Er du på udkig efter træfiberplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare træfiberplader.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring træfiberplader.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige træfiberplader fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste priser, imens andre giver faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber varer fra mange nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af træfiberplader online.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og i kraft af det har man valget om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derved har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Således kan du modtage endnu mere indsigtsfuld assistance fra ansatte som er specialister i netop træfiberplader.
De fleste nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du bestiller træfiberplader online på deres webshop.
Forskellige små butikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træfiberplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din plan.
2Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt i tilfælde af krævende byggeprocesser. Flere projekter bør udføres af flere personer. Samtidig bliver det hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at projektet har en positiv betydning for klimaet.
4Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor bør du tit se vejrforudsigelserne lige før byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
5Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod hændelige risici. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
6Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være økonomisk at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst finde frem til udgiften ved dem slavisk.
7Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du må få assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
8Du vil ikke mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være erstatteligt at have udstyret klar til brug når du tager fat på byggeprocessen. Glem ikke at medregne udgifterne hertil i budgettet.
9Før du iværksætter arbejdet er det aldeles meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der kan findes vældig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig info, ikke mindst såfremt du benytter engelske søgeord.
11Der viser sig som regel uforudsigelige problemer når det kommer til omfattende opgaver, og herved er det meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
12Det kan blive meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du har fordel af at notere en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og dernæst eftergå hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

De fleste online virksomheder foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige løsninger til levering til træfiberplader. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo super smertefri, og mange gange også den mest billige leveringsmodel.

Du bør også påtænke at bestille pakken til levering til dit hus eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig som oftest en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt virkelig ukompliceret med træfiberplader online. Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du lever nærved online forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på træfiberplader kan være temmelig udslagsgivende når du har behov for varen inden for kort tid, og med det formål er det rimelig klogt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid på træfiberplader. En række internet handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, som regnes ud fra at orden realiseres inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren sendt afsted forud for at pakkepersonalet har fri.

Nogle få internet firmaer garanterer fragt uden gebyr på træfiberplader online, men oftest stiller det krav om at man bestiller for et fastslået beløb. Ellers bør du tage den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En stor portion kæder frembyder klik-og-hent hvor du handler billig træfiberplader på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene udlover eksempelvis click-and-collect på træfiberplader i følgende byer:

Allerød, Randers, Viborg, Thisted, Værløse, Rødovre, Nærum, Albertslund, Skanderborg, Struer, Vordingborg, Hedehusene, Haslev, Horsens, Næstved, Rudersdal, Frederikssund, Helsingør, Køge, Brabrand, Lystrup, Holstebro, Brønderslev, Kalundborg, Herlev, Tilst, Ballerup, Korsør, Lyngby, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Jyllinge, Frederiksværk, Odder, Ikast, Farum, Hobro, Virum, Kolding, Nyborg, Roskilde, Vejle, Tårnby, Herning, Birkerød, Aarhus, Brønshøj, Fredericia, Charlottenlund, Frederikshavn, Middelfart, Hillerød, Nørresundby, Gladsaxe, Højbjerg, Aabenraa, Taastrup, Haderslev, Dragør, Svendborg, Hedensted, Silkeborg, Ishøj, Greve, København, Holbæk, Gentofte, Ølstykke, Sønderborg, Lillerød, Odense, Vanløse, Glostrup, Brøndby, Valby, Risskov, Nakskov, Vallensbæk, Hørsholm, Kokkedal, Rønne, Ringsted, Søborg, Grenaa, Solrød Strand, Hvidovre, Hjørring, Esbjerg, Varde, Skive, Stenløse, Aalborg, Frederiksberg, og Slagelse, .

Klik-og-hent af træfiberplader er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm).

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger for eksempel træfiberplader online og træfiberplader priser. Vi ser desuden tit online shoppere kigge efter eksempelvis billig træfiberplader, træfiberplader tilbud samt køb træfiberplader, foruden de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Priser på træfiberplader

Det er i dag usædvanlig let gængeligt for os alle at analysere tilbud på billige træfiberplader online på flere e-handler, og af den grund har de fleste netbutikker set sig tvunget til at trykke salgspriserne på træfiberplader betragteligt, og derudover sikre fragt uden beregning.

Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at sammenligne nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg på træfiberplader online inden du handler, således at man er garanteret at antage den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Man skal alligevel huske på, at i tilfælde af at en online shop tilbyder billige træfiberplader online til en pris der kan ses som himmelråbende fremragende, så kan det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig internet shop. Bestillinger med kort er på den anden side omfavnet af en regel, der forsvarer dig overfor uoprigtige internet foretagender.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere pengene til træfiberplader over flere uger. Dette tilbydes typisk hos niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Ses der på data er det klart, at internetbrugere som regel kigger efter for eksempel træfiberplader tilbud og køb træfiberplader. Man ser desuden som regel netshoppere kigge efter blandt andet træfiberplader online, billig træfiberplader og træfiberplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere køberes ratings

Trustpilot frembyder fuldstændig ønskværdige chancer for at gennemgå en hel del eksisterende konsumenters observationer og derfor er det godt, at du gennemsøger online firmaets ratings forud for at du lægger din bestilling på billige træfiberplader online.

Facebook præsterer for øvrigt egentlig relevante genveje til at få en idé om e-handlens troværdighed. Desuden ses nogle outlets på nettet hvor du kan meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde burde anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige træfiberplader online i en internet shop kunne man sådan set studere dens handelsvilkår, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Alternativet kan derfor være at finde ud af hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, da det er en tryghed om at online butikken efterkommer de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden tit tilses af jurister der er inde i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit indkøb af træfiberplader. Udover dette går vi ind for at køberen er opmærksom på de mest vitale betingelser der har betydning for købet af træfiberplader online, fx hvilken returpolitik forretningen har.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin kvitteringsmail, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af træfiberplader, uanset om man har bestilt ved Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bygma.

Camilla gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Peter gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Marianne gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Else M gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til internetshopping
1Trustpilot medfører altid stabile muligheder for at efterse forskellige aktuelle konsumenters observationer og herved er det godt, at du kigger nærmere på e-firmaets anmeldelser før du shopper billige træfiberplader online. Facebook frembringer endvidere sådan set uafhængige chancer for at få et kig ind i online shoppens pålidelighed.
2Generelt slår vi et slag for at efterse om e-firmaet er e-mærket, som længe har været et fingerpeg om at e-handlen understøtter de officielle regler, tillige med at e-handlen lejlighedsvis undersøges af specialister som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Inden folk bestiller billige træfiberplader hos en forretning på nettet burde de principielt løbe igennem shoppens regler.
3En hel del internet forretninger yder i vore dage diverse billige leveringsmetoder til træfiberplader. Den mest almindelige er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ultra fremkommelig, og ofte tilmed den billigste metode til levering.
4Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en lov, hvilket bistår os imod uægte internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du overveje et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at betale pengene i flere bidder.
5Forud for at folk køber billige træfiberplader på en forretning på nettet kan man når alt kommer til alt tage stilling til webshoppens handelsaftale, men det er gerne en omfattende opgave. Tilsvarende stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der har indflydelse på handlen med billige træfiberplader online, fx den ombytningsret internet selskabet tilbyder.
6Fragttiden kan vise sig at være super betydningsfuld når du har behov for varerne om få sekunder, så af den grund er det rimelig essentielt at du besigtiger den anslåede leveringsdato på træfiberplader. Adskillige internet butikker udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt.
7Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du befinder dig i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den fragttype kan være temmelig afgørende når du står og skal bruge træfiberplader lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle netbutikker fragt uden gebyr, men i reglen kræver det at der købes for et præcist beløb.
8Det er i dag usædvanlig simpelt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige træfiberplader hos flere e-forhandlere, og så garanterer langt de fleste internet forretninger i Danmark gratis fragt. Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at efterprøve forskellige forretninger på nettet efter tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
9Visse internet firmaer tilbyder levering uden omkostninger på træfiberplader, men for det meste er det påkrævet at der handles for en præcis sum. Derudover må du beslutte sig for den prisbilligste form for levering, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Løsningen bliver undertiden derudover super smertefri. Den mest billige leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente varerne.