Er du på udkig efter ukrudtsdug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skråning under terrasse til sandkasse under rullegræs til højbede under træterrasse under jord under skærver under kørevej under hæk til hæk under kakaoflis under græs under granitskærver under fliser

Varianter: vandtæt organisk vævet effektiv økologisk hvid nedbrydelig grøn kraftig

Størrelser: 2 meter 1 meter 3 meter 5 meter 4 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, som giver rådgivning og sparring omkring ukrudtsdug.
Det er absolut meget relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige ukrudtsdug fra webshop til webshop. En del giver de bedste priser, og nogle satser på faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens regler.
Såfremt du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de store byggekæder.
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare ukrudtsdug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra flere specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af ukrudtsdug online.
De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og derfor har de fleste mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Takket være dette har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og tilmed hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en bedre pris.
Størstedelen af specialiserede netshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor er det forventeligt at du får ekstra erfaren service fra ansatte med ekspertviden i netop ukrudtsdug.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe ukrudtsdug online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette bør du regelmæssigt tage notits af meldingerne om vejret i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke uventet starter med at regne absolut lige når du vil i gang med det avancerede projekt.
2Inden du går i gang med dit byggeprojekt må det være vanvittigt vigtigt at sikre sig, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
3Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ved krævende byggeprojekter. Flere ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig bliver det hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Det vil vise sig væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer parat forinden du begynder byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en enkel oversigt med alt hvad du får brug for, og dernæst tjekke hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
5Du skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have det parat når du indleder byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
6Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod potentielle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
7Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemer i tilfælde med omfattende opgaver, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Man kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen har betydning for naturen.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så du har et overblik over økonomien. Det bør blive økonomisk at dokumentere alle udgiftsposter, og efterfølgende gennemgå den billigste pris på dem slavisk.
10Du kan tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af det. Såfremt du får assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige virksomheder.
11Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ret så meget nyttig viden, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
12Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med arbejdet. Du må forfatte en struktureret dagsorden, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er meget flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til ukrudtsdug

 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  Temmelig mange internet forhandlere yder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til ukrudtsdug. En der er meget populær er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente pakken når det passer dig. Leveringsformen er jo særligt overkommelig, og oftest endvidere den mest betalelige form for levering.

  Du kunne også forsøge at få leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver desværre en kende mere pebret, men ligeledes ualmindeligt enkel ift. ukrudtsdug online. Den mest letkøbte form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men dette stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på ukrudtsdug er yderst essentiel såfremt vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det utvivlsomt centralt at du tjekker den estimerede leveringsdato for ukrudtsdug. En masse online shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, som imidlertid afhænger af at bestillingen laves før et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få ordren distribueret inden de lageransatte drager hjemad.

  Visse internet virksomheder præsterer levering uden gebyr på ukrudtsdug online, men typisk er det under betingelse af at man køber for en konkret sum. I øvrigt burde du vælge den billigste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

  Mange netshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig ukrudtsdug på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af ukrudtsdug i følgende områder:

  Rudersdal, Frederikssund, Værløse, Frederiksværk, Middelfart, Kolding, Brønderslev, Greve, Vanløse, Ølstykke, Korsør, Ikast, Odder, Kokkedal, Valby, Nykøbing Falster, Viborg, Ringsted, Rødovre, Dragør, Jyllinge, Skive, Frederikshavn, Vordingborg, Grenaa, Aabenraa, Rønne, Solrød Strand, Randers, Frederiksberg, Vejle, Gentofte, Herning, Farum, Allerød, Tårnby, Nyborg, Hjørring, Ballerup, Brønshøj, Lystrup, Køge, Haslev, Gladsaxe, Søborg, Hedehusene, Horsens, Ishøj, Hillerød, Aalborg, Åbyhøj, Nørresundby, Holstebro, Brøndby, Hvidovre, Charlottenlund, Esbjerg, Nakskov, Struer, Svendborg, Kalundborg, Varde, Risskov, Herlev, Højbjerg, Slagelse, Haderslev, Aarhus, Fredericia, Birkerød, Sønderborg, Albertslund, Lyngby, Skanderborg, Odense, Brabrand, Tilst, Thisted, Stenløse, Lillerød, Hedensted, Nærum, Silkeborg, Glostrup, Hørsholm, Næstved, Hobro, Holbæk, Virum, Helsingør, Roskilde, Taastrup, København, og Vallensbæk, .

  Click-and-collect ift. ukrudtsdug er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på data fremstår det klart, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis ukrudtsdug online og køb ukrudtsdug. Man ser derudover typisk mennesker efterspørge for eksempel billig ukrudtsdug, ukrudtsdug priser samt ukrudtsdug tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

  Gode priser på ukrudtsdug

  Det har vist sig at være ualmindeligt nemt for købere at lave prissammenligning på billige ukrudtsdug online hos flere outlets på nettet, og følgelig har en hel del online outlets fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på ukrudtsdug eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

  Det kan til hver en tid blive nyttigt at checke en række e-forretninger efter tilbud på ukrudtsdug online inden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Man bør imidlertid være så påpasselig, at såfremt en internet butik markedsfører billige ukrudtsdug online for en pris som anses for helt fantastisk billig, så bør det for det meste være et bevis på en snydagtig butik. Kortbestillinger er trods alt indbefattet af en vedtægt, hvilket hjælper køber overfor bedrageriske online selskaber.

  Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage prisen på ukrudtsdug over flere uger. Det foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at folk som regel søger eksempelvis ukrudtsdug online og ukrudtsdug priser. Derudover ser vi ofte mennesker søge fx billig ukrudtsdug, køb ukrudtsdug og ukrudtsdug tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under jord til højbede under træterrasse under skærver under terrasse under granitskærver under kørevej til hæk til skråning under hæk til sandkasse under fliser under rullegræs under græs under kakaoflis

  Varianter: grøn organisk nedbrydelig vævet økologisk effektiv hvid vandtæt kraftig

  Størrelser: 3 meter 2 meter 4 meter 1 meter 5 meter

  Analyser tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot indebærer evigt pålidelige genveje til at læse en stor gruppe forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette er det en hjælp, at du undersøger e-firmaets bedømmelser før du shopper billige ukrudtsdug online.

  Facebook indebærer ligeledes sådan set gode genveje til at få et kig ind i webshoppens troværdighed. Tilmed møder vi endda online shops i Danmark hvor du kan sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel kan benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen bestiller billige ukrudtsdug online i en e-shop burde de i virkeligheden gennemgå e-butikkens vilkår, det er dog tit et tidskrævende projekt, især med de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Et alternativ kunne måske være at undersøge om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en sikring om at e-forretningen overholder de danske regler, og at forretningen ofte revideres af sagkyndige der kender til lovene på området.

  Det er en rigtig god anledning til support, ifald du får problemstillinger i forbindelse med din bestilling af ukrudtsdug. Yderligere er det godt at man er klar over de mest vitale reglementer der kan influere på købet af ukrudtsdug online, som eksempelvis den ombytningsret e-firmaet benytter.

  I den forbindelse er det tillige relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne vidne om købet af ukrudtsdug, ligegyldig om man har bestilt fra Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Camilla H gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Karen D gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  Helle Mortensen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Per K gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot tilbyder dig forholdsvis hensigtsmæssige løsninger til at gennemrode en lang række eksisterende brugeres observationer og derfor kan det være til hjælp, at du tager et kig på internet virksomhedens omtaler før du bestiller billige ukrudtsdug online. Facebook frembyder derudover rigtig udmærkede chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
  2Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af et reglement, som garanterer køber imod uoprigtige e-firmaer. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du vil dække betalingen af flere omgange.
  3Det er rigtig fleksibelt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige ukrudtsdug på diverse shops på nettet, og derfor frembyder adskillige internet butikker portofri fragt. Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at eftergå indtil flere internet forhandlere efter billige priser inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.
  4Leveringstidspunktet er jo ret væsentlig forudsat du har behov for produktet inden for få dage, og med det formål er det helt væsentligt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved ukrudtsdug. En lang række internet outlets giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af deres varer, men husk at det påkræver at handlen laves forud for et fastsat tidspunkt.
  5Inden nogen shopper billige ukrudtsdug i en internet handler behøver man sådan set se på dens regler, dog er det bare en omfattende opgave. Ligeledes anbefales det at køberen er på vagt for de mest basale vedtægter der har indvirkning på handlen med billige ukrudtsdug online, til eksempel den byttepolitik e-butikken lover.
  6En masse internet varehuse giver til alt held diverse billige leveringsmodeller til ukrudtsdug. Den mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo usædvanlig smertefri, samt tit endvidere den billigste form for fragt.
  7Den billigste fragtform vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du bor nærved e-shoppens lager. Den slags levering kan vise sig at være rigtig bestemmende såfremt du skal bruge ukrudtsdug nu og her. Alternativt så yder flere online shops levering uden beregning, men undertiden kræves det at der handles for en præcis sum.
  8Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er et fingerpeg om at online shoppen tilslutter sig de opstillede regler, og at e-forretningen løbende ses til af sagkyndige som kender vilkårene. Inden folk køber billige ukrudtsdug på en forretning på nettet bør man for at være sikker løbe igennem dens forretningsvilkår.
  9Nogle få internet outlets yder levering uden gebyr på ukrudtsdug, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du aftager for en konkret sum. Derudover skulle man gribe den billigste metode til levering, der oftest er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Fragttypen bliver mange gange lige så vel vældig fleksibel. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.