Er du på udkig efter stolpebeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de store byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot stolpebeton.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
For en del er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af stolpebeton.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige stolpebeton hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og hermed har du chancen for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Derved har du valget om at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder køber produkter fra alle mulige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af stolpebeton online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund vil du få endnu mere brugbar assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis stolpebeton.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber stolpebeton online hos dem.
Flertallet af specialiserede netshops er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online får du bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stolpebeton silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

stolpebeton bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det viser sig værdifuldt at have alle materialer klar forinden du igangsætter projektet. Du kan udfærdige en hurtig indkøbsliste som indeholder alt der bliver brug for, og derefter efterse oversigten, med øje for at du sikrer dig at alt er på sin plads.
2Der ligger mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver utrolig meget nyttig oplysning, ikke mindst hvis du kigger i hele verden.
3Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du må forfatte en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder strategien.
4Du skal aldrig negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko der skåner dig imod mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
5For projekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det pludselig starter med at regne når du netop er midt i det omfattende byggeprojekt.
6Forud for at du påbegynder arbejdet kan det blive ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
7Man må ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Tit kan det vise sig afgørende at have grejet til rådighed idet du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
8Der kommer jævnligt overraskende bump på vejen når det gælder avancerede projekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der er afsat god nok plads i agendaen, således at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
9Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være en god idé at gennemgå hver enkelt udgift, og så nedfælde mulige tilbud på hver enkelt.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver dermed at byggeriet påvirker klimaet.
11Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente assistance fra en fagmand til områder af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at modtage en pris fra forskellige foretagender.
12Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprojektet, specielt i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Større byggeprojekter behøver flere personer. Desuden er det bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål vedr. stolpebeton

 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En masse e-forhandlere yder heldigvis en hel del forskellige billige fragttyper til stolpebeton. En af favoritterne er efterhånden afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente pakken lige når det passer dig. Muligheden er altså temmelig uproblematisk, og mange gange ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du burde på samme måde prøve at vælge at få leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er almindeligvis en sjat dyrere, men samtidig ualmindeligt uproblematisk med stolpebeton online. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig lige ved internet forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på stolpebeton er rigtig essentiel når du skal bruge ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det relativt afgørende at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved stolpebeton. Adskillige byggeforretninger – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men vær påpasselig da det stiller krav om at du bestiller tidligere end et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen afsted forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

  En række shops på nettet præsterer fragt uden omkostninger på stolpebeton online, men undertiden kun hvis der aftages for en konkret sum. Som alternativ skal du snuppe den billigste form for levering, som mange gange vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

  En lang række netbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig stolpebeton hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på stolpebeton i følgende områder:

  Gentofte, Kokkedal, Nykøbing Falster, Haderslev, Lyngby, Stenløse, Hjørring, Slagelse, Kalundborg, Taastrup, Odense, Lillerød, Glostrup, Sønderborg, Åbyhøj, Hørsholm, Nørresundby, Korsør, Vallensbæk, Gladsaxe, Rudersdal, Helsingør, Solrød Strand, Hvidovre, Odder, Vejle, Frederiksværk, Aarhus, Horsens, Birkerød, Fredericia, Risskov, Esbjerg, Thisted, Greve, Grenaa, Brøndby, Vanløse, Brønderslev, Hedensted, Struer, Jyllinge, Ballerup, Frederikssund, Hedehusene, Middelfart, Ølstykke, Holbæk, Ringsted, Aabenraa, Dragør, Lystrup, Tårnby, Charlottenlund, Skive, Valby, Aalborg, Nærum, Tilst, Næstved, Ikast, Værløse, Skanderborg, Randers, Varde, Haslev, Silkeborg, Svendborg, Frederikshavn, Hobro, Brabrand, Rødovre, Holstebro, København, Herning, Farum, Virum, Søborg, Albertslund, Nyborg, Ishøj, Rønne, Vordingborg, Højbjerg, Viborg, Frederiksberg, Herlev, Kolding, Nakskov, Allerød, Roskilde, Brønshøj, Hillerød, og Køge, .

  Afhentning for stolpebeton er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm).

  Når man kigger i tallene står det markant, at online shoppere typisk søger eksempelvis billig stolpebeton og køb stolpebeton. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge efter bl.a. stolpebeton priser, stolpebeton online og stolpebeton tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Få rabat på stolpebeton

  Det er i dag ultra praktisk for internetbrugere at sammenligne priser på billige stolpebeton online fra flere netshops, og derfor har en lang række internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at sænke priserne på stolpebeton eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere levering uden gebyr.

  Dog kan det trods alt vise sig tiden værd at kontrollere enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på stolpebeton online forinden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Du må alligevel ikke undervurdere, at hvis en webshop afhænder billige stolpebeton online for en pris som virker umådelig fordelagtig, bør det tit være et karakteristika der viser en snydagtig internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i en lov, som dækker dig som kunde imod falske e-butikker.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil klare regningen på stolpebeton ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker ofte leder efter bl.a. billig stolpebeton og stolpebeton priser. Derudover ser vi tit folk søge efter blandt andet stolpebeton tilbud, stolpebeton online og køb stolpebeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Udforsk andre menneskers erfaringer

  Trustpilot forærer dig nogenlunde gode løsninger til at granske forskellige forhenværende forbrugeres anmeldelser og herved foreslåes det, at du evaluerer internet selskabets omtaler inden du bestiller billige stolpebeton online.

  Facebook forærer dig lignende flere fremragende genveje til at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. I øvrigt er der nogle online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at nedfælde en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen handler billige stolpebeton online i en e-shop bør man for at være sikker gennemlæse dens handelsaftale, dog er det naturligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  En nem løsning kan være at kigge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, da det generelt er en tryghed om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at online firmaet løbende vurderes af fagmænd der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit køb af stolpebeton. Desuden er det en hjælp at man er obs på de væsentligste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af stolpebeton online, fx den byttepolitik online virksomheden har.

  I relation til det er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af stolpebeton, uafhængig af om man har bestilt fra XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

  Bente gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Jesper gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Jette G gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Jørgen Christiansen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  9 tips til online shopping
  1Forinden nogen handler billige stolpebeton på en internet webshop burde man principielt sætte sig ind i webbutikkens betingelser, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Ligeledes støtter vi at køberen er påpasselig med de grundlæggende forhold der kan influere på handlen med billige stolpebeton online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen lover.
  2Trustpilot genererer fuldt ud fornemme muligheder for at efterforske en stor gruppe nuværende brugeres oplevelser og derved er det at foretrække, at du læser online shoppens omtaler forinden du shopper billige stolpebeton online. Facebook resulterer i på samme måde altid gavnlige løsninger til at få indtryk af internet firmaets troværdighed.
  3Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, hvilket bistår køberen imod uærlige e-handler. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale regningen ude i fremtiden.
  4Antal dages levering er selvfølgelig rigtig relevant hvis man står og skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og derfor er det forholdsvis fornuftigt at vi finder det forventede leveringstidspunkt på stolpebeton. En række internet butikker giver løfte om billig 1 dags levering på de fleste produkter, men som imidlertid nødvendiggør at ordren placeres før et konkret tidspunkt.
  5Den mest betalelige leveringsform er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du bor nær e-butikkens tilholdssted. Den løsning til levering er naturligvis virkelig essentiel ifald man skal bruge stolpebeton lige om lidt. Alternativt så yder enkelte online outlets gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der indkøbes for en konkret pris.
  6Størstedelen af online forretninger tilbyder i dag diverse forskellige billige muligheder for fragt til stolpebeton. En der er meget populær er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo temmelig fremkommelig, og typisk tillige den billigste mulighed for fragt.
  7En hel del internet firmaer tilbyder portofri levering på stolpebeton, men i mange tilfælde kræver det at man indkøber for en fastsat pris. Desuden skulle man gribe den mest prisbevidste mulighed for fragt, der i mange tilfælde er at få dem til at køre pakken til et udleveringssted. Fragttypen bliver i regelen på den anden side ultra nem. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
  8Det er jo ret gnidningsløst for købere at sammenholde priser online på billige stolpebeton hos forskellige online webshops, og af den grund præsterer massevis af internet forhandlere gratis levering. Det kan dog immervæk være rentabelt at tjekke et par outlets på nettet efter tilbud og rabat forinden du køber, således at man er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
  9Vi slår generelt et slag for at efterse om e-firmaet er e-mærket, hvilket skulle være en indikator for at netbutikken efterlever de opstillede regler, foruden at online forhandleren hyppigt evalueres af fagfolk som er inde i de gældende love. Før nogen køber billige stolpebeton i en netbutik kunne de reelt gennemse shoppens forretningsaftale.