Er du på udkig efter tørbeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring tørbeton.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regler.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige tørbeton hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare tørbeton.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Det er særligt muligt hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder samler produkter fra adskillige leverandører, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af tørbeton online.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og af den grund har mange adgang til at købe online og transportere produkterne selv. I kraft af det kan du spare fragtgebyret, og endda hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange niche webshops har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette er det forventeligt at du får endnu mere indsigtsfuld service fra nogle der er eksperter i lige præcis tørbeton.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe tørbeton online på deres webshop.
Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

tørbeton silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det kan det være vigtigt at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, så man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
2Typisk vil det vise sig essentielt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er sundt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde den billigste pris på dem en ad gangen.
3Du bør aldrig fattes arbejdsredskaber. Det er afgørende at du har det ved hånden forinden du iværksætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at inkludere de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
4Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom sko og hjelm som sikring med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke har eksperthjælp.
5Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube tilbyder meget anvendelig viden, især såfremt du bruger engelske søgeord.
6I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig temmelig betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinger at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
8Du bør reflektere over om du selv vil klare hele projektet, eller du må skaffe eksperthjælp til dele af det. Forudsat at du fremskaffer eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
9Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er vigtige byggerier. Store ombygninger behøver flere end en enkelt person. Endvidere må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
10Forberedelse bliver nøglen til succes med projektet. Du skal have en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder oversigten.
11Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de fornødne materialer indkøbt inden du går i gang med arbejdet. Du kan med fordel sammensætte en hurtig huskeliste som samler hver eneste ting du skal bruge, og dernæst eftergå listen, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
12For projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således skal du ofte lægge mærke til vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at piske ned nøjagtig som du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er temmelig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til tørbeton

 • Tørbeton hvordan?
 • Hvad er tørbeton?
 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  En stor portion internet forhandlere frembyder efterhånden mange forskellige billige former for levering til tørbeton. Den mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken når du har tid. Fragtformen er nemlig særdeles smart, samt desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsmodel.

  Du kunne tillige beslutte dig for at bestille levering til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig gennemsnitligt lidt mere bekostelig, men samtidig yderst simpel ift. tørbeton online. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo beroer på at du befinder dig nærved online shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på tørbeton er jo temmelig udslagsgivende hvis vi står og skal bruge produktet om få sekunder, og herved er det helt centralt at vi besigtiger den forventede leveringstid for tørbeton. En række internet outlets – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne klargjort inden de pakkeansatte holder fyraften.

  Nogle internet webshops lover gratis levering på tørbeton online, men typisk er det kun gældende hvis man køber for en bestemt sum. Ellers bør du foretrække den mest prisbevidste slags levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

  En masse byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man handler billig tørbeton online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver blandt andet afhentning af tørbeton i disse områder:

  Jyllinge, Virum, Farum, Herlev, Hedensted, Korsør, København, Søborg, Åbyhøj, Kalundborg, Kokkedal, Birkerød, Vanløse, Helsingør, Varde, Haslev, Værløse, Tårnby, Brønderslev, Roskilde, Slagelse, Middelfart, Svendborg, Tilst, Stenløse, Rødovre, Valby, Holstebro, Lillerød, Holbæk, Hvidovre, Ringsted, Charlottenlund, Thisted, Ikast, Gentofte, Taastrup, Nørresundby, Herning, Aarhus, Kolding, Dragør, Hørsholm, Rudersdal, Nakskov, Lystrup, Ishøj, Ballerup, Brøndby, Odense, Greve, Vordingborg, Ølstykke, Skanderborg, Nyborg, Albertslund, Haderslev, Højbjerg, Randers, Viborg, Nykøbing Falster, Struer, Aabenraa, Aalborg, Esbjerg, Køge, Sønderborg, Hobro, Gladsaxe, Hillerød, Odder, Allerød, Brønshøj, Vejle, Lyngby, Brabrand, Glostrup, Hjørring, Fredericia, Solrød Strand, Grenaa, Frederikssund, Frederiksberg, Næstved, Risskov, Horsens, Silkeborg, Hedehusene, Rønne, Skive, Vallensbæk, Frederiksværk, Nærum, og Frederikshavn, .

  Klik-og-hent for tørbeton er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland).

  Ses der på data står det klart, at folk typisk leder efter blandt andet tørbeton tilbud og tørbeton priser. Derudover oplever man jævnligt online shoppere lede efter for eksempel tørbeton online, køb tørbeton og billig tørbeton, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Find den bedste pris på tørbeton

  Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for alle at prissammenligne på billige tørbeton online fra flere forhandlere på nettet, og til tak har langt de fleste online forretninger fundet det nødvendigt at mindske priserne på tørbeton markant, og i øvrigt præstere fragt uden omkostninger.

  Men det kan trods alt blive tiden værd at sammenligne nogle internet virksomheder i Danmark efter billige priser på tørbeton online forud for at du shopper, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du må ikke desto mindre være så påpasselig, at hvis en online butik reklamerer billige tørbeton online for en pris der er ufattelig gunstig, så burde det mange gange være et kendetegn på en uægte internet butik. Køb med kort er på den anden side indbefattet af en lov, som dækker folk overfor snydagtige internet varehuse.

  Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare regningen på tørbeton over tid. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere typisk søger eksempelvis tørbeton priser og tørbeton online. Derudover oplever man mange gange online shoppere søge blandt andet tørbeton tilbud, køb tørbeton samt billig tørbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Analyser eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot frembringer fuldt ud stabile genveje til at undersøge flere andre brugeres tanker og derved er det at foretrække, at du tjekker internet shoppens omtaler inden du handler billige tørbeton online.

  Facebook byder på ligeledes faktisk habile muligheder for at få en idé om online forhandlerens pålidelighed. Foruden det er der en række internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed burde benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk shopper billige tørbeton online hos en netbutik kunne man helt sikkert gennemse deres handelsvilkår, men det er undertiden ikke super interessant, særligt hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

  En nem løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det kan være en påvisning af at online firmaet tilslutter sig de danske regler, og at online forhandleren regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende vilkår.

  Dette er en god lejlighed til støtte, såfremt du skulle få udfordringer med din handel med tørbeton. Derudover slår vi et slag for at kunden er vidende om de mest relevante bestemmelser der indvirker på bestillingen af tørbeton online, f.eks. den bytteret forretningen kører med.

  Her er det desuden afgørende, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, så man altid vil kunne bevise sit køb af tørbeton, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark eller XL-Byg.

  Mette J gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Susanne O gav 4 stjerner

  god service

  Tina gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Rasmus Knudsen gav 4 stjerner

  God til prisen

  9 tips til online shopping
  1Den billigste form for levering er dog selv at hente pakken, som dog forudsætter at du lever med kort afstand til internet virksomhedens lager. Den mulighed for fragt er selvfølgelig særligt essentiel om man har behov for tørbeton om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række internet varehuse fragt uden omkostninger, men undertiden er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat sum.
  2Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, hvilket bør være et tegn på at e-butikken opretholder de gældende danske regler, tillige med at virksomheden fra tid til anden evalueres af jurister som har ekspertise inden for lovene på området. Inden nogen køber billige tørbeton på en forhandler på nettet kan de uden tvivl gennemse e-butikkens forretningsbetingelser.
  3Inden folk køber billige tørbeton hos en forretning på nettet kunne man helt sikkert bese forhandlerens forretningsaftale, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Endvidere anbefaler vi at køberen er vidende om de elementære vedtægter der har indflydelse på shopping af billige tørbeton online, til eksempel hvilken ombytningsret hjemmesiden garanterer.
  4Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig ifald man har behov for varerne inden for kort tid, så af den grund er det i sandhed aktuelt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved tørbeton. En hel del online firmaer byder på billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, men husk at det er forudsat at bestillingen anbringes før et fastsat klokkeslæt.
  5En stor portion internet virksomheder udlover i øjeblikket diverse forskellige billige muligheder for fragt til tørbeton. En yndling er i dag pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Fragttypen er jo virkelig problemfri, og i mange tilfælde endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.
  6Trustpilot præsterer ret så fortræffelige muligheder for at finde ud af en hel del andre køberes oplevelser og af den grund rekommanderer vi, at du verificerer e-forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige tørbeton online. Facebook fremskaffer lige så vel temmelig værdifulde genveje til at få indblik i internet virksomhedens popularitet.
  7En hel del webbutikker præsterer fragt uden betaling på tørbeton, men typisk kræves det at der erhverves for en bestemt sum. I øvrigt kan man udse dig den mindst kostelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen er som oftest også rigtig enkel. Den mest betalelige løsning er unægtelig selv at hente pakken.
  8Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af et regulativ, der beskytter køberen overfor snydagtige forretninger på nettet. Alternativt bør du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil godtgøre omkostningerne senere.
  9Det er i dag vældig let gængeligt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige tørbeton på forskellige internet webshops, og så yder en hel del internet forhandlere levering uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel være rentabelt at se nærmere på visse online webshops efter billige priser inden du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at modtage den skarpeste pris.