Er du på udkig efter troldtekt plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få sparring omkring troldtekt plader.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige troldtekt plader alt efter hvor du handler online. En del tilbyder billige priser, og øvrige giver faglig sparring. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke butikkens regningslinjer.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot troldtekt plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af troldtekt plader online.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre har butikker i de større byer, og derfor har kunderne chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at undvære fragten, og endda få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller troldtekt plader online fra deres webshop.
Alverdens niche netbutikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Herved vil du opleve en høj grad af kyndig service fra folk som er specialister i netop troldtekt plader.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

troldtekt plader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

troldtekt plader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

troldtekt plader silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

troldtekt plader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag mere end 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske burde du overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Forudsat at du får hjælp fra en ekspert er det lukrativt at notere tilbud fra forskellige leverandører.
2Forberedelse er kilden til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter strategien.
3Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube faciliterer store mængder gavnlig viden, især når man benytter den engelske version.
4Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og følgelig vil det være afgørende at man har afsat god nok plads i kalenderen, så man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
5Forinden du iværksætter byggeriet er det yderst essentielt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene før projektets start, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med dit omfattende projekt.
7Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
8Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
9Det er en god idé at få hjælp til arbejdet, ikke mindst når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Derudover bør det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Man må aldrig nogensinde fattes værktøj. Tit kan det være smart at have udstyret parat forinden du tager fat på arbejdet. Det er desuden en fordel at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet.
11Det viser sig af stor betydning at have samtlige materialer disponible forinden du går til værks med dit arbejde. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms oversigt som samler alt hvad der er nødvendige, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
12Det er betydningsfuldt at have lavet et budget for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge omkostningen ved hver eneste af dem.
De mest populære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Flere online shops foreslår nu flere billige leveringsmidler til troldtekt plader. En der er meget populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter ordren den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo meget let gængelig, og tit ligeledes den mest billige leveringsversion.

Du bør derudover tænke over at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig typisk lidt mindre billig, men tillige særligt problemfri ift. troldtekt plader online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du bor i kort afstand af internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på troldtekt plader er yderst udslagsgivende om vi behøver dine nye varer om få sekunder, og herved er det tydeligvis vigtigt at du ser den forventede leveringsdato for troldtekt plader. Mange webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på mange produkter online, men det betinges af at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet ekspederet forinden medarbejderne holder fyraften.

Visse internet virksomheder garanterer portofri fragt på troldtekt plader online, men for det meste er det forudsat at du handler for en præcis sum. I øvrigt kunne man overveje den mest letkøbte leveringsmetode, der gerne er at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre tildeler afhentning hvor man bestiller billig troldtekt plader online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4. Byggecentrene foreslår for eksempel click-and-collect på troldtekt plader i følgende områder:

Slagelse, Hedehusene, Helsingør, Virum, Aalborg, Varde, Værløse, Taastrup, Birkerød, Frederiksberg, Højbjerg, Middelfart, Dragør, Viborg, Kalundborg, Kokkedal, Vejle, Nakskov, Esbjerg, Næstved, Solrød Strand, Frederikshavn, Thisted, Roskilde, Jyllinge, Horsens, Nykøbing Falster, Brønderslev, Vordingborg, Vanløse, Fredericia, København, Farum, Rønne, Frederikssund, Holbæk, Køge, Lillerød, Herning, Stenløse, Brabrand, Aabenraa, Skanderborg, Lyngby, Hobro, Ballerup, Silkeborg, Korsør, Kolding, Brønshøj, Ølstykke, Vallensbæk, Valby, Brøndby, Odense, Sønderborg, Lystrup, Albertslund, Odder, Glostrup, Rudersdal, Allerød, Søborg, Charlottenlund, Ringsted, Tårnby, Randers, Hjørring, Nørresundby, Haderslev, Nyborg, Nærum, Gentofte, Hørsholm, Greve, Haslev, Gladsaxe, Åbyhøj, Tilst, Grenaa, Herlev, Ishøj, Frederiksværk, Rødovre, Svendborg, Struer, Hedensted, Ikast, Holstebro, Hillerød, Skive, Hvidovre, Risskov, og Aarhus, .

Click-and-collect ift. troldtekt plader er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at mennesker tit søger efter blandt andet troldtekt plader priser og billig troldtekt plader. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel troldtekt plader tilbud, køb troldtekt plader samt troldtekt plader online, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Gode tilbud på troldtekt plader

Det er i dag meget let for almindelige dødelige at finde tilbud på billige troldtekt plader online i blandt forskellige internet selskaber, og herved har flere butikker på nettet set sig tvunget til at nedsætte prisen på troldtekt plader en hel del, og ovenikøbet garantere portofri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at efterprøve nogle forskellige netbutikker efter rabatter og tilbud på troldtekt plader online forinden du handler, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Man må alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-shop frembyder billige troldtekt plader online til en pris som er besynderligt attraktiv, så burde det mange gange være et tegn på en uærlig e-shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en foranstaltning, hvilket forsvarer køber imod uoprigtige online selskaber.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere prisen på troldtekt plader af flere omgange. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at folk tit efterspørger fx billig troldtekt plader og troldtekt plader priser. Derudover oplever man jævnligt folk kigge efter fx troldtekt plader online, køb troldtekt plader og troldtekt plader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot indebærer faktisk passende chancer for at analysere en række aktuelle køberes domme og derfor rekommanderer vi, at du udforsker internet forhandlerens vurderinger forinden du handler billige troldtekt plader online.

Facebook leverer ydermere ret gunstige løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. Her er der nogle forretninger på nettet som tilbyder kunderne at give en evaluering af deres køb, hvilket tilmed kan benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige troldtekt plader online i en netbutik burde de de facto granske dens handelsaftale, dog er det undertiden ikke super spændende, særligt ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Et andet forslag kan være at kontrollere om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været en forsikring om at online forretningen forstår de danske retningslinjer, udover at internet webshoppen hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der har megen viden om de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du chance for bistand, når du bliver udsat for besvær som følge af din bestilling af troldtekt plader. Tilmed slår vi et slag for at du er vidende om de mest vedkommende forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af troldtekt plader online, som for eksempel hvilken returret e-forhandleren garanterer.

På grund af dette er det også afgørende, at man stadig bibeholder sin faktura, så man til enhver tid kan bevidne købet af troldtekt plader, ligegyldig om man har handlet hos Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan eller 10-4.

Martin N gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Lene Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Michael K gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Martin F gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til online shopping
1En masse firmaer på nettet udlover efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmodeller til troldtekt plader. En af de mest populære er nu til dags pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså virkelig uproblematisk, samt mange gange derudover den mindst kostelige form for fragt.
2Antal dages levering er usædvanlig bestemmende i tilfælde af at vi har behov for varen inden for få dage, så af den grund er det øjensynligt på sin plads at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet for troldtekt plader. En masse online forretninger byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt.
3Vi tilråder at kontrollere om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er et tegn på at e-butikken imødekommer de gældende danske regler, foruden at internet forhandleren lejlighedsvis ses til af jurister der kender til vedtægterne på området. Forinden nogen shopper billige troldtekt plader hos en e-forhandler burde de reelt have øje for webbutikkens handelsvilkår.
4Før nogen shopper billige troldtekt plader hos en internet webshop kan man helt sikkert få overblik over deres forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig spændende. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er påpasselig med de mest basale regler der indvirker på handlen med billige troldtekt plader online, til eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden lover.
5Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet butikkens hjemsted. Den leveringsmodel kan vise sig at være temmelig vital såfremt vi har brug for troldtekt plader omgående. Alternativt så frembyder visse e-forretninger i Danmark billig levering, men typisk kræves det at du bestiller for et fastslået beløb.
6Det har vist sig at være usædvanlig gnidningsløst for købere at vurdere tilbud online på billige troldtekt plader på diverse online firmaer, og af den grund tilbyder de fleste online varehuse fragt uden beregning. Det kan dog immervæk blive tiden værd at sammenholde visse internet webshops efter tilbud og udsalg forud for at du køber, sådan at man er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.
7Trustpilot leverer egentlig gavnlige løsninger til at læse adskillige andre konsumenters betragtninger og derfor anbefaler vi, at du gennemgår e-firmaets anmeldelser før du shopper billige troldtekt plader online. Facebook leverer ydermere i højeste grad ønskværdige chancer for at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed.
8En række webbutikker lover fragt uden beregning på troldtekt plader, men ofte kræver det at du køber for en konkret pris. Derudover skulle du udvælge den prisbilligste fragttype, som gerne vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Den viser sig tit tillige vældig praktisk. Den prisbilligste form for levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
9Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af et regulativ, som sikrer dig som køber overfor uoprigtige internet shops. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre pengene i flere bidder.