Er du på udkig efter træbetonplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træbetonplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggekæder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens betingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot træbetonplader.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring træbetonplader.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige træbetonplader fra byggekæde til byggekæde. Nogle har billige priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af træbetonplader online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og af den grund har man adgang til at bestille online og hente materialerne selv. Takket være dette har man mulighed for at undvære fragten, og tilmed have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Forskellige nichebutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du få mere nyttig rådgivning fra folk som er eksperter i netop træbetonplader.
De fleste nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber træbetonplader online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

træbetonplader silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

træbetonplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

træbetonplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

træbetonplader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm der skåner dig mod mulige ulykker. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke får assistance fra en professionel.
2Du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når projektet gør en forskel for miljøet. Det kræver med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
3Man må på ingen måde fattes grej. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at du har grejet klar akkurat som du begynder på arbejdet. Husk også at medtage disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
4Der findes en hel del instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med ekstremt meget anvendelig oplysning, specielt når man leder på engelsk.
5Der kommer ofte utidige hovedpiner i tilfælde med større opgaver, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, således at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
6Måske det burdes overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at tage imod prisoverslag fra flere håndværkere.
7Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive fornuftigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne dokumentere online tilbud på dem alle sammen.
8Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor må du ofte lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at regne netop som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
9Det vil vise sig meningsgivende at du har samtlige materialer disponible forinden du begynder byggeriet. Du bør sammensætte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og som det næste eftergå punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
10Længe før du påbegynder byggeriet kan det være vildt vigtigt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det blive mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
12Godt forarbejde er vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal lave en klar strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, inklusiv en rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder planen.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En række byggeforretninger frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til træbetonplader. Det mest populære er p.t. pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo ret så let, og ofte tillige den mest letkøbte slags levering.

Du bør omvendt foretrække at få varerne leveret til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen viser sig oftest en sjat mere pebret, men samtidig usædvanlig smertefri med træbetonplader online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du befinder dig i nærheden af e-forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på træbetonplader kan vise sig at være temmelig central hvis du har brug for ordren inden for kort tid, og herved er det rigtig aktuelt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt for træbetonplader. En del internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som regnes ud fra at ordren lægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produktet klar før de lageransatte får fri.

Nogle enkelte byggecentre præsterer fragt uden gebyr på træbetonplader online, men oftest påkræves det at man aftager for en fastsat sum. Ellers skulle du beslutte sig for den billigste fragtform, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De fleste netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig træbetonplader derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på træbetonplader i disse områder:

Brønshøj, Nykøbing Falster, Gentofte, Frederiksberg, Nørresundby, Farum, Allerød, Greve, Slagelse, Horsens, Struer, Valby, Grenaa, Rødovre, Hvidovre, Helsingør, Herlev, Hobro, Ishøj, Risskov, Middelfart, Vanløse, Frederikssund, Virum, Odense, København, Rudersdal, Herning, Aabenraa, Viborg, Værløse, Søborg, Kalundborg, Tilst, Frederikshavn, Svendborg, Sønderborg, Brøndby, Stenløse, Nærum, Frederiksværk, Ringsted, Haderslev, Ballerup, Hørsholm, Taastrup, Ikast, Thisted, Odder, Jyllinge, Skanderborg, Varde, Skive, Albertslund, Nyborg, Aarhus, Vordingborg, Haslev, Holbæk, Hedehusene, Charlottenlund, Næstved, Tårnby, Rønne, Holstebro, Roskilde, Højbjerg, Esbjerg, Randers, Kokkedal, Lystrup, Kolding, Hjørring, Lyngby, Korsør, Ølstykke, Brønderslev, Nakskov, Gladsaxe, Aalborg, Vejle, Åbyhøj, Birkerød, Solrød Strand, Brabrand, Hedensted, Dragør, Glostrup, Fredericia, Vallensbæk, Hillerød, Lillerød, Silkeborg, og Køge, .

Afhentning af træbetonplader er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i data bliver det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis billig træbetonplader og træbetonplader tilbud. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter bl.a. køb træbetonplader, træbetonplader online og træbetonplader priser, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Spar penge på træbetonplader

Det har vist sig at være meget uproblematisk for alle at prissammenligne på billige træbetonplader online på diverse webshops, og herved har adskillige shops på nettet været nødt til at tvinge prisniveauet på træbetonplader eftertrykkeligt, og ydermere præstere gratis levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig rentabelt at sammenholde en række internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på træbetonplader online inden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må alligevel være så påpasselig, at når en online butik markedsfører billige træbetonplader online for en salgspris som anses for mystisk fremragende, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig online shop. Shopping med kort er trods alt omsluttet af en orden, hvilket hjælper kunden overfor uoprigtige internet varehuse.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at dække prisen på træbetonplader af flere omgange. Dette fås som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at folk mange gange efterspørger blandt andet træbetonplader online og træbetonplader tilbud. Derudover oplever vi ofte folk lede efter bl.a. billig træbetonplader, køb træbetonplader og træbetonplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træbetonplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer en del stabile muligheder for at læse en række tidligere kunders oplevelser og derved er det fornuftigt, at du tolker internet forretningens ratings forinden du bestiller billige træbetonplader online.

Facebook leverer derudover immervæk gode løsninger til at få et kig ind i internet selskabets popularitet. Desuden er der en række forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at afgive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige træbetonplader online hos en e-shop kan man helt sikkert tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser, dog er det mange gange et omfattende projekt, særligt på de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Et andet alternativ kan være at tjekke hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at netbutikken accepterer de opstillede regler, udover at virksomheden regelmæssigt undersøges af jurister der er indført i lovgivningen.

Det giver dig mulighed for support, hvis du forvoldes udfordringer ved dit indkøb af træbetonplader. Ligeledes rekommanderer vi at du er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af træbetonplader online, fx hvilken ombytningspolitik internet butikken har.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at man altid beholder ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af træbetonplader, hvad end man handler fra 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

Helle gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Kirsten I gav 4 stjerner

Har handlet der før

Kirsten L gav 5 stjerner

Det var godt !

Anders Larsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et reglement, hvilket værner dig som køber overfor fup online butikker. Alternativt burde du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil honorere omkostningerne over tid.
2Trustpilot giver dig flere stabile muligheder for at kigge nærmere på en hel del forhenværende køberes kritik og af den grund er det at foretrække, at du kigger på internet forretningens anmeldelser forud for at du shopper billige træbetonplader online. Facebook frembyder endvidere immervæk nyttige muligheder for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.
3Det er i høj grad ukompliceret for internetbrugere at finde tilbud online på billige træbetonplader på tværs af online varehuse, og ergo yder masser af internet foretagender fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt vise sig gunstigt at efterprøve nogle enkelte outlets på nettet efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.
4Forinden nogen køber billige træbetonplader i en internet handler bør man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens betingelser, det er dog i reglen et tidskrævende projekt. Ligeledes støtter vi at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle vilkår gældende for bestillingen af billige træbetonplader online, f.eks. hvilken byttepolitik internet webshoppen lover.
5Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, som ofte er en sikkerhed for at internet shoppen opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden rutinemæssigt besøges af sagkyndige som er indført i vedtægterne på området. Forinden nogen bestiller billige træbetonplader på en webshop behøver de for at være sikker se på forhandlerens regler.
6Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du bor lige ved online shoppens hjemsted. Den fragtløsning er naturligvis særligt afgørende hvis du skal bruge træbetonplader fluks. Alternativt så præsterer visse internet butikker billig levering, men undertiden er det forbeholdt når der handles for en fastsat pris.
7En hel del online forretninger udlover nu om dage alverdens billige former for levering til træbetonplader. En af de mest benyttede er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din pakke når du har lyst. Fragttypen er nemlig ultra let, samt mange gange endda den mindst kostelige mulighed for levering.
8Leveringshastigheden kan vise sig at være virkelig udslagsgivende hvis man har behov for varen inden for kort tid, så derfor er det rimelig essentielt at vi gransker leveringstiden for træbetonplader. Størstedelen af internet butikker stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres favorit produkter, men som imidlertid kræver at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
9Visse netbutikker frembyder levering uden omkostninger på træbetonplader, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der købes for et bestemt beløb. I øvrigt skal du tage den mest prisbevidste leveringsmodel, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Denne er gennemsnitligt på den anden side ualmindeligt praktisk. Den mest billige mulighed for levering er utvivlsomt at hente pakken selv.