Er du på udkig efter støttemur? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel til bede til terrasse til skråning til hegn

Varianter: granit beton sten træ

Brands: RC Beton FC Beton RBR Danblok IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på udsalgspriserne på billige støttemur hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare støttemur.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er især en mulighed i de gængse byggecentre.
Det er absolut super relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af støttemur.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og derigennem har flertallet adgang til at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt endda hente varerne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra talrige producenter, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af støttemur online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du få endnu mere konstruktiv service fra ansatte som er eksperter i netop støttemur.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du skarpere priser.
Alverdens nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som tit er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle støttemur online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af over 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din strategi.
2Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det blive yderst afgørende at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Det viser sig afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed før du kaster dig over projektet. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og bagefter efterse hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
4Der kommer ofte uforudsete vanskeligheder ved store byggeprojekter, og herved vil det være af stor betydning at man har afsat rimelig tid i agendaen, således at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
5Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som hjelm og sko der skåner dig imod hændelige uheld. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejret stor betydning. Således skal du ofte holde øje med vejrforudsigelserne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
7Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du får eksperthjælp er det fordelagtigt at tage imod forslag fra diverse selskaber.
8Der findes mange instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med enormt meget anvendelig oplysning, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
9Man bør aldrig nogensinde fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at have værktøjet parat når du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indregne disse omkostninger i dit budget.
10I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
11Det kan være nyttigt at søge hjælp til projektet, især hvis det er omfangsrige arbejdsopgaver. Flere projekter kræver flere end en enkelt person. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være rationelt at tage noter til alle udgifter, og så undersøge online tilbud på dem enkeltvis.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår støttemur

 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  Adskillige internet foretagender tilbyder efterhånden diverse billige leveringsmåder til støttemur. Den mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine varer lige når det passer dig. Metoden er altså særdeles fleksibel, og typisk ligeledes den prisbilligste fragttype.

  Du burde endvidere prøve at få varerne sendt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig almindeligvis et hak mere bekostelig, men også ret simpel ved køb af støttemur online. Den mest billige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du har bopæl i kort afstand af internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på støttemur er jo yderst væsentlig ifald du mangler dine nye varer inden for få dage, og med det formål er det utvivlsomt fornuftigt at vi ser leveringstiden for støttemur. En masse online butikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på mange varer online, men vær på vagt da det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et angivent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet inden de logistikansatte har fyraften.

  Flere internet virksomheder sikrer levering uden beregning på støttemur online, men undertiden er det betinget af at du aftager for en bestemt pris. I øvrigt kan man udse dig den mest letkøbte fragtform, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted.

  Temmelig mange netshops tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig støttemur derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4. De tildeler bl.a. klik-og-hent på støttemur i disse områder:

  Skive, Grenaa, Vallensbæk, København, Ikast, Farum, Hørsholm, Åbyhøj, Greve, Nakskov, Risskov, Horsens, Brøndby, Thisted, Hedehusene, Brønderslev, Ballerup, Holstebro, Gentofte, Frederikshavn, Haslev, Højbjerg, Fredericia, Holbæk, Ølstykke, Odder, Silkeborg, Slagelse, Frederikssund, Ishøj, Nykøbing Falster, Stenløse, Lillerød, Kokkedal, Vanløse, Rønne, Struer, Charlottenlund, Albertslund, Hedensted, Lystrup, Taastrup, Gladsaxe, Aalborg, Lyngby, Middelfart, Helsingør, Hillerød, Brønshøj, Varde, Vordingborg, Ringsted, Hvidovre, Tilst, Rødovre, Frederiksværk, Dragør, Aarhus, Søborg, Skanderborg, Jyllinge, Svendborg, Roskilde, Viborg, Valby, Nørresundby, Randers, Nyborg, Glostrup, Kalundborg, Herlev, Odense, Solrød Strand, Hobro, Birkerød, Køge, Næstved, Haderslev, Allerød, Vejle, Værløse, Nærum, Kolding, Virum, Frederiksberg, Hjørring, Sønderborg, Herning, Korsør, Tårnby, Rudersdal, Esbjerg, Brabrand, og Aabenraa, .

  Click-and-collect for støttemur er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Falster).

  Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet køb støttemur og støttemur priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere lede efter eksempelvis billig støttemur, støttemur tilbud samt støttemur online, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Gode tilbud på støttemur

  Det er jo meget uproblematisk for alle at kigge efter tilbud på billige støttemur online i blandt diverse netshops, og derfor har en lang række netbutikker ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på støttemur voldsomt, og endda tilbyde gebyrfri levering.

  Men det kan imidlertid være tiden værd at checke nogle forskellige internet selskaber efter tilbud på støttemur online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en butik på nettet reklamerer billige støttemur online for en pris som er ekstraordinært overkommelig, kunne det undertiden være en indikation på en uægte online forretning. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under en lov, der støtter dig imod snydagtige online outlets.

  Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt burde du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du vil finansiere omkostningerne til støttemur i flere bidder. Det tilbydes normalt i niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Når der ses på data står det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb støttemur og støttemur online. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere lede efter blandt andet billig støttemur, støttemur tilbud og støttemur priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til terrasse til haven til skråning til bede til hegn

  Varianter: træ granit beton sten

  Brands: RC Beton Danblok IBF RBR FC Beton

  Se nærmere på folks ratings

  Trustpilot yder super passelige muligheder for at kontrollere en stor portion andre forbrugeres tanker og derfor anbefales det, at du verificerer internet virksomhedens kritik forud for at du handler billige støttemur online.

  Facebook fører til desuden regulære fordelagtige muligheder for at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed. Her møder vi en række shops på nettet som gør det muligt at formulere en evaluering af virksomhedens service, hvilket desuden bør udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen køber billige støttemur online i en webbutik kan man i og for sig kigge på webshoppens vilkår, det er dog ofte ikke super interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Et andet alternativ kunne måske være at undersøge om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en indikation om at netshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, udover at forretningen undertiden kigges til af specialister som kender til reglerne på området.

  Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, når du bliver udsat for problemstillinger som følge af din handel med støttemur. Tillige er det prisværdigt at du er påpasselig med de fundamentale vedtægter i forbindelse med bestillingen af støttemur online, som for eksempel hvilken returpolitik shoppen tilbyder.

  Her er det på samme måde relevant, at man altid beholder sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne påvise sit køb af støttemur, uagtet om man køber fra 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus eller Silvan.

  Karen H gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Christian Andersen gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Hans Hansen gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Jan V gav 4 stjerner

  God til prisen

  9 gode råd til når du køber online
  1Den mest prisbevidste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men det nødvendiggør at du lever i kort afstand af e-butikkens adresse. Den fragtform er selvfølgelig meget væsentlig om man absolut skal bruge støttemur omgående. Alternativt så yder visse butikker på nettet levering uden betaling, men i mange tilfælde kun hvis man bestiller for en bestemt pris.
  2Forud for at nogen bestiller billige støttemur på en online butik burde man sådan set overveje e-butikkens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde. Ydermere er det klogt at man er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige støttemur online, eksempelvis hvilken returret e-forretningen kører med.
  3Det er i dag særligt ligetil for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige støttemur i blandt diverse e-butikker, og til tak garanterer massevis af internet firmaer levering uden gebyr. Men det kan til hver en tid være nyttigt at udforske nogle netbutikker efter billige priser inden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
  4En hel del online varehuse garanterer levering uden gebyr på støttemur, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der aftages for et fastsat beløb. Alternativt burde du vælge den mest letkøbte form for levering, som mange gange vil blive at få leveret produkterne til et afhentningssted. Fragttypen bliver somme tider ligeledes rigtig problemfri. Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter varerne.
  5Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, siden det kan være et sympol på at internet forhandleren forsvarer gældende dansk lovgivning, og at e-handlen en gang i mellem vurderes af eksperter som mestrer bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige støttemur på en online webshop bør man faktisk gennemløbe dens betingelser.
  6Adskillige internet forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsløsninger til støttemur. En af de populære er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Denne er altså særdeles hensigtsmæssig, og tit ydermere den mindst kostelige type af levering.
  7Leveringstiden er selvfølgelig ekstremt aktuel når vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, og herved er det øjensynligt fornuftigt at du undersøger den estimerede leveringsdato på støttemur. En række online shops tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, som dog beroer på at handlen laves forinden et givent tidspunkt.
  8Trustpilot byder på regulære fine muligheder for at verificere en længere række tidligere kunders kritik og herved støtter vi, at du evaluerer netbutikkens bedømmelser forud for at du shopper billige støttemur online. Facebook fremskaffer endvidere absolut passende metoder til at få indblik i e-handlens troværdighed.
  9Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regelsæt, hvilket passer på køberen imod uægte netbutikker. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil betale regningen senere.