Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: danske mosaik sorte store små hvide

Mængder: 25 kg 1 m3 1000 kg 800 kg 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 20 kg 10 kg 25 kg 500 kg 1 ton 15 kg

Levering: i bigbag i poser hent selv afhentning i sække vognlæs trailer i løs vægt løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, som giver rådgivning til valg af strandsten.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Man bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du lede andre steder.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er specielt muligt hos de kendte byggekæder.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot strandsten.
Du kan finde forskelle i priserne på billige strandsten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og dermed har mange valget om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Dermed er der mulighed for at spare fragten, samt tilmed have varerne straks.
De kendte byggekæder sælger varer fra mange forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af strandsten online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem bør du få ekstremt brugbar rådgivning fra personale der er eksperter i netop strandsten.
En masse webshops i små nicher er mindre firmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler strandsten online fra deres webshop.
De fleste nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan blive afgørende at have alle byggematerialer handlet ind inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms oversigt hvorpå der noteres det som er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, så du kan føle dig sikker på at du har det hele.
2Der kommer altid uforudsigelige problemstillinger ved avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være meningsfuldt at man har afsat en del tid i agendaen, så man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
3Man vil nødig gå ned på grej. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have grejet parat inden du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at tillægge de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
4Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især ved vigtige arbejdsopgaver. Krævende projekter stiller krav om flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
5For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum lægge mærke til prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det mod forventning begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med det svære projekt.
6Du kan finde utallige artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube supporterer dig med utrolig meget gavnlig viden, især hvis du benytter engelske søgeord.
7Du bør regne på om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, og herefter søge sig frem til beløbet for hver enkelt.
9Du skal på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
10Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du skal udarbejde en klar dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din tidsplan.
11Forud for at du igangsætter byggeprocessen kan det være ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
12Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til renoveringer. Det fås såfremt renoveringen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på klimaet.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget flot. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål med hensyn til strandsten

 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvilken leveringsform er bedst?

  En stor portion online forretninger tilbyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsmåder til strandsten. En af de mest populære er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså virkelig fremkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste type af levering.

  Du kan alternativt afveje for og imod at få det leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt en smule mere pebret, men ligeledes virkelig ukompliceret for strandsten online. Den billigste fragtform er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket kræver at du har bopæl nærved e-shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på strandsten er jo virkelig betydningsfuld såfremt du har behov for dine nye produkter om få sekunder, så herved er det temmelig klogt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved strandsten. En hel del forhandlere på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på deres favorit produkter online, men det står og falder med at handlen gemmenføres tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne pakket forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Flere internet forretninger byder på levering uden beregning på strandsten online, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for en fastsat pris. Desuden skal man udvælge den mest letkøbte fragtløsning, som mange gange er at få leveret ordren til et udleveringssted.

  En masse webbutikker giver click-and-collect hvor du køber billig strandsten online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på strandsten i følgende byer:

  Kalundborg, Greve, Aabenraa, Aarhus, Svendborg, Glostrup, Brøndby, Kolding, Horsens, Kokkedal, Gladsaxe, Farum, Hjørring, Nørresundby, København, Ishøj, Virum, Allerød, Køge, Hobro, Brønderslev, Lillerød, Slagelse, Helsingør, Skive, Haderslev, Hvidovre, Lyngby, Ballerup, Skanderborg, Grenaa, Viborg, Frederiksværk, Randers, Frederiksberg, Højbjerg, Odder, Rønne, Hedensted, Næstved, Herlev, Stenløse, Struer, Tilst, Valby, Sønderborg, Brabrand, Nærum, Lystrup, Varde, Søborg, Vordingborg, Haslev, Rødovre, Jyllinge, Holbæk, Holstebro, Albertslund, Frederikshavn, Tårnby, Værløse, Hillerød, Aalborg, Frederikssund, Odense, Silkeborg, Ikast, Solrød Strand, Vallensbæk, Taastrup, Rudersdal, Nykøbing Falster, Nyborg, Ringsted, Birkerød, Korsør, Vejle, Gentofte, Risskov, Roskilde, Nakskov, Åbyhøj, Dragør, Thisted, Fredericia, Ølstykke, Esbjerg, Vanløse, Herning, Middelfart, Brønshøj, Charlottenlund, Hedehusene, og Hørsholm, .

  Klik-og-hent ift. strandsten er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Når der ses på tallene fremstår det klart, at mennesker ofte søger efter bl.a. billig strandsten og strandsten tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter for eksempel strandsten online, strandsten priser og køb strandsten, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

  Gode tilbud på strandsten

  Det er jo efterhånden ret ligetil for alle at finde de laveste priser på billige strandsten online fra flere firmaer på nettet, og på grund af dette har masser af online forretninger ikke kunne lade være med at nedskære udsalgspriserne på strandsten kolossalt, og ydermere garantere gratis levering.

  Til gengæld kan det immervæk blive lukrativt at prøve enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på strandsten online forinden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

  Man bør ikke desto mindre huske på, at når en netshop annoncerer billige strandsten online til en salgspris som kan virke utopisk tiltalende, så kunne det undertiden være et symbol på en uærlig netbutik. Bestillinger med kort er trods alt en del af en vedtægt, som passer på kunden overfor falske e-firmaer.

  Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du foretrækker at honorere beløbet til strandsten over flere uger. Det fås normalt ved niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

  Når vi ser på søgedata er det klart, at netshoppere tit leder efter bl.a. strandsten tilbud og strandsten priser. Man ser derudover typisk internet shoppere søge eksempelvis billig strandsten, køb strandsten og strandsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: hvide mosaik små store sorte danske

  Mængder: 1 ton 500 liter 500 kg 15 kg 25 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 10 kg 800 kg 1 m3

  Levering: afhentning hent selv vognlæs i løs vægt trailer i bigbag i sække løst leveret i poser

  Tjek tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot fører til nogenlunde passelige chancer for at tolke en lang række eksisterende brugeres bedømmelser og af den grund foreslår vi, at du gennemgår internet shoppens kritik forud for at du bestiller billige strandsten online.

  Facebook fremskaffer derudover i højeste grad passelige chancer for at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Tilmed ses endda shops på nettet som tilbyder folk at aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere bør udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden folk bestiller billige strandsten online i en e-handler kunne man uden tvivl have øje for deres forretningsbetingelser, dog er det mange gange en omfattende opgave, især på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Davidsen.

  Et nemt alternativ kunne måske være at se hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det er et signal om at e-shoppen forstår de opstillede regler, foruden at den af og til monitoreres af fagfolk som er indført i lovgivningen.

  Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, når du skulle få dilemmaer ved dit køb af strandsten. I øvrigt tilråder vi at køberen er klar over de mest betydningsfulde reglementer der influerer på bestillingen af strandsten online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen anvender.

  På grund af dette er det tillige vigtigt, at man til enhver tid beholder sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne påvise sin bestilling af strandsten, ligegyldig om man har bestilt fra Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

  Rasmus Jensen gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Thomas F gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Else J gav 5 stjerner

  Hurtig

  Poul A gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  9 gode råd til online indkøb
  1Vi foreslår generelt at undersøge om online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det er en forsikring om at online forretningen overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forretningen rutinemæssigt undersøges af specialister der behersker de gældende regulativer. Før nogen shopper billige strandsten hos en e-handler burde man de facto læse netshoppens handelsvilkår.
  2Det er efterhånden virkelig fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige strandsten i blandt flere internet forretninger, og på grund af dette tilbyder mange internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig gunstigt at se nærmere på visse internet webshops efter udsalg og tilbud før du handler, således at man er tryg ved at indhente den bedste pris.
  3Nogle få e-firmaer præsterer levering uden beregning på strandsten, men i mange tilfælde kun hvis der købes for en bestemt sum. I øvrigt kunne man udse dig den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden er af og til til gengæld ekstremt overkommelig. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
  4Forinden nogen køber billige strandsten på en shop på nettet kunne de principielt sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Derudover er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de grundlæggende vilkår der gælder for købet af billige strandsten online, eksempelvis den bytteret online forhandleren benytter.
  5Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl at hente varerne selv, men det beroer på at du befinder dig nærved internet shoppens adresse. Den fragtløsning kan vise sig at være temmelig relevant når man har brug for strandsten inden for få dage. Alternativt så frembyder visse e-firmaer fri fragt, men ofte påkræves det at du køber for en bestemt sum.
  6Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af en forordning, der redder dig som køber imod uærlige internet butikker. Alternativt bør du overveje en løsning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at honorere regningen over en længere periode.
  7Mange e-shops foreslår heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til strandsten. Den mest anvendte er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Metoden er altså meget enkel, og typisk endvidere den billigste mulighed for levering.
  8Trustpilot resulterer i tilpas fornemme løsninger til at gøre dig bekendt med en stor portion øvrige forbrugeres reflektioner og på grund af dette er det godt, at du kigger på webshoppens kritik forinden du shopper billige strandsten online. Facebook resulterer i tilsvarende en del værdifulde genveje til at få kendskab til internet shoppens troværdighed.
  9Antal dages levering kan vise sig at være ret så relevant hvis du står og skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det altså aktuelt at vi undersøger den estimerede leveringstid for strandsten. Størstedelen af internet shops lover billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, men glem ikke at det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et konkret tidspunkt.