Er du på udkig efter støbekrydsfiner? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 12 mm 10 mm 13 mm 40 mm 5 mm 28 mm 30 mm 25 mm 22 mm 19 mm 20 mm 15 mm16 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover bare støbekrydsfiner.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring støbekrydsfiner.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente varerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed i de store byggecentre.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige støbekrydsfiner hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste tilbud, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder varer fra adskillige producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af støbekrydsfiner online.
De store byggekæder har butikker i store dele af landet, og takket være dette har man adgang til at købe online og fragte byggematerialerne selv. På grund af det kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og endda have varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
Størsteparten af specialiserede netshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at bestille støbekrydsfiner online på deres hjemmeside.
Mange webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du forvente super nyttig hjælp fra nogle der er specialister i netop støbekrydsfiner.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag ca. 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu over 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som hjælp imod mulige uheld. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
2Man kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinger at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
3Husk at kalkulere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til områder af projektet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel anbefales det at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
4Inden du opstarter arbejdet kan det blive yderst centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive en fordel at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man bør gennemgå ens købspris for dem alle sammen.
6Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet klar til brug idet du starter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
7Det er en god idé at søge hjælp til byggeprocessen, ikke mindst ved omfattende byggeprojekter. Enkelte ombygninger stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det være hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
8Der er alle mulige former for guides og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder brugbar info, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
9Forberedelse er vejen til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af planen.
10Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor må du regelmæssigt tage notits af meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
11Det bliver af stor betydning at have alle bygningsmaterialer til rådighed forud for at du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste med det som er nødvendige, og så gennemgå hver eneste ting, således at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
12Der kommer uden tvivl pludselige bump på vejen i tilfælde med krævende opgaver, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes favorit byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er ultra overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En del internet varehuse frembyder til alt held et stort udvalg af billige metoder til levering til støbekrydsfiner. Det mest almindelige er i øjeblikket afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når der er tid til det. Fragttypen er nemlig ret bekvem, og desuden tillige den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du kan lige så vel overveje at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig uheldigvis en smule mere pebret, men til gengæld ekstremt uproblematisk med støbekrydsfiner online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du er tæt på e-firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på støbekrydsfiner kan være særligt aktuel i tilfælde af at vi står og skal bruge pakken om et øjeblik, og af den grund er det særdeles meningsfuldt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for støbekrydsfiner. Flere byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, men det er afhængig af at bestillingen køres igennem forinden et givent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen betjent forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Flere internet foretagender byder på portofri fragt på støbekrydsfiner online, men oftest er det så præmissen at du bestiller for et fastsat beløb. Ellers skal man vælge den mest betalelige løsning til levering, der oftest vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Størstedelen af byggecentre tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig støbekrydsfiner på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark og Jem og Fix. De giver for eksempel klik-og-hent på støbekrydsfiner i følgende områder:

Aalborg, Virum, Hørsholm, Holstebro, Solrød Strand, Korsør, Hedehusene, Hillerød, Haderslev, Ringsted, Lystrup, Kokkedal, Næstved, Hedensted, Esbjerg, Frederikshavn, Rødovre, Birkerød, Silkeborg, Kalundborg, Åbyhøj, Lyngby, Ølstykke, Thisted, Middelfart, Dragør, Frederikssund, Greve, Vejle, Sønderborg, Vallensbæk, Glostrup, Vordingborg, Nørresundby, Køge, Valby, Varde, Holbæk, Brønshøj, Nykøbing Falster, Tårnby, Horsens, Herlev, Odder, Frederiksberg, Kolding, Odense, Brøndby, Hvidovre, Søborg, Stenløse, Ikast, Nærum, Struer, Aabenraa, Brønderslev, Nakskov, Rudersdal, Roskilde, Charlottenlund, Rønne, Helsingør, Fredericia, Allerød, København, Aarhus, Hobro, Lillerød, Ishøj, Gladsaxe, Gentofte, Skanderborg, Farum, Haslev, Vanløse, Tilst, Viborg, Herning, Taastrup, Hjørring, Risskov, Brabrand, Albertslund, Værløse, Højbjerg, Skive, Grenaa, Frederiksværk, Nyborg, Svendborg, Jyllinge, Randers, Slagelse, og Ballerup, .

Klik-og-hent for støbekrydsfiner er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland).

Ved indkig i tallene står det klart, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. billig støbekrydsfiner og støbekrydsfiner online. Vi ser derudover ofte internet shoppere søge efter blandt andet støbekrydsfiner priser, støbekrydsfiner tilbud og køb støbekrydsfiner, plus de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på støbekrydsfiner

Det er rigtig gnidningsløst for alle og enhver at sammenligne priser på billige støbekrydsfiner online fra diverse firmaer på nettet, og ergo har langt de fleste internet varehuse ikke kunne lade være med at tvinge salgspriserne på støbekrydsfiner eftertrykkeligt, og derudover byde på billig levering.

Det kan dog immervæk vise sig smart at granske nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på støbekrydsfiner online inden du handler, således at man er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Du bør alligevel være obs på, at hvis en netshop frembyder billige støbekrydsfiner online på tilbud til en pris som virker himmelråbende favorabel, burde det for det meste være et tegn på en bedragerisk netshop. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af en lov, der forsvarer os imod uærlige webshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du vil klare beløbet til støbekrydsfiner over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere som regel søger eksempelvis støbekrydsfiner online og støbekrydsfiner tilbud. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge blandt andet køb støbekrydsfiner, billig støbekrydsfiner og støbekrydsfiner priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 12 mm 5 mm 19 mm 15 mm16 mm 10 mm 30 mm 20 mm 40 mm 28 mm 13 mm 22 mm 25 mm

Udforsk tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot fører til faktisk ærlige muligheder for at besigtige flere eksisterende brugeres ratings og på grund af dette foreslåes det, at du betragter internet webshoppens ratings forinden du lægger din bestilling på billige støbekrydsfiner online.

Facebook tilbyder dig lignende immervæk ønskværdige chancer for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. Derudover er der mange internet firmaer hvor kunder kan afgive en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes burde udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige støbekrydsfiner online hos en webbutik burde man på en vis måde granske shoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, særligt med de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Alternativet kan derfor være at granske hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et signal om at online virksomheden opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forhandleren løbende evalueres af jurister som mestrer retningslinjerne.

Dette er desuden din lejlighed til støtte, når du bliver udsat for udfordringer med dit indkøb af støbekrydsfiner. Derudover foreslår vi at man er på vagt for de mest aktuelle reglementer gældende for bestillingen af støbekrydsfiner online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen garanterer.

Her er det ydermere relevant, at man altid beholder ens faktura, så man senere kan vidne om sit køb af støbekrydsfiner, uagtet om man shopper hos Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Inger gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Louise Petersen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Kirsten Olsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Thomas N gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at bemærke om e-butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være en forsikring om at online firmaet adlyder de officielle regler, tillige med at internet virksomheden nu og da revideres af jurister som er inde i reglerne. Forud for at nogen bestiller billige støbekrydsfiner hos en internet handler kan de til hver en tid gennemgå e-butikkens regler.
2Nogle internet butikker lover portofri fragt på støbekrydsfiner, men i de fleste tilfælde påkræves det at man handler for et fastslået beløb. Som alternativ burde man snuppe den mest prisbevidste form for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Den viser sig gerne omvendt ultra ukompliceret. Den mest letkøbte løsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
3Før nogen bestiller billige støbekrydsfiner på en e-forhandler kan man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig morsomt. Dertil er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de mest vitale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige støbekrydsfiner online, for eksempel den ombytningsrettighed internet forretningen lover.
4Flere internet handler tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmåder til støbekrydsfiner. En der er meget almindelig er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter din bestilling når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig i høj grad smertefri, og mange gange også den billigste leveringstype.
5Leveringstiden er meget afgørende forudsat man står og skal bruge produkterne med det samme, så derfor er det forholdsvis klogt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid på støbekrydsfiner. En række online virksomheder giver billig 1 hverdags levering på deres favorit varenumre, som dog nødvendiggør at ordren placeres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Trustpilot bringer dig en række belejlige løsninger til at gennemrode en lang række tidligere konsumenters observationer og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på online firmaets omtaler før du handler billige støbekrydsfiner online. Facebook yder desuden fuldkommen fornemme løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed.
7Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en regel, som garanterer os imod bedrageriske internet handler. Alternativt burde du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at honorere betalingen af flere omgange.
8Den mest betalelige form for fragt vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du bor tæt på online virksomhedens tilholdssted. Den fragtform kan vise sig at være ret så aktuel såfremt du har brug for støbekrydsfiner om kort tid. Alternativt så yder en række webbutikker levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det påkrævet at der indkøbes for et fastslået beløb.
9Det er vældig simpelt for enhver at finde information om priser online på billige støbekrydsfiner hos diverse online webshops, og ergo præsterer flertallet af online outlets fri fragt. Dog kan det imidlertid blive nyttigt at eftergå en række online forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at antage den mest attraktive pris.