhentning af vådrumsgips er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. billig vådrumsgips og vådrumsgips tilbud. Derudover oplever man tit online shoppere efterspørge for eksempel vådrumsgips priser, køb vådrumsgips og vådrumsgips online, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Få den bedste pris på vådrumsgips

Det er jo rigtig uproblematisk for folk at søge sig frem til tilbud på billige vådrumsgips online fra flere internet foretagender, og derved har flere internet webshops fundet det nødvendigt at stampe prisen på vådrumsgips kolossalt, og i øvrigt garantere gratis fragt.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønsomt at checke nogle enkelte internet forretninger efter tilbud og udsalg på vådrumsgips online før du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4 og Bygma.

Du må bare ikke glemme, at såfremt en internet virksomhed udbyder billige vådrumsgips online til en pris der virker helt ekstremt overkommelig, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en bedragerisk e-handler. Betalinger med kort er i hvert fald inkluderet i en ordning, der hjælper dig som køber overfor snydagtige internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre beløbet til vådrumsgips over en længere periode. Det fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma.

Ved indkig i data står det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel køb vådrumsgips og vådrumsgips priser. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel vådrumsgips tilbud, vådrumsgips online samt billig vådrumsgips.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg folks synspunkter

Trustpilot fører til uden sammenligning fordelagtige løsninger til at kigge på adskillige andre brugeres evalueringer og af den grund går vi ind for, at du udforsker internet shoppens bedømmelser forud for at du shopper billige vådrumsgips online.

Facebook byder på derudover immervæk gode genveje til at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed. Desuden er der en del netbutikker hvor kunder kan notere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed bør drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige vådrumsgips online i en internet forhandler kunne de altid skimme e-shoppens forretningsaftale, men det er oftest et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Alternativet kan derfor være at undersøge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en forsikring om at e-handlen lever op til de opstillede regler, udover at forretningen rutinemæssigt besøges af eksperter som kender reglerne på området.

Dette er en god chance for en håndsrækning, når du udsættes for vanskeligheder i processen med dit køb af vådrumsgips. Foruden dette er det prisværdigt at kunden er på vagt for de mest centrale betingelser i forbindelse med bestillingen af vådrumsgips online, som eksempelvis hvilken returret online firmaet lover.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man permanent gemmer ens ordremail, så man når som helst kan vidne om sit køb af vådrumsgips, hvad end man køber ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Charlotte gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Peter gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Kirsten F gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 tips til indkøb via nettet
1En stor portion internet webshops udlover i dag en hel del forskellige billige leveringsmidler til vådrumsgips. Den mest benyttede er nu om stunder levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo særdeles praktisk, og mange gange tillige den mest betalelige leveringsversion.
2Nogle enkelte online shops garanterer portofri fragt på vådrumsgips, men undertiden er det under betingelse af at du indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ skal man udse dig den prisbilligste leveringsløsning, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis samtidig ekstremt fremkommelig. Den mest billige form for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Forud for at nogen køber billige vådrumsgips i en butik på nettet burde man for at være på den sikre side overveje butikkens handelsaftale, dog er det typisk en tidskrævende opgave. I øvrigt kan det være til hjælp at køber er hensynstagende til de væsentligste vilkår der er gældende for handlen med billige vådrumsgips online, som eksempelvis den returret online virksomheden har.
4Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en ordning, der hjælper folk imod uoprigtige outlets på nettet. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage pengene ude i fremtiden.
5Trustpilot giver dig uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at tolke en lang række forhenværende konsumenters synspunkter og derfor foreslår vi, at du bliver klogere på online butikkens kritik forud for at du køber billige vådrumsgips online. Facebook frembringer desuden nogle pæne genveje til at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
6Det er super uproblematisk for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige vådrumsgips på diverse internet firmaer i Danmark, og til tak yder en hel del internet handler i Danmark levering uden gebyr. Trods dette kan det trods alt vise sig smart at tjekke nogle enkelte online webshops efter rabat og tilbud inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få den laveste pris.
7Leveringshastigheden er jo ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge ordren inden for få dage, så derfor er det ganske væsentligt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid for vådrumsgips. Flere online selskaber giver løfte om billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, som dog forudsætter at ordren lægges forinden et fast klokkeslæt.
8Den billigste fragttype er unægtelig selv at hente varerne, hvilket beroer på at du lever i nærheden af online forretningens adresse. Den leveringsmanér er selvfølgelig temmelig vigtig hvis vi mangler vådrumsgips lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle få internet forretninger fragtfri levering, men i reglen er det så præmissen at man aftager for et fastsat beløb.
9Generelt tilråder vi at bemærke om netbutikken er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er en sikkerhed for at e-forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at den hyppigt besøges af jurister der har meget erfaring med vilkårene. Inden folk handler billige vådrumsgips i en shop kan man i reglen have øje for deres forretningsbetingelser.