Er du på udkig efter termotag? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 10 stk for kun 7.099 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.099 kr.Køb
7.099 kr.Køb
8.400 kr.Køb
9.990 kr.Køb
9.990 kr.Køb
11.829 kr.Køb
15.099 kr.Køb
15.345 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skur til havestue til drivhus til carport til fortelt til terrasse til vinterhave til udestue til overdækket terrasse

Størrelser: 10 mm 16 mm 32 mm

Brands: Click Step Twinlite Riatherm Nordland Icopal Fastlock Rias Rodena Plastmo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring termotag.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre præsterer et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare termotag.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige termotag hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af termotag online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre findes mange steder i landet, og herigennem har folk tilbuddet om at handle online og køre produkterne selv. Hermed har man chancen for at undvære fragten, samt sågar hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille termotag online fra deres webshop.
Forskellige online nichebutikker producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Diverse webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Altså bør du forvente en høj grad af god sparring fra folk der er specialister i lige præcis termotag.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

termotag silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

termotag harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kan findes en overflod af guides og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube faciliterer betydelige mængder almennyttig oplysning, navnligt såfremt man benytter engelske søgeord.
2Det bør overvejes at få hjælp til projektet, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
3Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt projektet er positivt for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
4Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du tit holde øje med femdøgnsprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt går i gang med at regne bedst som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
5Potentielt kan det blive aktuelt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne forfatte en punktforms note hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, så du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
6Du må nødig mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være vigtigt at du har grejet parat når du indleder byggeriet. Glem ikke at medtage disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
7Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør have en strømlinet tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
8Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdssko som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
9Forud for at du optager byggeriet er det vanvittigt centralt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et budget for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fordelagtigt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende nedskrive omkostningen ved dem enkeltvis.
11Der kommer jævnligt uventede udfordringer i forbindelse med svære byggeprojekter, og altså er det betydningsfuldt at der er afsat rimelig plads i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at nå i mål.
12Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af projektet. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er rigtig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er rigtig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål til termotag

 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvad koster termotag?
 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En hel del butikker på nettet udlover nu om stunder alverdens billige leveringsløsninger til termotag. En yndling er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente varerne når du har tid. Fragtmetoden er altså særdeles problemfri, samt mange gange ydermere den prisbilligste type af levering.

  Du kan omvendt forsøge at få pakken sendt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver tit lidt mere pebret, men på den anden side ret problemfri med termotag online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men dette betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på termotag er jo meget central om du behøver ordren fluks, og herved er det altså essentielt at man studerer den estimerede leveringsdato for termotag. De fleste e-forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, men vær opmærksom på at det antager at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få varerne ordnet forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle internet foretagender sikrer fragt uden omkostninger på termotag online, men ofte forudsætter det at man køber for et præcist beløb. Ellers skulle du snuppe den billigste form for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  En lang række webshops foreslår afhentning hvor du køber billig termotag online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af termotag i disse byer:

  Ringsted, Albertslund, Aarhus, Næstved, Brønshøj, Roskilde, Kokkedal, Hedehusene, Kolding, Haderslev, Ishøj, Værløse, Silkeborg, Solrød Strand, Vordingborg, Hørsholm, Varde, Korsør, Allerød, Skive, Brønderslev, Rudersdal, Gentofte, Ølstykke, Odder, Slagelse, Thisted, Middelfart, Vallensbæk, Stenløse, Risskov, Kalundborg, Skanderborg, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Horsens, Hedensted, Odense, Holstebro, Nørresundby, Struer, Randers, Viborg, Tilst, Brabrand, Farum, Dragør, Herning, Nærum, Rødovre, Valby, Frederikssund, Esbjerg, Greve, Holbæk, Hjørring, Lyngby, Køge, Aalborg, Vanløse, Vejle, Ballerup, Nakskov, Herlev, Brøndby, Jyllinge, Hvidovre, Nyborg, Grenaa, Rønne, Frederikshavn, Højbjerg, Ikast, Lystrup, København, Sønderborg, Hobro, Taastrup, Helsingør, Fredericia, Haslev, Lillerød, Virum, Tårnby, Søborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Svendborg, Glostrup, Birkerød, Frederiksberg, Hillerød, Aabenraa, og Åbyhøj, .

  Klik-og-hent af termotag er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland).

  Ved indkig i data står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis termotag tilbud og termotag priser. Derudover ser vi ofte internet shoppere kigge efter blandt andet billig termotag, køb termotag og termotag online, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

  Få rabat på termotag

  Det er i høj grad fremkommeligt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige termotag online på forskellige e-forhandlere, og på grund af dette har de fleste netshops fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på termotag kolossalt, og i øvrigt sikre billig fragt.

  Det kan ikke desto mindre være lønnende at efterse nogle forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på termotag online forud for at du shopper, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet forhandler annoncerer billige termotag online på tilbud til en pris der anses for uforståeligt billig, så burde det mange gange være en indikation på en svindel online shop. Betalinger med kort er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, hvilket skærmer folk imod uoprigtige online firmaer.

  Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du gerne vil afdrage prisen på termotag over en længere periode. Det foreslåes ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger efter fx termotag tilbud og termotag priser. Foruden dette ser vi som regel netshoppere lede efter fx billig termotag, køb termotag og termotag online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til skur til vinterhave til terrasse til overdækket terrasse til fortelt til udestue til havestue til carport

  Størrelser: 32 mm 16 mm 10 mm

  Brands: Rodena Twinlite Riatherm Click Step Rias Nordland Fastlock Plastmo Icopal

  Kig på tidligere kunders anbefalinger

  Trustpilot leverer temmelig værdifulde genveje til at vurdere diverse aktuelle kunders iagttagelser og herved er det at foretrække, at du læser online webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige termotag online.

  Facebook resulterer i ydermere regulære habile chancer for at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed. Her er der nogle online virksomheder som tilbyder folk at publicere en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed bør benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før folk bestiller billige termotag online i en webbutik kan man altid granske forhandlerens regler, det er dog ofte ikke særlig spændende, særligt ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark og Bauhaus.

  Et alternativ kunne derfor være at efterse om e-forretningen er e-mærke godkendt, da det skulle være et sympol på at e-firmaet føjer de officielle regler, tillige med at online firmaet hyppigt overvåges af fagfolk der kender til de gældende bestemmelser.

  Desuden får du genvej til hjælpende service, når du bliver udsat for problemstillinger med din ordre på termotag. Endvidere er det smart at du er obs på de mest aktuelle forhold der kan influere på bestillingen af termotag online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden kører med.

  Her er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, således man altid kan vidne om bestillingen af termotag, ligegyldig om man har handlet hos XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Silvan.

  Jette gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Inger Kristensen gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Hans A gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Lone gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  9 tips til når du køber online
  1Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, som generelt er et tegn på at online virksomheden opretholder gældende dansk lovgivning, samt at e-handlen fra tid til anden overvåges af jurister som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forud for at folk bestiller billige termotag på en online shop bør de for at være på den sikre side få overblik over netshoppens forretningsvilkår.
  2Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en vedtægt, hvilket forsvarer dig som kunde imod uægte internet webshops. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale betalingen over en længere periode.
  3Trustpilot giver dig faktisk fremragende løsninger til at udforske ret mange aktuelle konsumenters observationer og på grund af dette er det godt, at du tolker internet firmaets ratings før du bestiller billige termotag online. Facebook tilbyder lignende flere anstændige muligheder for at få indblik i internet virksomhedens popularitet.
  4Mange webbutikker i Danmark tildeler efterhånden en lang række forskellige billige former for levering til termotag. En af favoritterne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når det passer dig. Fragtløsningen er altså vældig bekvem, og tit endda den billigste leveringsmodel.
  5Før nogen handler billige termotag i en online virksomhed kan man i virkeligheden kigge på webbutikkens regler, dog er det bare et omfattende projekt. Desuden foreslår vi at køberen er sat ind i de væsentligste betingelser der indvirker på købet af billige termotag online, som fx hvilken returret e-forhandleren har.
  6En række online firmaer sikrer fri fragt på termotag, men i reglen kun såfremt man bestiller for en konkret sum. Ellers skal man udse dig den billigste leveringsform, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden er undertiden ydermere ret simpel. Den mest letkøbte løsning til levering er dog selv at hente ordren.
  7Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld ifald du mangler dine nye varer inden for få dage, så herved er det aldeles passende at vi studerer leveringstidspunktet på termotag. Adskillige shops på nettet yder billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men som imidlertid stiller krav om at handlen laves forud for et fastslået tidspunkt.
  8Det er efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for os alle at søge information om priser online på billige termotag på tværs af butikker på nettet, og følgelig tilbyder flere webshops fragt uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at undersøge en række internet virksomheder i Danmark efter billige priser før du køber, således at man er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
  9Den mindst kostelige løsning vil til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket betinges af at du befinder dig lige ved internet virksomhedens adresse. Den leveringsmetode kan være super relevant ifald du skal bruge termotag med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte online firmaer gratis levering, men i mange tilfælde kræver det at du køber for et præcist beløb.