Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 15 kg 25 kg 500 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 1 m3 1 ton 20 kg

Levering: afhentning vognlæs i poser i løs vægt hent selv løst leveret i sække trailer i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige støbegrus fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggekæder præsterer et stort produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover blot støbegrus.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af støbegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder forhandler varer fra talrige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af støbegrus online.
De udbredte byggemarkeder finder du overalt i landet, og dermed har du adgang til at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Dermed har du valget om at slippe for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er små firmaer, der typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du handler støbegrus online fra deres webshop.
Diverse webshops i små nicher har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette får du formentlig endnu mere nyttig assistance fra personale der er specialister i lige præcis støbegrus.
Flertallet af nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er betydningsfuldt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det må være behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til eventuelle tilbud på dem alle sammen.
2Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes når projektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en velovervejet køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter din køreplan.
4Det kan overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, navnlig når det er væsentlige byggeprocesser. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt er det mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
5Du vil aldrig fattes grej. Tit vil det vise sig vigtigt at du har grejet ved hånden forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Måske det burdes overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Når du skal have assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Du må nødig negligere dit velbefindende, så husk påklædning bl.a. hjelm og sko der sikrer dig imod hændelige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Der kommer typisk overraskende udfordringer når det gælder svære opgaver, og af den grund kan det være meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, som gør at man er selvsikker på at man når det til siden.
9I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det kan vise sig meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer parat inden du går i gang med byggeriet. Du kunne med fordel notere en enkel indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og bagefter tjekke listen, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
11For projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor skal du jævnligt se vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så det ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på det komplekse projekt.
12Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig temmelig meget gavnlig viden, i særlig grad hvis man benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål med hensyn til støbegrus

 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  En række online virksomheder tilbyder nu om stunder en række forskellige billige former for levering til støbegrus. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo super smart, samt mange gange ligeledes den mest billige form for fragt.

  Du burde derudover udse dig at få ordren bragt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Den er tit en tand dyrere, men desuden usædvanlig hensigtsmæssig med støbegrus online. Den billigste leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket kræver at du har bopæl nær internet forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på støbegrus er rigtig bestemmende forudsat du har brug for varerne lige om lidt, og herved er det helt afgørende at vi tjekker den forventede leveringstid for støbegrus. En hel del internet foretagender – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ekspederet inden lagerpersonalet har fyraften.

  En hel del internet shops tilbyder fragtfri levering på støbegrus online, men for det meste kun når man handler for en konkret pris. I øvrigt kunne du overveje den billigste leveringsløsning, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

  De store netbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig støbegrus på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af støbegrus i disse byer:

  Struer, Nakskov, Hjørring, Charlottenlund, Haslev, Rønne, Herning, Herlev, Silkeborg, Vordingborg, Middelfart, Tårnby, Rudersdal, Frederikshavn, Tilst, Nyborg, Vallensbæk, Gentofte, Aabenraa, Nærum, Greve, Haderslev, Helsingør, Ikast, København, Sønderborg, Albertslund, Grenaa, Skive, Ishøj, Søborg, Kokkedal, Solrød Strand, Allerød, Jyllinge, Ballerup, Glostrup, Aarhus, Holbæk, Brønderslev, Viborg, Frederiksberg, Slagelse, Nykøbing Falster, Horsens, Hobro, Vejle, Dragør, Nørresundby, Hørsholm, Køge, Holstebro, Lillerød, Roskilde, Esbjerg, Frederiksværk, Fredericia, Risskov, Odder, Hillerød, Thisted, Kalundborg, Åbyhøj, Hedensted, Virum, Varde, Ringsted, Lystrup, Randers, Brabrand, Ølstykke, Værløse, Brønshøj, Kolding, Valby, Stenløse, Vanløse, Hvidovre, Farum, Højbjerg, Frederikssund, Næstved, Hedehusene, Korsør, Aalborg, Birkerød, Skanderborg, Taastrup, Rødovre, Lyngby, Odense, Brøndby, Gladsaxe, og Svendborg, .

  Afhentning af støbegrus er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

  Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger bl.a. billig støbegrus og støbegrus online. Man ser derudover typisk online shoppere kigge efter bl.a. køb støbegrus, støbegrus tilbud og støbegrus priser, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Få rabat på støbegrus

  Det er jo vældig smertefrit for almindelige dødelige at finde tilbud på billige støbegrus online på tværs af online outlets, og altså har en hel del netshops fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på støbegrus eftertrykkeligt, og ydermere garantere levering uden beregning.

  Men det kan ikke desto mindre være gavnligt at checke diverse internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på støbegrus online før du køber, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  Du skal blot være omhyggelig med, at ifald en e-forretning reklamerer billige støbegrus online til salg for en udsalgspris som anses for umådelig fremragende, er det for det meste være et bevis på en svindel e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en foranstaltning, hvilket sikrer kunden overfor uærlige online forretninger.

  Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en løsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre pengene til støbegrus over en periode. Dette fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

  Når man ser på data fremstår det klart, at internet shoppere tit leder efter fx køb støbegrus og støbegrus tilbud. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere efterspørge eksempelvis støbegrus priser, billig støbegrus samt støbegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 500 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 1 ton 25 kg 1 m3 20 kg

  Levering: løst leveret i poser afhentning i bigbag trailer i løs vægt hent selv i sække vognlæs

  Udforsk tidligere køberes meninger

  Trustpilot byder på helt hensigtsmæssige genveje til at gøre dig bekendt med ganske mange tidligere køberes erfaringer og derfor er det fornuftigt, at du tolker internet selskabets kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige støbegrus online.

  Facebook resulterer i lignende ret så fornemme genveje til at få en idé om e-forretningens pålidelighed. Herinde ses mange outlets på nettet som tilbyder kunderne at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, som tilmed bør anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen bestiller billige støbegrus online i en e-forretning burde de i og for sig studere virksomhedens forretningsvilkår, dog er det undertiden et omfattende arbejde, specielt ved de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  En anden mulighed kunne være at undersøge om internet firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været et signal om at webshoppen forstår de danske regler, og at internet shoppen nu og da besøges af eksperter som har megen viden om de gældende love.

  Desuden giver det dig genvej til bistand, såfremt du bliver udsat for problemer ved din handel med støbegrus. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de mest vitale reglementer gældende for bestillingen af støbegrus online, fx den ombytningsret online forretningen lover.

  Her er det i øvrigt vigtigt, at man altid bibeholder sin kvittering, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af støbegrus, hvad end man handler hos 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

  Jan Kristensen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Morten gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Susanne P gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Niels Rasmussen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den mest prisbevidste leveringsmanér vil altid være at hente produkterne selv, som desværre er betinget af at du lever nærved internet firmaets bopæl. Den leveringstype er usædvanlig central i tilfælde af at man mangler støbegrus nu og her. Alternativt så sikrer visse internet outlets fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der bestilles for en fastsat sum.
  2Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for købere at vurdere prisniveauet online på billige støbegrus i blandt forskellige e-forhandlere, og derfor garanterer de fleste internet webshops fragt uden gebyr. Til gengæld kan det immervæk vise sig nyttigt at granske nogle få online outlets efter billige priser før du handler, således at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
  3Nogle internet butikker garanterer fragt uden betaling på støbegrus, men ofte kun hvis man indkøber for en konkret sum. Derudover skulle man udvælge den mest betalelige leveringstype, hvilket tit vil være at få bragt ordren til en pakkeshop. Løsningen er gennemsnitligt tillige ret så ligetil. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
  4Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det bør være et tegn på at internet selskabet følger de danske retningslinjer, og at netshoppen af og til monitoreres af fagfolk som er indført i reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige støbegrus på en e-butik burde de uden tvivl bese virksomhedens forretningsbetingelser.
  5Masser af online webshops frembyder i dag diverse forskellige billige fragtformer til støbegrus. Den mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig virkelig praktisk, samt desuden desuden den billigste metode til levering.
  6Leveringsdygtigheden kan være særligt bestemmende hvis du har behov for dine nye produkter inden for kort tid, så af den grund er det ret essentielt at man efterser den estimerede leveringsdato ved støbegrus. De fleste netshops i Danmark tilsiger billig 1 dags levering på utallige varenumre, som trods alt forudsætter at bestillingen laves før et nøjagtigt tidspunkt.
  7Før nogen køber billige støbegrus i en internet virksomhed kunne de principielt gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsaftale, men det er tit ikke super spændende. Tilmed foreslår vi at du er vaks omkring de primære vilkår der kan have betydning for shopping af billige støbegrus online, som for eksempel hvilken returret e-shoppen har.
  8Trustpilot bringer dig ultra passelige muligheder for at blive klogere på en lang række forhenværende konsumenters iagttagelser og derfor er det fornuftigt, at du udforsker e-forretningens anmeldelser før du shopper billige støbegrus online. Facebook fremskaffer ydermere relativt gavnlige chancer for at få et kig ind i e-handlens kundefokus.
  9Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en anordning, hvilket værner dig overfor uoprigtige online webshops. Som alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale beløbet over en periode.