Er du på udkig efter træbriketter? Vi har fundet 24 online forhandlere, og noteret deres priser for 960 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 960 kg for kun 1.968 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.968 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.100 kr.Køb
2.190 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.287 kr.Køb
2.293 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.399 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.517 kr.Køb
2.649 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.999 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brændeovn til bål til grill

Varianter: løse tyske mørke overnight lyse svenske runde

Mængder: 1 rummeter 1 kubikmeter 1 palle 1 m3

Levering: i bigbag i stammer vognlæs i netsække trailer på palle afhentning i løs vægt i poser med truck med kran til døren hent selv løst leveret i sække

Brands: Danish Agro Biltema Guldager Bøge Calle Coop Rondo Gørslev DLG Pini kay Heatmax Absolut Barlinek Ege rug Ppillemadsen Hardwood

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse firmaets regler.
Du kan finde forskelle i priserne på billige træbriketter fra netbutik til netbutik. En del satser på de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre præsterer et enormt produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot træbriketter.
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring træbriketter.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes overalt i landet, og som følge af det har folk adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at slippe for fragten, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De kendte byggecentre forhandler varer fra diverse leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af træbriketter online.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der tit er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du handler træbriketter online fra deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette formår de at yde super erfaren hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis træbriketter.
Forskellige nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Danmarks største byggekæder
træbriketter silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

træbriketter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du opstarter dit byggeprojekt kan det blive højst centralt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig såfremt det er større arbejdsopgaver. Enkelte byggerier kræver flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Man bør på ingen måde undvære værktøj. Ofte vil det være afgørende at have det tilgængeligt akkurat som du starter byggeprocessen. Husk også at påregne udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Du har adgang til mange instruktioner og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er kilde til ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
5Godt forarbejde vil være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at forfatte en klar arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
6Du kan hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Det betinges altså af at ombygningen har positiv betydning for naturen.
7Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund skal du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at regne når du lige vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
8Måske det ville være relevant at overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal have assistance fra en professionel til dele af det. Forudsat at du tager imod assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at hente priser fra forskellige foretagender.
9Du må aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor potentielle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
10Der kommer altid uventede bump på vejen når det gælder store byggeprojekter, og af den grund vurderes det vigtigt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå i mål.
11Det kan blive værdifuldt at du har samtlige materialer handlet ind forud for at du starter projektet. Du kunne nedskrive en punktforms liste hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og dernæst gennemgå oversigten, hvormed du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Det er af stor betydning at have et regnskab for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive økonomisk at beskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke mulige tilbud på hver eneste af dem.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er hamrende imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om træbriketter

 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  Størstedelen af internet firmaer tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmidler til træbriketter. En af de mest moderne er nu til dags udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig virkelig gnidningsløs, samt endda endvidere den billigste fragtmetode.

  Du bør derudover foretrække at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Muligheden er ofte en tand mere bekostelig, men tillige ultra hensigtsmæssig for træbriketter online. Den mindst kostelige leveringsversion er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på træbriketter er selvfølgelig ret vigtig når du mangler ordren fluks, så herved er det relativt meningsfuldt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved træbriketter. De fleste e-forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varerne distribueret forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle få internet butikker tilbyder gebyrfri levering på træbriketter online, men for det meste er det påkrævet at man handler for en konkret pris. Alternativt skal du foretrække den mest betalelige leveringsmetode, som oftest vil være at få bragt din ordre til en pakkeshop.

  Størstedelen af kæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig træbriketter online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma og Silvan. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af træbriketter i disse områder:

  Grenaa, Varde, Thisted, Brøndby, Haslev, Korsør, Valby, Ikast, Slagelse, Vallensbæk, Helsingør, Odense, Næstved, Ølstykke, Brabrand, Solrød Strand, Sønderborg, Charlottenlund, Ishøj, Viborg, Herlev, Hjørring, Nykøbing Falster, Kalundborg, Højbjerg, Farum, Dragør, Greve, Søborg, Herning, Nakskov, Nørresundby, Kokkedal, Hobro, Hvidovre, Roskilde, Jyllinge, Haderslev, Kolding, Vejle, Rudersdal, Ringsted, Frederikssund, Åbyhøj, Glostrup, Vanløse, Lillerød, København, Hedensted, Tilst, Esbjerg, Hørsholm, Virum, Gentofte, Ballerup, Holstebro, Frederiksværk, Brønderslev, Randers, Lyngby, Brønshøj, Fredericia, Aabenraa, Gladsaxe, Albertslund, Allerød, Svendborg, Værløse, Vordingborg, Taastrup, Frederiksberg, Skanderborg, Birkerød, Nyborg, Skive, Aarhus, Hillerød, Stenløse, Risskov, Hedehusene, Rødovre, Lystrup, Nærum, Struer, Holbæk, Køge, Tårnby, Frederikshavn, Silkeborg, Horsens, Aalborg, Rønne, Odder, og Middelfart, .

  Click-and-collect af træbriketter er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når der ses på tendenserne står det klart, at internet shoppere tit søger efter for eksempel træbriketter online og træbriketter priser. Foruden dette ser man som regel mennesker kigge efter blandt andet billig træbriketter, træbriketter tilbud og køb træbriketter, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

  Tilbud på træbriketter

  Det er efterhånden ultra ligetil for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige træbriketter online hos forskellige e-shops, og herved har mange internet forhandlere fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på træbriketter en hel del, og i øvrigt frembyde billig fragt.

  Det kan stadigvæk vise sig nyttigt at prøve nogle enkelte e-butikker efter tilbud på træbriketter online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

  Du må bare ikke glemme, at hvis en internet forhandler udbyder billige træbriketter online på tilbud til en tilbudspris som kan virke enormt tiltalende, så er det ofte være et kendetegn på en uægte online butik. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under et reglement, som skærmer dig som køber overfor falske webbutikker.

  Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du gerne vil honorere omkostningerne til træbriketter over en periode. Det foreslåes som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. billig træbriketter og træbriketter priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter for eksempel træbriketter online, køb træbriketter og træbriketter tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til grill til bål til brændeovn

  Varianter: mørke runde svenske tyske overnight løse lyse

  Mængder: 1 rummeter 1 palle 1 kubikmeter 1 m3

  Levering: i stammer i netsække løst leveret til døren på palle med truck trailer vognlæs med kran i bigbag i poser afhentning i løs vægt i sække hent selv

  Brands: Ege rug Guldager Gørslev Barlinek Coop Danish Agro Calle Pini kay Absolut DLG Ppillemadsen Biltema Bøge Rondo Hardwood Heatmax

  Tjek tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot tilbyder visse passende genveje til at dechifrere adskillige andre brugeres domme og derfor går vi ind for, at du sonderer webshoppens omtaler før du shopper billige træbriketter online.

  Facebook leverer ydermere nogle fremragende løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi en del e-butikker hvor folk kan forfatte en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere må tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk køber billige træbriketter online på en e-handler kan de sådan set have øje for butikkens forretningsaftale, dog er det tit ikke særlig morsomt, særligt på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

  Et andet forslag kunne måske være at granske om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er et billede på at e-firmaet overholder de danske regler, udover at internet virksomheden tit besøges af eksperter der har nøje kendskab til lovgivningen.

  Dette er en god mulighed for at blive hjulpet, såfremt du oplever dilemmaer med din shopping med træbriketter. Tilmed er det at foretrække at kunden er sat ind i de mest centrale vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af træbriketter online, som eksempelvis den returpolitik virksomheden har.

  På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, således man i fremtiden kan bekræfte købet af træbriketter, uanset om man har købt ved XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

  Susanne O gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Inge Larsen gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Helle Møller gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Lone V gav 5 stjerner

  Bestilte online

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot fremskaffer i højeste grad gunstige genveje til at verificere mange tidligere konsumenters omtaler og af den grund slår vi et slag for, at du undersøger online forretningens anmeldelser inden du shopper billige træbriketter online. Facebook frembyder også ret så habile genveje til at få indtryk af online butikkens troværdighed.
  2Indtil flere webbutikker yder gratis fragt på træbriketter, men i mange tilfælde påkræves det at du handler for et fastsat beløb. Ellers kunne du udse dig den mest billige leveringsmetode, som typisk vil blive at få leveret varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er i regelen tillige vældig problemfri. Den mindst kostelige leveringsform er uden tvivl at du selv henter pakken.
  3Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en tryghed om at netbutikken anerkender gældende dansk lovgivning, udover at netshoppen nu og da overvåges af sagkyndige som mestrer de gældende regler. Inden nogen køber billige træbriketter hos en online butik kunne de for at være på den sikre side studere netshoppens forretningsbetingelser.
  4Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket bistår dig som kunde imod svindlende e-forhandlere. Som alternativ burde du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afbetale pengene over et længere tidsrum.
  5Den mindst kostelige leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du bor nærved e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmåde kan være super vital forudsat man har behov for træbriketter lige om lidt. Alternativt så garanterer enkelte internet firmaer gebyrfri levering, men undertiden kræver det at du køber for en præcis sum.
  6Forinden folk bestiller billige træbriketter på en online webshop kunne man ideelt set overveje forhandlerens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant. I øvrigt rekommanderer vi at kunden er vidende om de mest vedkommende betingelser der kan have indvirkning på handlen med billige træbriketter online, f.eks. den byttepolitik shoppen har.
  7En del e-forretninger tilbyder nu om dage diverse billige former for fragt til træbriketter. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, som gør at du kan hente bestillingen den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså vældig bekvem, samt mange gange også den mest prisbevidste løsning til levering.
  8Leveringshastigheden er jo meget vital forudsat du står og skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det naturligvis meningsfuldt at vi studerer tidshorisonten for levering på træbriketter. En del e-forhandlere byder på billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men vær vagtsom da det påkræver at ordren placeres før et bestemt tidspunkt.
  9Det har vist sig at være meget nemt for folk at finde information om priser online på billige træbriketter hos forskellige internet forretninger, og så præsterer en hel del online butikker fri fragt. Trods dette kan det stadigvæk vise sig indbringende at checke en række e-butikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at modtage den laveste pris.