Er du på udkig efter troldtekt loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er især et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af troldtekt loft.
Nogle byggekæder udbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare troldtekt loft.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige troldtekt loft hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, imens andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har de fleste valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. Hermed kan man undgå fragten, og ovenikøbet have produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder sælger varer fra alle mulige leverandører, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af troldtekt loft online.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er små virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller troldtekt loft online hos dem.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Således er det forventeligt at du får endnu mere konstruktiv rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop troldtekt loft.
Hovedparten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
Danmarks største byggecentre
troldtekt loft silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

troldtekt loft jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

troldtekt loft bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

troldtekt loft harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved væsentlige byggeprocesser. Nogle projekter stiller krav om flere personer. Derudover bør det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
2Der viser sig ofte ubelejlige bump på vejen i forbindelse med avancerede opgaver, og herved viser det sig af stor betydning at der afsættes god plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
3Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen påvirker naturen.
4Du må ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod mulige skader. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber eksperthjælp.
5Der ligger alverdens vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube bringer dig ekstremt meget brugbar viden, specielt såfremt du benytter den engelske version.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en fordel at dokumentere hver enkelt udgift, og bagefter tjekke ens omkostning ved dem én og én.
7Inden du starter arbejdet er det vildt fundamentalt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Man bør for alt i verden ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have grejet ved hånden idet du påbegynder arbejdet. Glem ikke at tage højde for disse omkostninger i byggeriets regnskab.
9For udendørs opgaver har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette bør du tit tjekke vejrvarslen i tiden op til byggeprojektet, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at piske ned bedst som du vil i gang med dit store projekt.
10Muligvis kan det blive meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar forud for at du indleder din byggeproces. Du får god gavn af at sammensætte en punktforms note hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
11Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde fremskaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at tage imod priser fra en håndfuld selskaber.
12Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at have en struktureret køreplan, der viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær realistisk når du nedskriver din strategi.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Masser af internet outlets tildeler i vore dage flere billige fragtmuligheder til troldtekt loft. En af de mest populære er i vore dage afhentningssteder, hvor du selv afhenter varerne når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig rigtig nem, og oftest ydermere den prisbilligste fragtform.

Du bør ydermere påtænke at få leveret hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er uheldigvis et hak dyrere, men endda usædvanlig hensigtsmæssig for troldtekt loft online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som dog er betinget af at du befinder dig nærved online virksomhedens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på troldtekt loft kan vise sig at være temmelig afgørende i tilfælde af at du behøver varen med det samme, så med det formål er det fuldkommen passende at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for troldtekt loft. En del forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter online, som trods alt står og falder med at ordren lægges før et bestemt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen betjent forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte byggecentre frembyder fri fragt på troldtekt loft online, men ofte kun når der erhverves for et fastsat beløb. Ellers bør man udvælge den mest prisbevidste metode til levering, der typisk vil være at få leveret din pakke til en pakkeshop.

En række webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man køber billig troldtekt loft derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan. De yder bl.a. click-and-collect på troldtekt loft i disse områder:

Dragør, Svendborg, Højbjerg, Hedensted, Frederiksværk, Hedehusene, Albertslund, Ballerup, Birkerød, Hjørring, Charlottenlund, Ishøj, Jyllinge, Frederikshavn, Rønne, Thisted, Kalundborg, Korsør, Rødovre, Søborg, Stenløse, Greve, Skanderborg, Værløse, Lyngby, Nørresundby, Esbjerg, Herning, Middelfart, Ølstykke, Holstebro, Haderslev, Allerød, Holbæk, Ikast, Lillerød, Varde, Vordingborg, Nyborg, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Slagelse, Nærum, Tilst, Hillerød, Roskilde, Åbyhøj, Rudersdal, Randers, Taastrup, Viborg, Ringsted, Odense, Farum, København, Brønderslev, Aalborg, Grenaa, Odder, Skive, Lystrup, Herlev, Sønderborg, Hørsholm, Silkeborg, Aarhus, Vallensbæk, Kokkedal, Vejle, Gladsaxe, Valby, Hobro, Brøndby, Næstved, Horsens, Kolding, Aabenraa, Struer, Glostrup, Virum, Solrød Strand, Risskov, Nakskov, Brabrand, Gentofte, Køge, Helsingør, Fredericia, Vanløse, Hvidovre, Frederikssund, Brønshøj, Tårnby, og Haslev, .

Afhentning for troldtekt loft er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at mennesker typisk efterspørger fx køb troldtekt loft og troldtekt loft online. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge efter bl.a. troldtekt loft tilbud, billig troldtekt loft samt troldtekt loft priser, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på troldtekt loft

Det er efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for alle og enhver at analysere tilbud på billige troldtekt loft online i blandt flere netshops, og på grund af dette har adskillige internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på troldtekt loft betydeligt, og endda love gratis levering.

Det kan alligevel vise sig udbytterigt at inspicere nogle forskellige e-firmaer efter rabatter og tilbud på troldtekt loft online inden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Du bør dog være årvågen med, at såfremt en online shop afhænder billige troldtekt loft online for en salgspris der kan ses som mystisk attraktiv, så burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk online forretning. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af en orden, hvilket sikrer køberen imod svindlende online webshops.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale beløbet til troldtekt loft over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at folk tit leder efter fx troldtekt loft online og køb troldtekt loft. Vi ser derudover typisk mennesker søge bl.a. billig troldtekt loft, troldtekt loft priser samt troldtekt loft tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på folks meninger

Trustpilot fremskaffer ganske fantastiske genveje til at undersøge ret mange andre brugeres evalueringer og derfor slår vi et slag for, at du beser e-firmaets anmeldelser inden du placerer din ordre på billige troldtekt loft online.

Facebook medfører lignende temmelig uafhængige muligheder for at få kendskab til internet selskabets popularitet. Tilmed ses nogle e-forretninger hvor det er muligt at frembringe en evaluering af ordreforløbet, som ydermere bør benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige troldtekt loft online på en e-butik bør de i og for sig bese shoppens regler, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, særligt ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden løsning kan derfor være at bemærke om online butikken er e-mærket medlem, som bør være en forsikring om at internet selskabet efterkommer de danske regler, foruden at online firmaet rutinemæssigt kontrolleres af sagkyndige der forstår reglerne.

Desuden giver det dig anledning til assistance, hvis du forvoldes problemstillinger i processen med din shopping med troldtekt loft. I øvrigt er det en hjælp at køberen er klar over de primære bestemmelser der har betydning for bestillingen af troldtekt loft online, som eksempelvis den bytteret internet butikken lover.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sit køb af troldtekt loft, ligegyldig om man bestiller hos Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg eller Bygma.

Henrik M gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Kirsten O gav 4 stjerner

I gør det super godt

Jan E gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Jens R gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til online shopping
1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et reglement, som sikrer kunden imod uoprigtige online varehuse. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at dække prisen i flere bidder.
2Masser af e-forhandlere frembyder efterhånden alverdens billige former for levering til troldtekt loft. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter bestillingen præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret fleksibel, samt mange gange tillige den billigste leveringsmanér.
3Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, siden det generelt er et sympol på at e-forretningen føjer dansk lovgivning, og at e-handlen fra tid til anden revurderes af jurister som mestrer reglerne på området. Før folk handler billige troldtekt loft i en e-butik kunne man for at være på den sikre side tyde webbutikkens handelsvilkår.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles central ifald du absolut skal bruge produkterne nu og her, og herved er det komplet vigtigt at man checker den forventede leveringstid ved troldtekt loft. En masse online forhandlere tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, men som ikke desto mindre stiller krav om at handlen gemmenføres før et fastsat klokkeslæt.
5En hel del online outlets lover fragt uden gebyr på troldtekt loft, men ofte kun ifald man bestiller for et fastslået beløb. Alternativt skulle man gribe den mest prisbevidste type af levering, som typisk vil være at få bragt varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen er til tider omvendt særligt bekvem. Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente pakken.
6Det er jo yderst hensigtsmæssigt for alle at analysere priser online på billige troldtekt loft fra forskellige internet selskaber, og på grund af dette yder mange online virksomheder fri fragt. Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at analysere et par online forretninger efter udsalg og tilbud forinden du køber, så man er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
7Trustpilot yder stort set fornemme genveje til at eftergå en længere række aktuelle kunders oplevelser og derved er det godt, at du verificerer internet firmaets bedømmelser inden du køber billige troldtekt loft online. Facebook bringer dig tillige ret gode muligheder for at få indsigt i online webshoppens popularitet.
8Den prisbilligste leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du opholder dig nær online shoppens adresse. Den fragttype er jo ret så udslagsgivende om vi har brug for troldtekt loft øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer enkelte internet webshops levering uden beregning, men ofte er det under forudsætning af at man bestiller for en præcis sum.
9Forud for at nogen shopper billige troldtekt loft hos en online butik bør de egentlig have øje for webshoppens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke videre spændende. Endvidere rekommanderer vi at kunden er sat ind i de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige troldtekt loft online, f.eks. den returret internet selskabet tilsikrer.