Er du på udkig efter sternbrædder? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 1.814 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter sternbrædder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.814 kr.Køb
1.961 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.133 kr.Køb
2.159 kr.Køb
3.495 kr.Køb
4.748 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: plast sortmalede lærketræ komposit fibercement plast eternit

Størrelser: 175 mm 32×150 140 mm 100 mm 135 mm 25×17 25×150 25×200 6 mm 110 mm 25×250 22 mm 25×100 125 mm 25×125 5 mm 150 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring omkring sternbrædder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige sternbrædder fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at fragte varerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare sternbrædder.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derfor har man tilbuddet om at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Af den grund kan du undgå fragtgebyret, samt sågar få produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af sternbrædder online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en bedre pris.
Størsteparten af niche netbutikker er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, gerne endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber sternbrædder online på deres hjemmeside.
Mange nichespecifikke webshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får ekstra gavnlig hjælp fra personale der er specialister i netop sternbrædder.
Danmarks største byggecentre

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

sternbrædder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

sternbrædder jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sternbrædder silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

sternbrædder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig næsten altid overraskende problematikker i forbindelse med større opgaver, og derfor vil det vise sig afgørende at man afsætter god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
2Man kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes hvis ombygningen er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
3Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ved vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere mennesker. Desuden bliver det bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning herunder hjelm og sko der beskytter dig overfor mulige risici. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Du skal aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være vigtigt at du har værktøjet til disposition inden du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit budget.
6Du bør overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du skal skaffe assistance fra en professionel til områder af det. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige virksomheder.
7Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer til disposition på forhånd inden du begynder projektet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og bagefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at du ikke har glemt noget.
8I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være en god idé at beskrive samtlige poster, og dernæst indsamle ens omkostning ved dem en ad gangen.
9Der findes mange forskellige guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder dig temmelig meget almennyttig information, navnligt forudsat at man leder på engelsk.
10Forinden du opstarter dit byggeprojekt må det være temmelig essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med dit arbejde. Du må liste en klar tidsplan, som viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du laver planen.
12For opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor kan du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål rundt om sternbrædder

 • Hvad er sternbrædder?
 • Hvad bruges sternbrædder til?
 • Hvordan skifter man sternbrædder?
 • Hvordan monteres sternbrædder?
 • Hvordan sætter man sternbrædder op?
 • Hvor sidder sternbrædder?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Størstedelen af online butikker udlover i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til sternbrædder. En af de mest populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente pakken når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo super praktisk, og typisk tilmed den billigste leveringsmåde.

  Du bør lige så vel forsøge at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver beklageligvis en anelse mindre billig, men omvendt ekstremt problemfri ift. sternbrædder online. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed er betinget af at du bor nær internet webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på sternbrædder er virkelig afgørende hvis vi absolut skal bruge produktet inden for kort tid, så herved er det komplet klogt at du besigtiger den anslåede leveringstid på sternbrædder. En del online forhandlere – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, men som imidlertid betinges af at bestillingen laves før et givent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne fikset før pakkepersonalet drager hjemad.

  Flere online outlets byder på fri fragt på sternbrædder online, men undertiden er det betinget af at der indkøbes for en fastsat sum. Alternativt skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtform, hvilket mange gange er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

  De fleste netshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig sternbrædder på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bygma. De yder blandt andet afhentning af sternbrædder i disse byer:

  Stenløse, Vallensbæk, Risskov, Albertslund, Frederiksberg, Kokkedal, Haslev, Vejle, Frederikssund, Aabenraa, Viborg, Gentofte, Hørsholm, Silkeborg, Hedehusene, Ballerup, Korsør, Hillerød, Køge, Slagelse, Valby, Dragør, Middelfart, Roskilde, Randers, Gladsaxe, Ishøj, Aarhus, Haderslev, Nærum, Fredericia, Brabrand, Højbjerg, Rødovre, Struer, Kalundborg, Horsens, Nykøbing Falster, Helsingør, Birkerød, Allerød, Skanderborg, Rønne, Hvidovre, Åbyhøj, Frederikshavn, Jyllinge, Vanløse, Holstebro, Greve, Kolding, Lystrup, Hobro, Thisted, Lyngby, Virum, Ikast, Glostrup, Holbæk, Grenaa, Næstved, Vordingborg, Sønderborg, Tårnby, Skive, Søborg, Herning, Nakskov, Herlev, Varde, Ølstykke, Brønshøj, Hedensted, Odder, Ringsted, København, Farum, Solrød Strand, Esbjerg, Taastrup, Tilst, Brøndby, Hjørring, Charlottenlund, Værløse, Svendborg, Nørresundby, Nyborg, Brønderslev, Aalborg, Odense, Lillerød, Frederiksværk, og Rudersdal, .

  Klik-og-hent for sternbrædder er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland).

  Ses der på data står det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel sternbrædder tilbud og billig sternbrædder. Derudover oplever man ofte folk søge bl.a. sternbrædder online, sternbrædder priser og køb sternbrædder, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og 10-4.

  Gode priser på sternbrædder

  Det er i høj grad gnidningsløst for internetbrugere at vurdere tilbud på billige sternbrædder online hos diverse internet foretagender, og så har utallige e-shops ikke kunne lade være med at sænke salgspriserne på sternbrædder drastisk, og i øvrigt yde billig fragt.

  Dog kan det imidlertid vise sig nyttigt at undersøge nogle forskellige webbutikker efter billige priser på sternbrædder online inden du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

  Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en online butik afsætter billige sternbrædder online på tilbud til en pris der er utrolig billig, så kunne det undertiden være en indikation på en uægte e-handler. Kortbetalinger er trods alt en del af en bestemmelse, der støtter dig som køber overfor uoprigtige e-handler.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere omkostningerne til sternbrædder over flere uger. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

  Når man kigger i data er det klart, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet sternbrædder priser og sternbrædder tilbud. Vi ser derudover jævnligt mennesker lede efter bl.a. sternbrædder online, billig sternbrædder og køb sternbrædder.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg sternbrædder er 1814 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: plast lærketræ sortmalede komposit plast fibercement eternit

  Størrelser: 5 mm 110 mm 25×200 150 mm 22 mm 25×100 25×250 25×125 100 mm 32×150 6 mm 175 mm 125 mm 140 mm 135 mm 25×17 25×150

  Kig på tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot genererer immervæk værdifulde løsninger til at analysere en stor portion forhenværende forbrugeres oplevelser og derfor støtter vi, at du eksaminerer internet virksomhedens kritik forinden du handler billige sternbrædder online.

  Facebook fører til for øvrigt nogenlunde stabile chancer for at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Derudover møder vi nogle online webshops hvor man kan registrere en evaluering af virksomhedens service, som også må benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

  Inden nogen køber billige sternbrædder online i en shop bør man sådan set granske webshoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende, især hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4.

  En nem løsning kunne være at kontrollere om webshoppen er e-mærket medlem, fordi det længe har været en tilkendegivelse af at internet selskabet føjer de opstillede regler, udover at online forretningen rutinemæssigt revideres af jurister som har megen viden om retningslinjerne.

  Derudover tilbydes du chance for opbakning, hvis du bliver udsat for problemstillinger i processen med dit indkøb af sternbrædder. I øvrigt foreslåes det at køber er vidende om de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af sternbrædder online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden lover.

  I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man altid opbevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevidne købet af sternbrædder, hvad end man har handlet ved Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

  Anne I gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Ole gav 4 stjerner

  Bestilte online

  Else P gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Inger Poulsen gav 5 stjerner

  Fremragende!

  9 gode råd til din online shopping
  1Fragttiden er naturligvis temmelig vital om man har brug for dine nye produkter fluks, og herved er det særdeles vigtigt at du kontrollerer leveringstiden på sternbrædder. Flere online webshops tilbyder billig 1 dags fragt på en lang række produkter, men vær opmærksom på at det er betinget af at ordren aflægges forud for et aftalt klokkeslæt.
  2Forud for at folk køber billige sternbrædder på en internet webshop burde de altid gøre sig bekendt med indholdet af dens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende. For øvrigt er det en hjælp at man er hensynstagende til de primære vedtægter der spiller ind i forbindelse med shopping af billige sternbrædder online, f.eks. hvilken bytteret online virksomheden bruger.
  3Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et lovbud, der støtter dig som køber imod uægte firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale betalingen over et længere tidsrum.
  4Den billigste metode til levering vil til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du befinder dig lige ved online virksomhedens hjemsted. Den fragtmulighed er super betydningsfuld hvis vi mangler sternbrædder om et øjeblik. Alternativt så præsterer en række online forretninger portofri levering, men i mange tilfælde er det betinget af at der shoppes for en præcis sum.
  5Vi tilråder generelt at finde ud af om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en sikkerhed for at internet forhandleren understøtter de opstillede regler, tillige med at online virksomheden fra tid til anden revurderes af jurister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige sternbrædder i en webshop behøver man helt sikkert bese forhandlerens forretningsvilkår.
  6Masser af online forhandlere foreslår nu til dags diverse forskellige billige fragtmuligheder til sternbrædder. En favorit iblandt mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre den dag der passer dig. Fragtformen er jo usædvanlig ukompliceret, samt oftest desuden den prisbilligste metode til levering.
  7Det er efterhånden i høj grad fleksibelt for enhver at sammenholde priser online på billige sternbrædder på diverse outlets på nettet, og altså garanterer masser af e-butikker fri fragt. Det kan ikke desto mindre være lønsomt at tjekke nogle forskellige online outlets efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at man er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
  8Trustpilot medfører nogenlunde fantastiske muligheder for at betragte en række øvrige brugeres synspunkter og herved foreslåes det, at du eftersøger internet virksomhedens omtaler inden du handler billige sternbrædder online. Facebook leverer endvidere visse hæderlige chancer for at få en idé om internet butikkens troværdighed.
  9Enkelte internet handler frembyder portofri fragt på sternbrædder, men oftest forudsætter det at man shopper for et fastslået beløb. Desuden skal man tage den billigste form for levering, der gerne vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Metoden bliver sædvanligvis lige så vel ret simpel. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.