Er du på udkig efter støbeplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: til beton store på mål vandfast små til trailer

Størrelser: 30 mm 40 mm 13 mm 20 mm 19 mm 22 mm 15 mm16 mm 25 mm 5 mm 28 mm 12 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige støbeplader hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder billige priser, og andre satser på faglig sparring. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regler.
Flere byggekæder fremviser et stort vareudvalg, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot støbeplader.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af støbeplader.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Dette er navnligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggekæder udbyder produkter fra talrige producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af støbeplader online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derved har folk adgang til at købe online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette forventes det at du får mere erfaren rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop støbeplader.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som oftest er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber støbeplader online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

støbeplader silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

støbeplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette skal du hyppigt undersøge vejrudsigten lige før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Husk at kalkulere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe professionel assistance til områder af det. Når du anskaffer hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at hente prisoverslag fra flere håndværkere.
3I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Det kræver altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
4Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx arbejdssko som sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er smart med fokus på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
5Det viser sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer disponible forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne sammensætte en hurtig liste hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og derefter tjekke materialerne, med øje for at du sikrer dig at alt er på sin plads.
6Man skal aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være meningsfuldt at du har grejet klar til brug inden du påbegynder byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i økonomien.
7Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et budget for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det bør være fornuftigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne indsamle ens omkostning ved hver enkelt.
8Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Der er mange forskellige vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig en masse udbytterig oplysning, i særlig grad såfremt du bruger den engelske version.
10Inden du iværksætter byggeriet kan det vise sig vildt essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der kommer næsten altid ubelejlige bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der er afsat rimelig plads i agendaen, med det formål at man er overbevist om at man når det til siden.
12Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at have en klar strategi, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver planen.
Danskernes favorit byggekæder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

En stor portion e-shops giver på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til støbeplader. Den mest almindelige er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså temmelig let gængelig, og oftest ydermere den billigste leveringsmetode.

Du burde også afveje for og imod at få pakken bragt hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men endda temmelig enkel med støbeplader online. Den mest letkøbte leveringsmanér er unægtelig at du selv henter varerne, men det er betinget af at du er med kort afstand til e-forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på støbeplader er naturligvis virkelig essentiel når du står og skal bruge varen om få sekunder, og herved er det uden tvivl vigtigt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på støbeplader. Størstedelen af byggeforretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen laves før et fastslået tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren ordnet inden de logistikansatte tager hjem.

Enkelte netbutikker garanterer levering uden betaling på støbeplader online, men for det meste kræves det at man indkøber for en konkret pris. Alternativt skulle du vælge den mest letkøbte leveringsform, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig støbeplader på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg. De udlover blandt andet afhentning af støbeplader i følgende områder:

Virum, Skive, Ringsted, Rudersdal, Vejle, Glostrup, Allerød, Vanløse, Ikast, Albertslund, Roskilde, Skanderborg, Aabenraa, Aarhus, Risskov, Dragør, Lillerød, Charlottenlund, Tilst, Tårnby, Nykøbing Falster, Værløse, Haderslev, Middelfart, Hobro, Randers, Taastrup, Svendborg, Herning, Nyborg, Fredericia, Lyngby, Rønne, Kalundborg, Hillerød, Ballerup, Gladsaxe, Struer, Frederikshavn, Valby, Nørresundby, Farum, Brønderslev, Kolding, Holstebro, Horsens, Åbyhøj, Silkeborg, Herlev, Stenløse, Frederiksværk, Frederikssund, Nakskov, Nærum, Gentofte, Frederiksberg, Hedehusene, Brabrand, Lystrup, Thisted, Odense, Haslev, Ishøj, Hvidovre, København, Brøndby, Køge, Næstved, Højbjerg, Greve, Hørsholm, Slagelse, Aalborg, Brønshøj, Birkerød, Odder, Grenaa, Søborg, Hedensted, Esbjerg, Ølstykke, Rødovre, Helsingør, Kokkedal, Sønderborg, Hjørring, Varde, Korsør, Solrød Strand, Vallensbæk, Viborg, Jyllinge, Holbæk, og Vordingborg, .

Click-and-collect for støbeplader er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ses der på data fremstår det klart, at online shoppere som regel søger efter blandt andet støbeplader tilbud og støbeplader priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis billig støbeplader, støbeplader online og køb støbeplader, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4.

Få rabat på støbeplader

Det er jo i høj grad fremkommeligt for forbrugerne at prissammenligne på billige støbeplader online i blandt forskellige webbutikker, og med det motiv har de fleste internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at nedbringe prisen på støbeplader betydeligt, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønsomt at analysere nogle forretninger på nettet efter tilbud på støbeplader online før du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man bør dog være så påvagt, at når en online forretning reklamerer billige støbeplader online for en pris der kan virke besynderligt lav, så kunne det for det meste være en indikation på en bedragerisk webshop. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en orden, som støtter os overfor uærlige online webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere regningen på støbeplader af flere omgange. Dette foreslåes ofte ved nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter for eksempel køb støbeplader og billig støbeplader. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge blandt andet støbeplader tilbud, støbeplader online og støbeplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: små på mål til trailer store vandfast til beton

Størrelser: 40 mm 12 mm 28 mm 15 mm16 mm 10 mm 22 mm 20 mm 5 mm 19 mm 30 mm 13 mm 25 mm

Udforsk tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig super fantastiske løsninger til at eksaminere mange nuværende konsumenters omtaler og på grund af dette støtter vi, at du udforsker webbutikkens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige støbeplader online.

Facebook leverer tillige egentlig gunstige chancer for at få kendskab til internet firmaets popularitet. Derudover ses faktisk internet virksomheder hvor det er muligt at frembringe en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed må benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige støbeplader online på en internet handler kunne de uden tvivl gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde en tidskrævende opgave, især med de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at finde ud af om online firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det bør være et kendetegn for at webbutikken opfylder de officielle danske regler, og at e-forhandleren en gang i mellem overvåges af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende love.

Desuden giver det dig anledning til en håndsrækning, såfremt du oplever vanskeligheder med din bestilling af støbeplader. Yderligere kan det være til hjælp at køberen er hensynstagende til de primære reglementer der indvirker på bestillingen af støbeplader online, f.eks. den ombytningspolitik webbutikken benytter.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man altid beholder sin kvittering, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af støbeplader, hvad end man køber ved Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Bente Pedersen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Rasmus U gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Søren P gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Anders C gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til internetshopping
1Leveringsdygtigheden er naturligvis rigtig relevant forudsat du har behov for varerne straks, og i det øjemed er det relativt væsentligt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt på støbeplader. En del online forretninger reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, som trods alt nødvendiggør at ordren indsendes før et aftalt klokkeslæt.
2Den billigste mulighed for levering er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo betinges af at du bor med kort afstand til netshoppens tilholdssted. Den fragtløsning er naturligvis særligt afgørende om man absolut skal bruge støbeplader om et øjeblik. Alternativt så lover flere internet selskaber portofri fragt, men i reglen er det kun gældende hvis der købes for en bestemt pris.
3Generelt foreslår vi at kigge om webbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være et billede på at netshoppen understøtter de officielle danske regler, tillige med at den rutinemæssigt efterses af fagmænd som kender retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige støbeplader på en online webshop kan de helt sikkert have øje for webbutikkens handelsaftale.
4Trustpilot fremskaffer ret passende løsninger til at granske en længere række eksisterende forbrugeres meninger og af den grund kan det være til hjælp, at du eftergår online forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige støbeplader online. Facebook byder på ligeledes stort set fornemme chancer for at få indblik i e-forretningens popularitet.
5Forud for at folk køber billige støbeplader på en netbutik burde de når alt kommer til alt overveje e-butikkens forretningsaftale, dog er det mange gange et omfattende arbejde. Ligeså er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de primære betingelser i forbindelse med købet af billige støbeplader online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet shoppen anvender.
6En række internet forretninger foreslår i vore dage diverse billige fragtformer til støbeplader. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtformen er altså virkelig fremkommelig, samt typisk ligeledes den mest betalelige fragttype.
7En hel del internet outlets garanterer fragtfri levering på støbeplader, men typisk stiller det krav om at du aftager for en fastsat pris. Desuden må du vælge den prisbilligste fragttype, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Denne viser sig tit endvidere ekstremt overkommelig. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter varerne.
8Det har vist sig at være meget simpelt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige støbeplader på forskellige internet handler, og altså garanterer flere internet foretagender fragt uden gebyr. Men det kan immervæk blive indbringende at studere diverse internet butikker efter udsalg og tilbud forud for at du køber, sådan at du er sikker på at indhente den bedste pris.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en orden, som forsvarer kunden overfor fup internet handler. Som et alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at betale pengene af flere omgange.