Er du på udkig efter spærtræ? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 3.180 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter spærtræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.180 kr.Køb
3.355 kr.Køb
3.822 kr.Køb
3.947 kr.Køb
4.132 kr.Køb
5.034 kr.Køb
6.098 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ydervæg til skur til bord til garage til gulv til fladt tag til væg til terrasse ril plankebord til carport til trappe

Varianter: trykimprægneret C18 C24 T2 T1 høvlet

Størrelser: 45×145 45×120 45×150 45×220 45×245 45×175 45×200 45×295 45×345 45×300 45×125 45×95 45×195 45×295 45×170

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, som kan give hjælp til valg af spærtræ.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de store byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige spærtræ fra netbutik til netbutik. Nogle har gode priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Nogle byggecentre har et bredt varesortiment, og andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden blot spærtræ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har man tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af spærtræ online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du billigere priser.
Alverdens nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du modtage en høj grad af nyttig vejledning fra folk der er eksperter i lige præcis spærtræ.
Hovedparten af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille spærtræ online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
spærtræ bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

spærtræ silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

spærtræ harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

spærtræ jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det bør overvejes at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, navnlig ved større byggerier. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig bør det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2Forberedelse vil være vejen til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
3Det er væsentligt at du har de påkrævede materialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt det der bliver brug for, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
4Ved udendørs projekter har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette bør du jævnligt lægge mærke til vejrvarslen i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
5Du skal ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedshjelm der skåner dig overfor eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke har professionel assistance.
6I god tid inden at du optager arbejdet må det være rimeligt essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet har betydning for miljøet.
8Du finder en overflod af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget gavnlig viden, navnligt forudsat at du bruger den engelske version.
9Du bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have grejet til disposition forinden du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne omkostningerne hertil i budgettet.
10Husk at kalkulere om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Når du tager imod professionel assistance kunne det være en god idé at indhente en pris fra forskellige leverandører.
11Der præsenterer sig typisk uventede udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og pga. dette vurderes det væsentligt at der afsættes betragtelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Typisk vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige samtlige omkostninger, og dernæst undersøge den billigste pris på dem én efter én.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om spærtræ

 • Hvad vejer spærtræ?
 • Hvad er spærtræ lavet af?
 • Hvor længe skal spærtræ tørre?
 • Hvad er spærtræ?
 • Hvad bruges spærtræ til?
 • Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

  En stor portion online selskaber udlover heldigvis diverse forskellige billige fragttyper til spærtræ. En af favoritterne er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Denne er jo yderst enkel, og mange gange ligeledes den mest prisbevidste leveringsmetode.

  Du burde også planlægge at få leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er ofte lidt mere pebret, men lige så vel yderst fremkommelig med spærtræ online. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette betinges af at du lever med kort afstand til internet webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på spærtræ er naturligvis ekstremt essentiel om vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, så herved er det særdeles vigtigt at man ser leveringstiden for spærtræ. En hel del netbutikker – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer online, som dog er underforstået at du når at bestille inden et fast tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Enkelte online butikker frembyder portofri fragt på spærtræ online, men undertiden kun når du køber for en konkret pris. Som alternativ kunne du foretrække den mest letkøbte leveringstype, som typisk vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted.

  De fleste byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig spærtræ derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Davidsen. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på spærtræ i følgende byer:

  Korsør, Albertslund, Kolding, Herlev, Hillerød, Risskov, Skive, Rønne, Tilst, Herning, Varde, Aalborg, Hørsholm, Viborg, Åbyhøj, Thisted, Vallensbæk, Holbæk, Glostrup, Skanderborg, Frederiksværk, Hvidovre, Vejle, Ølstykke, Nakskov, Solrød Strand, Køge, Randers, Søborg, Rødovre, Allerød, Nærum, Brønderslev, Odense, Næstved, Holstebro, Roskilde, Struer, Ishøj, Esbjerg, Silkeborg, Brønshøj, Frederikshavn, Lillerød, Odder, Aabenraa, Kokkedal, Nyborg, Frederikssund, Middelfart, Gentofte, Slagelse, Rudersdal, Sønderborg, Lyngby, Brøndby, Haslev, Horsens, Fredericia, Aarhus, Dragør, Frederiksberg, Ringsted, Lystrup, Nørresundby, Charlottenlund, Valby, Vanløse, Taastrup, Gladsaxe, Tårnby, Jyllinge, Grenaa, Farum, Kalundborg, Haderslev, Værløse, Højbjerg, Vordingborg, Hedehusene, Helsingør, Hedensted, Ikast, Virum, Ballerup, Svendborg, Greve, Nykøbing Falster, København, Brabrand, Birkerød, Stenløse, Hjørring, og Hobro, .

  Klik-og-hent for spærtræ er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Falster, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis køb spærtræ og spærtræ online. Man ser derudover tit online shoppere efterspørge blandt andet spærtræ tilbud, spærtræ priser og billig spærtræ, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Gode tilbud på spærtræ

  Det er efterhånden usædvanlig uproblematisk for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige spærtræ online fra diverse forhandlere på nettet, og med det motiv har flertallet af forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at formindske priserne på spærtræ markant, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

  Det kan dog trods alt vise sig fordelagtigt at kontrollere diverse e-handler efter billige priser på spærtræ online forinden du handler, så man er på den sikre side med at få den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

  Man må alligevel være klar over, at ifald en internet shop forhandler billige spærtræ online til salg for en pris som er ekstraordinært billig, kan det tit være et signal om en svindel shop. Handler med kort er dog omfavnet af en foranstaltning, som beskytter køberen imod snydagtige online forretninger.

  Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere pengene til spærtræ over tid. Dette tilbydes ofte ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Ved indkig i søgedata bliver det markant, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis billig spærtræ og spærtræ tilbud. Foruden dette ser vi som regel folk efterspørge eksempelvis spærtræ online, spærtræ priser samt køb spærtræ.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg spærtræ er 3180 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til carport ril plankebord til ydervæg til fladt tag til skur til trappe til gulv til garage til bord til væg

  Varianter: trykimprægneret T1 C24 høvlet T2 C18

  Størrelser: 45×295 45×120 45×200 45×145 45×295 45×245 45×125 45×195 45×300 45×95 45×175 45×170 45×345 45×150 45×220

  Gennemsøg tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot frembyder flere fordelagtige muligheder for at kigge på en stor portion forhenværende forbrugeres betragtninger og på grund af dette slår vi et slag for, at du kigger nærmere på internet forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige spærtræ online.

  Facebook fører til lige så vel immervæk fordelagtige genveje til at få indblik i e-firmaets troværdighed. Foruden det er der mange outlets på nettet som giver folk mulighed for at give en kritik af deres køb, hvilket lige så vel kan udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

  Før nogen køber billige spærtræ online i en internet virksomhed kunne man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig morsomt, særligt hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  En anden løsning kunne måske være at undersøge om online firmaet er verificeret af e-mærket, da det typisk er et sympol på at online virksomheden lever op til den officielle danske lovgivning, udover at online forretningen undertiden besigtiges af jurister der er meget fortrolige reglerne på området.

  Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, hvis du oplever problemer i processen med din handel med spærtræ. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der influerer på bestillingen af spærtræ online, som fx hvilken returrettighed e-shoppen kører med.

  Her er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bibeholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af spærtræ, hvad end man har bestilt ved Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Bauhaus.

  Thomas A gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Bente H gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Maria L gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Henrik gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 tips til når du køber online
  1Forud for at nogen bestiller billige spærtræ i en internet virksomhed behøver man uden tvivl tage stilling til webshoppens betingelser, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt. Tillige går vi ind for at køberen er påpasselig med de mest relevante reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige spærtræ online, f.eks. hvilken byttepolitik internet forretningen anvender.
  2Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog forudsætter at du lever lige ved e-forhandlerens hjemsted. Den metode til levering kan være ultra aktuel ifald man skal bruge spærtræ øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder flere internet forhandlere levering uden gebyr, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for en konkret pris.
  3Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, da det er et signal om at e-butikken forsvarer de officielle regler, udover at butikken ofte kigges til af fagmænd som har megen viden om bestemmelserne på området. Inden nogen køber billige spærtræ på en e-shop kan man i princippet bese dens handelsvilkår.
  4Det er jo efterhånden ualmindeligt overkommeligt for alle at sammenligne priser online på billige spærtræ på diverse webshops, og til gengæld tilbyder mange forretninger på nettet billig levering. Det kan trods alt blive udbytterigt at efterse nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og udsalg inden du shopper, så man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
  5Trustpilot resulterer i altid habile muligheder for at vurdere en stor portion eksisterende konsumenters meninger og derfor er det godt, at du kigger nærmere på netbutikkens anmeldelser inden du køber billige spærtræ online. Facebook fremskaffer lige så vel forholdsvis relevante muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed.
  6En del forretninger på nettet tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige fragtformer til spærtræ. En af de mest almindelige er i vore dage pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo ultra let gængelig, og oftest tillige den mest letkøbte leveringsløsning.
  7Enkelte forhandlere på nettet præsterer fragt uden betaling på spærtræ, men typisk er det forudsat at du handler for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man udse dig den mest betalelige type af levering, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig godt nok endvidere ultra enkel. Den mest billige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  8Leveringstiden er naturligvis virkelig vigtig når man har brug for dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det skam på sin plads at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på spærtræ. Temmelig mange online forretninger tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men husk at det kræver at du når at bestille inden et aftalt klokkeslæt.
  9Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af et regulativ, som redder dig som køber overfor snydagtige e-butikker. Alternativt kan du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre betalingen over en længere periode.