Er du på udkig efter spånplader? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.628 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 spånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.628 kr.Køb
4.171 kr.Køb
4.936 kr.Køb
6.991 kr.Køb
5.218 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
5.982 kr.Køb
7.933 kr.Køb
6.794 kr.Køb
10.962 kr.Køb
10.095 kr.Køb
15.646 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til tag til varmefordelingsplader til loft til væg til varmeslanger til tagpap

Størrelser: 25 mm 12 mm 40 mm 10 mm 13 mm 5 mm 22 mm 28 mm 30 mm 20 mm 19 mm 15 mm16 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af spånplader.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regler.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige spånplader fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste tilbud, og øvrige giver faglig sparring. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan overveje om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot spånplader.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af spånplader online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og som følge af det har folk chancen for at handle online og transportere varerne personligt. Derfor har du valget om at slippe for leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber spånplader online fra deres webshop.
Hovedparten af nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Følgelig forventes det at du får ekstremt konstruktiv hjælp fra nogle som er specialister i netop spånplader.
En masse nichefokuserede webshops står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark
spånplader harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

spånplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

spånplader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

spånplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved udendørs projekter har vejrsituationen stor betydning. Således kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig begynder at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
2Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de påkrævede materialer parat i god tid før du begynder byggeprocessen. Du kan med fordel lave en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og så gennemgå hver eneste ting, så du sikrer dig at du har styr på det.
3Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med projektet. Du anbefales at liste en velovervejet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
4Der er ekstremt mange guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube faciliterer betydelige mængder nyttig oplysning, navnligt når du bruger den engelske version.
5Der præsenterer sig næsten altid overraskende problematikker i forbindelse med omfangsrige opgaver, og pga. dette vurderes det afgørende at der er afsat betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
6Inden du starter arbejdet må det være vildt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Du bør regne på om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør tilkøbe eksperthjælp til delelementer af projektet. Såfremt du køber assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at lede efter priser fra forskellige entreprenører.
8Typisk vil det vise sig essentielt at have et udgiftsbudget for projektet, så du har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at kortlægge alle udgifter, og så dokumentere den billigste pris på hver eneste af dem.
9Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, i særdeleshed ift. store byggeopgaver. Flere ting behøver flere personer. Endvidere må det blive bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Du skal aldrig nogensinde undvære grej. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at du har grejet disponibelt akkurat som du starter byggeriet. Det er derudover godt at medregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
11Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald renoveringen er miljøvenligt. Det forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
12Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder sko og hjelm som sikrer dig imod mulige skader. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig flot. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst flot. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedr. spånplader

 • Hvordan laver man spånplader?
 • Spånplader hvad er?
 • Hvordan laves spånplader?
 • Hvad bruges spånplader til?
 • Hvad er spånplader?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En masse internet handler frembyder nu til dags en række forskellige billige løsninger til levering til spånplader. Den mest anvendte er nu om stunder afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså ret ligetil, samt oftest ydermere den mest billige leveringsudgave.

  Du burde lige så vel beslutte dig for at få varerne bragt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig desværre lidt mindre billig, men ligeledes i høj grad uproblematisk ved køb af spånplader online. Den mest letkøbte mulighed for levering er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog er betinget af at du opholder dig nærved online shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på spånplader er jo ultra vital ifald man har brug for ordren straks, og derfor er det i sandhed relevant at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for spånplader. Temmelig mange e-shops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag fragt på de fleste varer online, hvilket er regnet ud fra at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet distribueret før logistikpersonalet holder fyraften.

  Visse internet forhandlere lover gebyrfri levering på spånplader online, men typisk under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris. Alternativt kunne du udse dig den mindst kostelige form for levering, der typisk vil blive at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  Adskillige webshops frembyder klik-og-hent hvor man handler billig spånplader på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på spånplader i disse byer:

  Nykøbing Falster, Albertslund, Middelfart, Lystrup, Nakskov, Lillerød, Brønshøj, Næstved, Ikast, Jyllinge, Slagelse, Hobro, Odder, Allerød, Hjørring, Ølstykke, Viborg, Vordingborg, Kolding, Horsens, Brabrand, Sønderborg, Vejle, Tilst, Rudersdal, Aarhus, Herlev, Korsør, Tårnby, Vallensbæk, Lyngby, Glostrup, Åbyhøj, Hedensted, Ishøj, Svendborg, Stenløse, Fredericia, Haslev, Brønderslev, Højbjerg, Holbæk, Brøndby, Hørsholm, Roskilde, Esbjerg, Skanderborg, Værløse, Frederikssund, Solrød Strand, København, Nærum, Skive, Thisted, Nyborg, Hvidovre, Holstebro, Frederikshavn, Frederiksværk, Varde, Vanløse, Birkerød, Hedehusene, Valby, Virum, Aalborg, Farum, Silkeborg, Taastrup, Gentofte, Kokkedal, Frederiksberg, Rødovre, Hillerød, Kalundborg, Haderslev, Nørresundby, Dragør, Struer, Køge, Helsingør, Risskov, Aabenraa, Ringsted, Randers, Søborg, Greve, Herning, Odense, Ballerup, Grenaa, Charlottenlund, Gladsaxe, og Rønne, .

  Afhentning ift. spånplader er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

  Når der ses på tallene står det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb spånplader og spånplader priser. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter bl.a. billig spånplader, spånplader tilbud og spånplader online, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma.

  Gode priser på spånplader

  Det er i høj grad praktisk for købere at finde frem til de bedste priser på billige spånplader online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og altså har mange internet foretagender fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på spånplader betydeligt, og ydermere frembyde levering uden betaling.

  Det kan dog alligevel blive gunstigt at tjekke nogle få internet forretninger efter rabatter og tilbud på spånplader online forinden du placerer ordren, således at du er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

  Man bør alligevel være så påpasselig, at hvis en shop på nettet annoncerer billige spånplader online for en pris der er urealistisk tiltalende, så kan det ofte være et faresignal om en bedragerisk internet shop. Kortbestillinger er dog omfattet af en bestemmelse, hvilket begunstiger køber imod svindlende internet varehuse.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at dække pengene til spånplader over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet spånplader online og køb spånplader. Derudover oplever man ofte online shoppere lede efter fx spånplader tilbud, spånplader priser samt billig spånplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg spånplader er 3628 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vådrum til tag til varmefordelingsplader til tagpap til varmeslanger til væg til loft

  Størrelser: 28 mm 20 mm 25 mm 13 mm 5 mm 10 mm 12 mm 30 mm 15 mm16 mm 40 mm 19 mm 22 mm

  Se nærmere på tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot bringer dig tilpas gunstige muligheder for at inspicere adskillige andre kunders observationer og herved stiller vi forslag om, at du tolker e-shoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige spånplader online.

  Facebook bringer dig derudover super fine genveje til at få kendskab til online shoppens troværdighed. Desuden er der mange webbutikker hvor kunder kan give en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel må drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen handler billige spånplader online hos en netshop kan man principielt se på dens betingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt, specielt hos de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne måske være at kontrollere om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det skulle være et signal om at online shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at e-firmaet løbende monitoreres af specialister der har meget erfaring med reglerne.

  Derudover tilbydes du anledning til opbakning, hvis du får problemer i forbindelse med din handel med spånplader. I øvrigt går vi ind for at køber er klar over de elementære forhold der har indvirkning på købet af spånplader online, som eksempelvis den byttepolitik online shoppen har.

  Derfor er det tilmed relevant, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, så man altid kan bevise købet af spånplader, ligegyldig om man har handlet hos Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

  Anna F gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Peter J gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Karen gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Kirsten E gav 4 stjerner

  Fremragende service

  9 tips til din online shopping
  1Nogle e-butikker lover portofri levering på spånplader, men for det meste under forudsætning af at du indkøber for en præcis sum. Desuden kan du tage den billigste leveringsmanér, der ofte er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Metoden viser sig godt nok samtidig ualmindeligt smertefri. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  2Trustpilot frembyder en række tiltalende chancer for at sondere adskillige eksisterende forbrugeres opfattelser og af den grund kan det anbefales, at du eftersøger netshoppens anmeldelser før du bestiller billige spånplader online. Facebook byder på lige så vel aldeles hæderlige genveje til at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed.
  3Forud for at nogen bestiller billige spånplader hos en internet forhandler bør man i og for sig skimme virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. Herudover er det klogt at køberen er sat ind i de mest relevante reglementer der kan have indflydelse på købet af billige spånplader online, for eksempel den returret e-butikken tilsikrer.
  4Den mest betalelige leveringsmodel er unægtelig at hente varerne selv, men dette er betinget af at du lever lige ved internet firmaets hjemsted. Den fragtform kan være ret så central såfremt vi har behov for spånplader om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere online forretninger fragt uden gebyr, men i mange tilfælde under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt sum.
  5Vi tilråder generelt at kigge om webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et fingerpeg om at online forretningen tilslutter sig de officielle regler, og at e-butikken ofte besøges af fagmænd som kender til vilkårene. Forud for at folk shopper billige spånplader hos en webshop kunne de helt sikkert betragte netshoppens forretningsaftale.
  6Adskillige online shops tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige fragtmetoder til spånplader. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså ret så fremkommelig, samt tit desuden den mest betalelige leveringsmanér.
  7Det er jo efterhånden ekstremt nemt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige spånplader hos forskellige internet foretagender, og for det garanterer mange internet forhandlere billig levering. Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at udforske visse internet butikker efter rabat og tilbud forinden du køber, sådan at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
  8Antal dages levering kan vise sig at være virkelig udslagsgivende ifald man mangler varerne om kort tid, så af den grund er det særdeles aktuelt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for spånplader. En lang række forhandlere på nettet annoncerer billig 1 hverdags levering på adskillige varer, men som ikke desto mindre kræver at du når at bestille før et givent klokkeslæt.
  9Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af en ordning, som sikrer dig imod bedrageriske online firmaer. Som en anden løsning kan du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale pengene over et længere tidsrum.