Er du på udkig efter stabilgrus? Vi har fundet 39 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 945 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stabilgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
945 kr.Køb
950 kr.Køb
985 kr.Køb
999 kr.Køb
999 kr.Køb
1.023 kr.Køb
1.045 kr.Køb
1.049 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.058 kr.Køb
1.062 kr.Køb
1.084 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.107 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.153 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.180 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.218 kr.Køb
1.237 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.325 kr.Køb
1.334 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.420 kr.Køb
1.422 kr.Køb
1.475 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.629 kr.Køb
1.728 kr.Køb
1.747 kr.Køb
1.770 kr.Køb
1.785 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliseterrasse til carport under belægning til vej til gangsti under terrændæk til ridebane til støbning til indkørsel til grusvej under træterrasse til terrasse til beton til stolper under fliser til drivhus

Størrelser: 0-8 mm 0-32 mm 0-16 mm

Mængder: 15 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 500 kg 15 kg 10 kg 800 kg 1 m3 20 kg 1 kubikmeter

Levering: i poser vognlæs i sække i løs vægt trailer hent selv afhentning i bigbag løst leveret

Brands: FC Beton NCC

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt sortiment, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot stabilgrus.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring stabilgrus.
Når du har brug for varerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge netbutikkens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i priserne på billige stabilgrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på lave priser, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra mange leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af stabilgrus online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne mulighed for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem kan man spare fragtgebyret, og endda have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
En masse specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber stabilgrus online hos dem.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du få endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra mennesker der er specialister i netop stabilgrus.
De største byggecentre i Danmark
stabilgrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

stabilgrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

stabilgrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stabilgrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nyttigt at få assistance til arbejdet, navnlig hvis det er store byggeopgaver. Krævende byggerier stiller krav om mere end en person. Samtidig må det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en stor rolle. Således skal du regelmæssigt undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt starter med at regne nøjagtig som du er midt i det store byggeprojekt.
3Det kan blive at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed før du kaster dig over projektet. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig liste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket alt.
4Der viser sig typisk overraskende problematikker når det handler om store byggeprojekter, og herved er det af stor betydning at der afsættes rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
5Forinden du indleder dit byggeprojekt må det være højst fornuftigt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko der beskytter dig imod hændelige skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Ofte vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være økonomisk at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør indsamle online tilbud på dem enkeltvis.
8Det bør overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal investere i professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Ifald du søger hjælp fra en professionel er det lukrativt at modtage forslag fra en håndfuld leverandører.
9Man vil nødig gå ned på grej. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at du har udstyret til disposition idet du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at inkludere disse udgifter i byggeriets regnskab.
10Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
11Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en effektiv køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din plan.
12Der er alverdens guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube kan hjælpe med betydelige mængder brugbar information, særligt når du leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ekstremt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål rundt om stabilgrus

 • Hvad koster stabilgrus?
 • Hvad består stabilgrus af?
 • Hvor meget vejer stabilgrus?
 • Hvor mange cm stabilgrus?
 • Hvor meget sætter stabilgrus sig?
 • Hvor meget stabilgrus pr kvm?
 • Hvor meget stabilgrus til terrasse?
 • Hvor meget stabilgrus under fliser?
 • Hvad bruges stabilgrus til?
 • Hvor tykt lag stabilgrus?
 • Hvordan lægger man stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til indkørsel?
 • Hvad koster 1 m3 stabilgrus?
 • Hvad bruger man stabilgrus til?
 • Hvad vejer 1 m3 stabilgrus?
 • Hvad er stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge til terrasse?
 • Hvad koster stabilgrus leveret?
 • Hvor meget stabilgrus under indkørsel?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?
 • Hvor meget synker stabilgrus?
 • Hvad vejer stabilgrus?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Temmelig mange online outlets frembyder i dag diverse billige leveringstyper til stabilgrus. En der er meget populær er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig særligt ukompliceret, samt desuden tillige den mindst kostelige leveringsmulighed.

  Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver jævnligt et hak mere bekostelig, men også ret så uproblematisk med stabilgrus online. Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo forudsætter at du bor nærved internet virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på stabilgrus er selvfølgelig usædvanlig aktuel i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det selvfølgelig essentielt at vi ser den forventede leveringsdato ved stabilgrus. En masse online virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter online, men vær påpasselig da det beroer på at ordren indsendes inden et fastslået klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsted før lagerpersonalet har fyraften.

  Visse internet selskaber sikrer gratis levering på stabilgrus online, men typisk er det betinget af at der handles for et fastslået beløb. Desuden skulle du gribe den billigste leveringsmanér, hvilket gerne er at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

  De store kæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig stabilgrus derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på stabilgrus i disse områder:

  Randers, Vanløse, Svendborg, Silkeborg, Skanderborg, Frederiksværk, Herning, Brønderslev, Højbjerg, Odder, Taastrup, Brøndby, Dragør, Ikast, Hillerød, Kokkedal, Ølstykke, Jyllinge, Hjørring, Brabrand, Nykøbing Falster, Tilst, Viborg, Struer, Vordingborg, Haslev, Skive, Søborg, Aarhus, Nørresundby, Lillerød, Værløse, Thisted, Allerød, Lyngby, Sønderborg, Charlottenlund, Rønne, Hvidovre, Horsens, Slagelse, Varde, Åbyhøj, Vallensbæk, Køge, Birkerød, Stenløse, København, Rødovre, Middelfart, Næstved, Kolding, Holstebro, Roskilde, Vejle, Nakskov, Frederikshavn, Glostrup, Grenaa, Nyborg, Herlev, Rudersdal, Greve, Esbjerg, Hedehusene, Frederiksberg, Kalundborg, Odense, Frederikssund, Nærum, Holbæk, Helsingør, Hedensted, Haderslev, Brønshøj, Lystrup, Ishøj, Gladsaxe, Ballerup, Hobro, Tårnby, Albertslund, Gentofte, Hørsholm, Solrød Strand, Virum, Fredericia, Ringsted, Risskov, Farum, Aalborg, Aabenraa, Korsør, og Valby, .

  Click-and-collect ift. stabilgrus er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere som regel leder efter blandt andet køb stabilgrus og stabilgrus online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge eksempelvis stabilgrus tilbud, billig stabilgrus samt stabilgrus priser, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Bedste tilbud på stabilgrus

  Det er i dag særligt let for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige stabilgrus online fra forskellige online outlets, og derved har flere internet butikker ikke kunne lade være med at presse priserne på stabilgrus betydeligt, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

  Men det kan ikke desto mindre blive udbytterigt at sammenholde diverse webbutikker efter rabatter og tilbud på stabilgrus online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man må bare være obs på, at ifald en shop reklamerer billige stabilgrus online til salg for en pris der kan virke ubegribelig billig, så kan det undertiden være et tegn på en uægte e-forhandler. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en regel, hvilket bistår dig som køber overfor uægte online shops.

  Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at betale betalingen af stabilgrus over tid. Dette foreslåes ofte ved niche webshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

  Ses der på tallene er det klart, at mennesker tit leder efter blandt andet billig stabilgrus og stabilgrus priser. Foruden dette ser vi som regel folk kigge efter for eksempel stabilgrus online, stabilgrus tilbud og køb stabilgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stabilgrus er 832 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse under fliser til fliseterrasse til ridebane til beton til indkørsel til stolper til grusvej til carport under træterrasse til vej til støbning til gangsti under belægning under terrændæk til drivhus

  Størrelser: 0-16 mm 0-8 mm 0-32 mm

  Mængder: 20 kg 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter 1 m3 800 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1 ton 10 kg 25 kg

  Levering: løst leveret i løs vægt i bigbag hent selv trailer i poser afhentning i sække vognlæs

  Brands: NCC FC Beton

  Tjek tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot byder på relativt fantastiske løsninger til at tolke ganske mange aktuelle forbrugeres meninger og af den grund er det klogt, at du analyserer e-butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige stabilgrus online.

  Facebook genererer lige så vel aldeles fine genveje til at få indtryk af e-forretningens troværdighed. Derudover møder vi nogle internet firmaer som gør det muligt at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Inden nogen handler billige stabilgrus online i en e-forhandler kan de i princippet overveje e-butikkens regler, dog er det oftest ikke super spændende, specielt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

  Et alternativ kan være at bemærke hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, som generelt er et kendetegn for at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, udover at e-handlen undertiden overværes af fagfolk som er meget bekendte med lovene på området.

  Dette er desuden din anledning til bistand, når du oplever besvær som følge af din bestilling af stabilgrus. Ydermere foreslåes det at kunden er hensynstagende til de mest centrale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stabilgrus online, fx den returret internet selskabet garanterer.

  Derfor er det også relevant, at man permanent gemmer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af stabilgrus, uagtet om man har købt fra Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Hans gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Lone gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Kirsten gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Mette Poulsen gav 4 stjerner

  I gør det super godt

  9 gode råd til køb på nettet
  1Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af en vedtægt, hvilket passer på dig som køber imod uægte online virksomheder. Som et alternativ kunne du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre prisen over en længere periode.
  2Flere online virksomheder frembyder nu et stort udvalg af billige fragtformer til stabilgrus. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo virkelig smart, samt endda tillige den mindst kostelige leveringsform.
  3Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forretningens lager. Den mulighed for fragt kan vise sig at være vældig central når du absolut skal bruge stabilgrus omgående. Alternativt så præsterer en hel del netshops levering uden omkostninger, men i mange tilfælde kun når der bestilles for et bestemt beløb.
  4Enkelte internet outlets tilbyder levering uden betaling på stabilgrus, men tit er det forbeholdt når der indkøbes for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtformen er gennemsnitligt tillige ualmindeligt fremkommelig. Den prisbilligste slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
  5Trustpilot fører til helt fantastiske løsninger til at gennemsøge forskellige andre forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det klogt, at du kigger på internet selskabets omtaler før du shopper billige stabilgrus online. Facebook fremskaffer endvidere en lang række fine metoder til at få indsigt i e-handlens troværdighed.
  6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig vigtig i tilfælde af at man står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldkommen relevant at vi finder den forventede leveringsdato ved stabilgrus. En hel del internet forhandlere præsterer billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, hvilket dog forudsætter at der bestilles forinden et fast klokkeslæt.
  7Det er rigtig bekvemt for købere at sammenligne tilbud online på billige stabilgrus hos forskellige firmaer på nettet, og til tak garanterer de fleste butikker på nettet gratis fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønnende at tjekke visse e-butikker efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
  8Inden folk shopper billige stabilgrus hos en internet handler kan de i princippet gennemlæse shoppens betingelser, men det er naturligvis ikke videre interessant. Herudover slår vi et slag for at man er påpasselig med de mest relevante forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige stabilgrus online, fx den returret online shoppen kører med.
  9Vi anbefaler generelt at kontrollere om online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket generelt er et tegn på at internet webshoppen imødekommer de opstillede regler, tillige med at den regelmæssigt ses til af fagmænd som forstår lovgivningen. Før nogen handler billige stabilgrus hos en webshop behøver man egentlig se på webshoppens forretningsaftale.