Er du på udkig efter super 8 sten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggecentre.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige super 8 sten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, imens andre giver service. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot super 8 sten.
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Dermed bør du bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring super 8 sten.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes nær dig, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, og tilmed hente produkterne nu og her.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre samler produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af super 8 sten online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online får du en billigere pris.
Majoriteten af nicheforhandlere er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at bestille super 8 sten online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de kun sælger disse varer. Derigennem vil du modtage endnu mere god vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis super 8 sten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man vil ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at have grejet klar til brug når du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere disse udgifter i byggeriets regnskab.
2I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Tilskudet beroer altså på at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
3Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive temmelig betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Der kommer jævnligt uforudsigelige hovedpiner når det kommer til krævende byggeprojekter, og herved viser det sig meningsfuldt at man afsætter nok tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det er sundt at gennemgå samtlige omkostninger, og bagefter notere ens købspris for hver eneste af dem.
6Planlægning er vejen til et godt forløb med byggeriet. Du må forfatte en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver din strategi.
7Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
8Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst ift. omfattende byggeprocesser. Krævende opgaver gør krav på mere end en person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Du kan finde en overflod af artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget almennyttig info, ikke mindst ifald du kigger i hele verden.
10Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal tilkøbe professionel hjælp til noget af det. Når du tager imod assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
11Det kan blive meningsgivende at du har de påkrævede materialer handlet ind før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at lave en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og som det næste gennemløbe listen, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
12For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. Således må du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at regne når du lige arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
De bedst vurderede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Mange forretninger på nettet foreslår nu mange forskellige billige fragtløsninger til super 8 sten. Den mest moderne er for nærværende udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente din pakke lige når det passer dig. Den er nemlig ekstremt bekvem, og mange gange derudover den mindst kostelige leveringsmodel.

Du bør på samme måde planlægge at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver uheldigvis en tand mere omkostningsfuld, men samtidig meget ukompliceret for super 8 sten online. Den prisbilligste form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af e-shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på super 8 sten er ret så afgørende såfremt man mangler ordren om et øjeblik, så herved er det virkelig afgørende at du ser det forventede leveringstidspunkt på super 8 sten. En lang række netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen klargjort forud for at pakkemedarbejderne får fri.

En række forhandlere på nettet frembyder levering uden betaling på super 8 sten online, men typisk er det så præmissen at der aftages for en konkret sum. Derudover burde man overveje den billigste løsning til levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

De store kæder tildeler afhentning hvor du handler billig super 8 sten online og afhenter i butikken. Fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne frembyder blandt andet click-and-collect på super 8 sten i disse byer:

Hillerød, Helsingør, Aalborg, Hobro, Randers, Dragør, Holstebro, Lillerød, Brønshøj, Glostrup, Kokkedal, Frederiksværk, Ikast, Aarhus, Skanderborg, Roskilde, Slagelse, Viborg, Tårnby, Nykøbing Falster, Korsør, Frederikshavn, Solrød Strand, Køge, Ishøj, Vejle, Haderslev, Tilst, Farum, Virum, Hedensted, Herning, Frederiksberg, Kalundborg, Vallensbæk, Silkeborg, Åbyhøj, Højbjerg, Kolding, Stenløse, Jyllinge, Valby, Vanløse, Rødovre, Ringsted, Nakskov, Charlottenlund, Nærum, Birkerød, Struer, Allerød, Nyborg, Taastrup, Brøndby, Brabrand, Rønne, Søborg, Aabenraa, Gentofte, Lystrup, Hedehusene, Albertslund, Skive, Middelfart, Sønderborg, Hørsholm, Fredericia, Thisted, Frederikssund, Risskov, Lyngby, Værløse, Ølstykke, Horsens, Nørresundby, Ballerup, Gladsaxe, Odder, Holbæk, Rudersdal, Esbjerg, Næstved, Vordingborg, Greve, Grenaa, Herlev, Haslev, Hvidovre, Svendborg, Brønderslev, Hjørring, Varde, Odense, og København, .

Klik-og-hent for super 8 sten er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger efter for eksempel super 8 sten online og køb super 8 sten. Foruden dette ser vi som regel online shoppere lede efter bl.a. super 8 sten priser, billig super 8 sten og super 8 sten tilbud, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Rabat på super 8 sten

Det er jo meget gnidningsløst for os alle at finde frem til tilbud på billige super 8 sten online på flere internet outlets, og ergo har de fleste e-handler fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på super 8 sten betydeligt, og endda tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at analysere nogle forskellige firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på super 8 sten online inden du handler, så man er skudsikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Man må alligevel være så påvagt, at ifald en netbutik afsætter billige super 8 sten online til salg for en pris der er ufattelig favorabel, burde det undertiden være et tegn på en bedragerisk e-butik. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en ordning, der redder dig overfor uoprigtige e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil dække prisen på super 8 sten ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og Davidsen.

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel super 8 sten online og super 8 sten priser. Derudover oplever man typisk netshoppere lede efter blandt andet super 8 sten tilbud, køb super 8 sten samt billig super 8 sten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes oplevelser

Trustpilot bringer dig sådan set fantastiske muligheder for at kigge på adskillige aktuelle forbrugeres betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du studerer e-shoppens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige super 8 sten online.

Facebook fører til tilsvarende ganske belejlige muligheder for at få kendskab til e-shoppens kundefokus. Her ses en del internet selskaber hvor folk kan publicere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige super 8 sten online hos en e-forretning kan de altid studere webbutikkens handelsvilkår, dog er det bare et omfattende arbejde, specielt hos de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at se hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en angivelse af at internet virksomheden understøtter de danske love, tillige med at shoppen jævnligt vurderes af fagmænd der forstår de gældende love.

Det giver dig anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du udsættes for dilemmaer med din ordre på super 8 sten. I øvrigt er det klogt at du er vaks omkring de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af super 8 sten online, som eksempelvis den ombytningsret hjemmesiden har.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadig bevarer ens ordremail, så man når som helst kan bevidne bestillingen af super 8 sten, uanset om man har købt hos Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller Stark.

Inge gav 5 stjerner

Hurtig

Marianne Sørensen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Hanne Olsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Pia gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til køb på nettet
1Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en forordning, hvilket garanterer køberen overfor uærlige internet handler. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale regningen over tid.
2Trustpilot byder på fuldstændig gode genveje til at granske en række andre køberes bedømmelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tolker internet virksomhedens vurderinger forud for at du handler billige super 8 sten online. Facebook yder lignende de facto passelige metoder til at få indblik i online butikkens troværdighed.
3Leveringshastigheden er jo ultra relevant forudsat man mangler produktet inden for få dage, og derfor er det komplet vigtigt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for super 8 sten. Masser af forretninger på nettet tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men som ikke desto mindre kræver at orden realiseres forinden et fastsat klokkeslæt.
4Inden nogen køber billige super 8 sten hos en internet webshop kan de i princippet læse dens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre spændende. Udover dette går vi ind for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale bestemmelser der har betydning for købet af billige super 8 sten online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen anvender.
5Det er efterhånden meget let for os alle at søge sig frem til priser online på billige super 8 sten i blandt diverse netbutikker, og derfor lover langt de fleste internet virksomheder fragt uden beregning. Det kan dog immervæk være lukrativt at studere diverse internet webshops efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.
6En stor portion e-butikker udlover til alt held en række forskellige billige leveringsløsninger til super 8 sten. En af de mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter dine nye varer lige når det passer dig. Fragtformen er jo meget fleksibel, samt tit endda den prisbilligste fragtløsning.
7Den billigste fragtform vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du er nær e-firmaets tilholdssted. Den fragttype kan vise sig at være ret så væsentlig forudsat man mangler super 8 sten fluks. Alternativt så frembyder flere online outlets billig fragt, men tit kun hvis du aftager for et bestemt beløb.
8Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være et billede på at online shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at online butikken fra tid til anden monitoreres af sagkyndige som har megen viden om retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige super 8 sten hos en online virksomhed kunne de faktisk kigge på forhandlerens handelsvilkår.
9Nogle få online outlets præsterer billig fragt på super 8 sten, men undertiden er det forudsat at du bestiller for en konkret pris. Desuden kunne man overveje den mest letkøbte leveringstype, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Løsningen er af og til derudover vældig gnidningsløs. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.