Er du på udkig efter terrassefliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 400 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 400 stk for kun 10.499 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.499 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
13.099 kr.Køb
17.800 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: komposit træ plast keramik beton

Størrelser: 80×80 20×40 90×90 60×60 70×70 40×40 50×50 30×30 30×60 25×50 20×20

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring terrassefliser.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige terrassefliser hos de forskellige online byggekæder. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regler.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare terrassefliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder køber varer fra mange specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af terrassefliser online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at handle online og hente produkterne personligt. På grund af det har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller terrassefliser online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette kan du opleve ekstremt god service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis terrassefliser.
Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

terrassefliser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

terrassefliser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. På grund af dette skal du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne bedst som du er i fuld gang med det komplekse projekt.
2Der viser sig utvivlsomt overraskende problematikker i tilfælde med svære byggeprojekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes nok plads i tidsplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål.
3Det kan vise sig væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer parat før du tager fat på projektet. Du kunne forfatte en simpel indkøbsliste som samler alt der skal bruges, og som det næste granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
4Inden du igangsætter byggeriet kan det vise sig ufatteligt betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det kan overvejes at spørge om hjælp til arbejdet, især når det er store byggerier. Store byggeprojekter gør krav på flere personer. Desuden bliver det bedre og mere interessant at være flere om det.
6Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Forudsat at du køber professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere tilbud fra flere firmaer.
7Du kan forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
8Det er essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det kan blive en fordel at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man bør notere ens udgift ved hver enkelt.
9Du må under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at du har udstyret klar før du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i økonomien.
10Du skal nødig glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som sikring imod hændelige uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt såfremt du ikke har eksperthjælp.
11Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med projektet. Du skal liste en effektiv plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din dagsorden.
12Du finder mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til store mængder brugbar viden, ikke mindst såfremt man kigger i hele verden.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

De fleste netshops frembyder i øjeblikket et stort udvalg af billige former for fragt til terrassefliser. En af de mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter ordren når du har lyst. Fragtløsningen er jo yderst simpel, og endda tillige den billigste form for fragt.

Du kan alternativt tænke over at bestille levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig mange gange lidt mere bekostelig, men desuden yderst fleksibel ved køb af terrassefliser online. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du har bopæl tæt på netshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på terrassefliser er virkelig aktuel såfremt du har brug for ordren inden for få dage, så i det øjemed er det virkelig væsentligt at du dobbelttjekker leveringstiden ved terrassefliser. En hel del internet webshops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, som dog er betinget af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt på posthuset før de pakkeansatte har fri.

Flere byggemarkeder lover fri fragt på terrassefliser online, men typisk kræver det at der bestilles for et konkret beløb. Alternativt kunne du udse dig den mest betalelige slags levering, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

Store byggecentre giver afhentning hvor du køber billig terrassefliser hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene tildeler fx afhentning af terrassefliser i disse områder:

Næstved, Hvidovre, Brøndby, Greve, Randers, Brønshøj, Tilst, Lyngby, Brønderslev, Kolding, Helsingør, Hedehusene, Taastrup, Solrød Strand, Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Køge, Korsør, Lillerød, Ballerup, Herning, Grenaa, Slagelse, Herlev, Middelfart, Rødovre, Gladsaxe, Rønne, Jyllinge, Vejle, Søborg, Hobro, Birkerød, Charlottenlund, Frederiksværk, Åbyhøj, Frederiksberg, Hørsholm, Fredericia, Allerød, Viborg, Højbjerg, Aarhus, Ringsted, Vallensbæk, Haderslev, Odense, Værløse, Kokkedal, Ishøj, Dragør, København, Rudersdal, Skanderborg, Vanløse, Hjørring, Albertslund, Horsens, Frederikshavn, Kalundborg, Odder, Aabenraa, Holbæk, Nærum, Valby, Aalborg, Vordingborg, Esbjerg, Farum, Tårnby, Ikast, Brabrand, Thisted, Nakskov, Roskilde, Lystrup, Nyborg, Glostrup, Svendborg, Hillerød, Gentofte, Hedensted, Haslev, Struer, Nykøbing Falster, Virum, Skive, Holstebro, Varde, Nørresundby, Risskov, Silkeborg, og Sønderborg, .

Afhentning af terrassefliser er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Ses der på tallene står det tydeligt, at netshoppere som regel søger for eksempel billig terrassefliser og køb terrassefliser. Derudover oplever man typisk netshoppere søge bl.a. terrassefliser online, terrassefliser priser samt terrassefliser tilbud, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på terrassefliser

Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige terrassefliser online på flere internet firmaer i Danmark, og derved har utallige e-forretninger været presset til at at trykke prisen på terrassefliser helt i bund, og derudover frembyde fragt uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre blive nyttigt at sammenligne et par forskellige netshops efter rabatter og tilbud på terrassefliser online forinden du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Du må imidlertid være så påpasselig, at når en e-handler markedsfører billige terrassefliser online på tilbud til en pris som kan virke ekstraordinært favorabel, så bør det undertiden være et symbol på en fup shop. Kortkøb er ikke desto mindre dækket ind under en bestemmelse, hvilket passer på dig imod bedrageriske webbutikker.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du foretrækker at klare regningen på terrassefliser over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Ved kig i data er det markant, at internet shoppere ofte leder efter eksempelvis terrassefliser online og terrassefliser priser. Derudover oplever man ofte netshoppere efterspørge eksempelvis billig terrassefliser, køb terrassefliser samt terrassefliser tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

SUPER” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: plast træ komposit keramik beton

Størrelser: 30×60 25×50 90×90 20×40 70×70 30×30 60×60 40×40 20×20 80×80 50×50

Tjek andre menneskers meninger

Trustpilot frembyder immervæk udmærkede chancer for at iagttage forskellige forhenværende kunders domme og derfor rekommanderer vi, at du gennemsøger e-butikkens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige terrassefliser online.

Facebook frembringer ligeledes nogenlunde fine chancer for at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi mange online forretninger hvor kunder kan skrive en omtale af købsoplevelsen, som tilmed kan tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige terrassefliser online på en e-butik kan de de facto overveje deres vilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt, især på de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

En nem løsning er at bemærke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, siden det kan være en antydning af at e-shoppen retter sig efter dansk lovgivning, foruden at online firmaet hyppigt efterses af sagkyndige som forstår vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for en håndsrækning, hvis du oplever problemer i processen med din bestilling af terrassefliser. Desuden er det klogt at køber er hensynstagende til de fundamentale vilkår i forbindelse med købet af terrassefliser online, eksempelvis hvilken returpolitik e-butikken kører med.

I relation til det er det tillige afgørende, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, så man senere kan bekræfte sit køb af terrassefliser, uagtet om man shopper fra Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg eller 10-4.

Susanne N gav 5 stjerner

god service

Camilla gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Lone Mortensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Hanne G gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til når du køber online
1Flere online varehuse tilbyder levering uden omkostninger på terrassefliser, men for det meste er det under forudsætning af at der købes for et bestemt beløb. Alternativt burde man gribe den mest betalelige type af levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Den er sædvanligvis til gengæld ekstremt bekvem. Den billigste fragttype vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
2Forinden folk køber billige terrassefliser på en internet forhandler bør man til hver en tid gennemlæse netshoppens betingelser, det er dog typisk et omfattende projekt. Yderligere er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der har betydning for handlen med billige terrassefliser online, som for eksempel den ombytningspolitik internet selskabet anvender.
3Den mindst kostelige leveringsudgave er uden tvivl at hente pakken selv, som desværre stiller krav om at du bor nær online shoppens lager. Den mulighed for levering er naturligvis ualmindeligt relevant hvis man absolut skal bruge terrassefliser nu og her. Alternativt så tilbyder visse netbutikker fragtfri levering, men oftest er det betinget af at du indkøber for et fastsat beløb.
4Trustpilot bringer dig ganske ønskværdige muligheder for at gennemgå flere tidligere forbrugeres kritik og derfor anbefaler vi, at du efterforsker e-butikkens bedømmelser forud for at du shopper billige terrassefliser online. Facebook tilbyder dig tilsvarende nogenlunde relevante genveje til at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed.
5En hel del internet handler frembyder i vore dage alverdens billige fragtmetoder til terrassefliser. En af de mest benyttede er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså særdeles simpel, og tit tillige den prisbilligste metode til levering.
6Vi går generelt ind for at kontrollere om internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en sikring om at internet selskabet forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken regelmæssigt besøges af fagfolk der har indsigt i vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige terrassefliser på en netshop kan de for at være sikker gennemse forhandlerens forretningsbetingelser.
7Det er efterhånden ret så smart for os alle at undersøge tilbud online på billige terrassefliser fra diverse outlets på nettet, og på grund af dette præsterer massevis af online webshops gebyrfri levering. Det kan dog immervæk blive lukrativt at se nærmere på visse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris.
8Fragttiden er jo virkelig vigtig såfremt vi mangler produkterne om kort tid, og med det formål er det selvfølgelig afgørende at du checker det estimerede leveringstidspunkt på terrassefliser. En lang række internet butikker giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen laves inden et nøjagtigt tidspunkt.
9Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af et reglement, som begunstiger køberen imod falske internet butikker. Som alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du gerne vil afdrage betalingen af flere omgange.