Er du på udkig efter trapezplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 10 stk for kun 1.079 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.079 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.548 kr.Køb
3.467 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til drivhus til gulv til væg til støbning til betondæk til dæk til varmt tag til etagedæk til beton til carport til gulvvarme til facade

Varianter: glasklar metal pvc jern stål blåtonet plast klare polycarbonat

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå fragten, så kan du med fordel køre varerne personligt. Dette er specielt et alternativ ved de store byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring trapezplader.
Flere byggecentre har et stort produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot trapezplader.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige trapezplader hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De store byggekæder findes i hele landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at bestille online og transportere varerne selv. Herigennem har man chancen for at slippe for fragten, og endda have produkterne nu og her.
De udbredte byggecentre køber varer fra alverdens nicheshops, så du kan bestille fra et stort udvalg af trapezplader online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Størstedelen af nichebutikker er mindre virksomheder, som typisk er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du idet du bestiller trapezplader online på deres side.
Diverse små butikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Ergo kan du opleve ekstremt kompetent service fra ansatte der er eksperter i lige præcis trapezplader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

trapezplader silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

trapezplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
2Det er af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og så nedskrive den billigste pris på hver enkelt.
3Potentielt kan det vise sig afgørende at du har samtlige materialer tilgængelige forinden du går til værks med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og dernæst granske hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
4Der findes en overflod af vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med enorme mængder nyttig info, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
5Det kan overvejes at sikre sig hjælp til arbejdet, især når det er større byggeprojekter. Nogle ombygninger stiller krav om flere personer. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
6Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og altså er det afgørende at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, så man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
7Du kunne overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde sikre dig hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Hvis du får assistance fra en fagmand er det en god idé at notere forslag fra diverse firmaer.
8For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor bør du løbende tjekke femdøgnsprognosen i tiden op til starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at piske ned bedst som du er midt i det store byggeprojekt.
9Forberedelse er kilden til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp idet du udarbejder din plan.
10I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det blive højst fundamentalt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Man bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Tit vil det vise sig erstatteligt at du har udstyret til disposition før du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tillægge disse omkostninger i budgettet.
12Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko som beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål vedr. trapezplader

 • Hvad er trapezplader?
 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  Flere webshops i Danmark foreslår i øjeblikket flere billige leveringsmåder til trapezplader. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo særdeles nem, samt oftest endvidere den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kunne på samme måde beslutte dig for at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Muligheden er i mange tilfælde en smule mere bekostelig, men derudover særdeles fleksibel ift. trapezplader online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af online firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på trapezplader er jo ret så vigtig om man absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, så med det formål er det nemlig klogt at du ser den estimerede leveringsdato på trapezplader. Temmelig mange byggeforretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fast tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren forinden de logistikansatte får fri.

  Enkelte online forhandlere byder på levering uden beregning på trapezplader online, men i reglen kun når du aftager for en præcis sum. I øvrigt må du udvælge den mest billige fragttype, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

  Adskillige kæder foreslår click-and-collect hvor man køber billig trapezplader online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på trapezplader i disse byer:

  Værløse, Charlottenlund, Middelfart, Ballerup, Hillerød, Rudersdal, Køge, Grenaa, Nykøbing Falster, Valby, Frederiksberg, Hedehusene, Aalborg, Holbæk, Taastrup, Lillerød, Kolding, Kokkedal, Ikast, Rønne, Brøndby, Struer, Gentofte, Fredericia, Odense, Esbjerg, Varde, Greve, Lystrup, Dragør, Frederiksværk, Herning, Holstebro, Hørsholm, Horsens, Ishøj, Skanderborg, Brabrand, Jyllinge, Thisted, Slagelse, Nørresundby, Nærum, Vanløse, Brønderslev, København, Glostrup, Ringsted, Hobro, Aabenraa, Tilst, Randers, Brønshøj, Hvidovre, Helsingør, Vejle, Hedensted, Skive, Frederikssund, Haderslev, Vordingborg, Viborg, Ølstykke, Hjørring, Odder, Gladsaxe, Sønderborg, Haslev, Farum, Solrød Strand, Silkeborg, Tårnby, Albertslund, Kalundborg, Nyborg, Herlev, Risskov, Virum, Aarhus, Åbyhøj, Nakskov, Næstved, Rødovre, Stenløse, Vallensbæk, Birkerød, Allerød, Korsør, Frederikshavn, Søborg, Højbjerg, Roskilde, Svendborg, og Lyngby, .

  Afhentning for trapezplader er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster).

  Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet billig trapezplader og køb trapezplader. Man ser derudover som regel mennesker søge efter blandt andet trapezplader priser, trapezplader online og trapezplader tilbud, foruden de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Få den bedste pris på trapezplader

  Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for forbrugerne at lave prissammenligning på billige trapezplader online fra flere internet butikker i Danmark, og så har massevis af internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på trapezplader betragteligt, og derudover frembyde gebyrfri levering.

  Men det kan alligevel blive gunstigt at besigtige enkelte webshops efter tilbud på trapezplader online forud for at du køber, således at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Du må ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forretning udbyder billige trapezplader online til en salgspris som kan virke helt fantastisk overkommelig, så er det ofte være et signal om en snydagtig online webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, der assisterer køber imod bedrageriske online selskaber.

  Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre beløbet til trapezplader i flere bidder. Det tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når der ses på søgedata bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. køb trapezplader og billig trapezplader. Man ser derudover typisk online shoppere efterspørge blandt andet trapezplader priser, trapezplader online samt trapezplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Det var godt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulvvarme til væg til gulv til carport til drivhus til dæk til facade til betondæk til støbning til etagedæk til varmt tag til beton

  Varianter: stål klare polycarbonat glasklar jern blåtonet pvc plast metal

  Analyser eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot yder en række belejlige chancer for at kigge nærmere på en række aktuelle køberes tanker og på grund af dette er det fornuftigt, at du undersøger e-butikkens omtaler forud for at du køber billige trapezplader online.

  Facebook tilbyder dig ligeledes de facto habile genveje til at få indblik i e-butikkens popularitet. Tilmed ser vi endda forhandlere på nettet hvor det er muligt at forfatte en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes bør drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

  Forinden folk shopper billige trapezplader online i en e-forretning kan man principielt studere dens handelsaftale, men det er tit ikke videre spændende, specielt med de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

  En nem løsning er at bemærke hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et billede på at e-butikken retter sig efter de officielle regler, tillige med at internet forretningen lejlighedsvis ses til af eksperter som kender de gældende vilkår.

  Desuden giver det dig anledning til hjælpende service, ifald du forvoldes problemstillinger som følge af din ordre på trapezplader. Herudover er det prisværdigt at man er vaks omkring de vigtigste betingelser der kan have betydning for købet af trapezplader online, som fx hvilken returpolitik online forretningen bruger.

  I relation til det er det tillige essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af trapezplader, ligegyldig om man har handlet ved Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

  Niels Olsen gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Jens V gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Hanne gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Jette Jørgensen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er super overkommeligt for folk at finde de bedste priser online på billige trapezplader på tværs af e-butikker, og derfor frembyder massevis af butikker på nettet billig fragt. Dog kan det imidlertid vise sig gavnligt at checke nogle få shops på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.
  2Inden folk shopper billige trapezplader hos en e-forretning kunne de ideelt set sætte sig ind i forhandlerens betingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende. Foruden dette stiller vi forslag om at man er på vagt for de elementære forhold gældende for købet af billige trapezplader online, f.eks. hvilken returret e-butikken bruger.
  3En del internet virksomheder foreslår i dag mange forskellige billige former for levering til trapezplader. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo særdeles bekvem, og desuden desuden den billigste leveringsmanér.
  4Den billigste leveringstype vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du lever i kort afstand af internet shoppens bopæl. Den løsning til levering er meget vital såfremt vi har behov for trapezplader om få sekunder. Alternativt så sikrer visse e-firmaer fragtfri levering, men undertiden kun ifald der købes for en konkret pris.
  5Nogle forretninger på nettet garanterer levering uden betaling på trapezplader, men typisk er det påkrævet at man handler for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du overveje den prisbilligste leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtformen er som regel til gengæld ret smart. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl selv at hente ordren.
  6Vi slår generelt et slag for at efterse om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være en sikkerhed for at internet selskabet føjer de gældende danske regler, tillige med at online shoppen jævnligt ses til af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området. Forinden folk køber billige trapezplader hos en butik burde de faktisk kigge på netbutikkens betingelser.
  7Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en ordning, der redder os overfor svindlende forhandlere på nettet. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at klare pengene i flere bidder.
  8Trustpilot giver dig nogenlunde troværdige genveje til at gennemstøve en stor portion andre konsumenters ratings og af den grund anbefaler vi, at du ser nærmere på netbutikkens ratings inden du handler billige trapezplader online. Facebook tilbyder også regulære fortræffelige genveje til at få kendskab til internet forretningens pålidelighed.
  9Fragttiden er naturligvis ualmindeligt essentiel såfremt du behøver varen om få sekunder, så med det formål er det øjensynligt klogt at vi kontrollerer den forventede leveringstid ved trapezplader. Adskillige netshops i Danmark tilsiger billig dag-til-dag fragt på mange produkter, men glem ikke at det er betinget af at bestillingen indsendes forinden et bestemt klokkeslæt.