Er du på udkig efter sokkelsten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en netbutik, som kan give information omkring sokkelsten.
Flere byggemarkeder sælger et enormt sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot sokkelsten.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de kendte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige sokkelsten hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver lave priser, imens andre giver en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De store byggecentre sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af sokkelsten online.
De store byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og derigennem har du mulighed for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du undvære fragtgebyret, og ovenikøbet hente varerne straks.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du opleve mere erfaren assistance fra ansatte som er eksperter i netop sokkelsten.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle sokkelsten online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

sokkelsten silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt i tilfælde af store projekter. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Du bør tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal tilkøbe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson er det lukrativt at lede efter tilbud fra flere virksomheder.
3Længe før du optager byggeriet kan det være ganske centralt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm der skåner dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
5Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
6Der kommer jævnligt overraskende problemer når det handler om store byggeprojekter, og derfor kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat nok plads i kalenderen, med det formål at man er sikker på at nå i mål.
7Det er meningsfuldt at have et regnskab for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det må være fordelagtigt at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter notere ens udgift ved dem slavisk.
8Du må nødig undvære grej. Det kan vise sig at være af stor betydning at have det tilgængeligt idet du igangsætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
9Planlægning er vejen til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende nummerorden. Vær realistisk når du udarbejder din plan.
10For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning starter med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
11Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige i god tid før du kaster dig over projektet. Du bør sammensætte en hurtig oversigt med alt hvad du har brug for, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at alt er som det skal være.
12Du finder rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube faciliterer ret så meget brugbar info, i særlig grad når du benytter engelske søgeord.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

De fleste byggemarkeder giver efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til sokkelsten. Det mest populære er nu om stunder udleveringssteder, som gør det muligt at hente din ordre lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo virkelig uproblematisk, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige fragtmetode.

Du burde ligeledes overveje at få ordren bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver gerne en tak mere omkostningsfuld, men derudover rigtig overkommelig ift. sokkelsten online. Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter produkterne, som jo kræver at du lever lige ved e-forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på sokkelsten kan være ekstremt vital ifald du har brug for din ordre lige om lidt, så med det formål er det faktisk passende at vi ser nærmere på leveringstiden på sokkelsten. Flere e-handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 dags levering på utallige varer online, men som ikke desto mindre kræver at bestillingen indsendes inden et bestemt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne på posthuset forud for at personalet drager hjemad.

Flere byggemarkeder tilbyder fri fragt på sokkelsten online, men typisk kun når der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt bør man foretrække den billigste leveringsmodel, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du køber billig sokkelsten online og afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på sokkelsten i disse områder:

Fredericia, Viborg, Haslev, Tårnby, Holbæk, Herlev, Kolding, Struer, Tilst, Gentofte, Lystrup, Søborg, Haderslev, Hedehusene, Brønderslev, Middelfart, Skive, Risskov, Taastrup, Hillerød, Albertslund, Kalundborg, Slagelse, Frederikshavn, Vordingborg, Greve, Ølstykke, Roskilde, Rønne, Valby, Aarhus, Nykøbing Falster, Herning, Skanderborg, Aabenraa, Ikast, Nærum, Odder, Randers, Stenløse, Hjørring, Hobro, Charlottenlund, Gladsaxe, Vejle, Brønshøj, Virum, Rudersdal, Horsens, Holstebro, Korsør, København, Lillerød, Lyngby, Ishøj, Esbjerg, Brøndby, Rødovre, Frederiksberg, Højbjerg, Farum, Ringsted, Aalborg, Frederikssund, Solrød Strand, Vallensbæk, Helsingør, Hedensted, Silkeborg, Nakskov, Sønderborg, Birkerød, Værløse, Dragør, Køge, Brabrand, Glostrup, Hvidovre, Hørsholm, Varde, Nyborg, Svendborg, Nørresundby, Thisted, Grenaa, Næstved, Frederiksværk, Kokkedal, Åbyhøj, Jyllinge, Ballerup, Odense, Vanløse, og Allerød, .

Click-and-collect af sokkelsten er muligt i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at netshoppere tit efterspørger for eksempel sokkelsten priser og sokkelsten online. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis sokkelsten tilbud, køb sokkelsten og billig sokkelsten, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Få rabat på sokkelsten

Det er efterhånden ret så ligetil for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige sokkelsten online i blandt flere internet foretagender, og derfor har massevis af online forhandlere set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på sokkelsten betragteligt, og ydermere love fri fragt.

Men det kan immervæk blive indbringende at analysere et par forskellige forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på sokkelsten online før du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Du må alligevel være omhyggelig med, at hvis en webbutik tilbyder billige sokkelsten online for en pris der anses for helt ekstremt fordelagtig, så bør det tit være en varsel om en uægte netbutik. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af en forordning, der værner køber overfor svindlende butikker på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at afdrage pengene til sokkelsten i flere bidder. Det foreslåes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger bl.a. billig sokkelsten og sokkelsten online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet sokkelsten priser, sokkelsten tilbud samt køb sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot byder på immervæk ønskværdige løsninger til at gennemsøge en stor portion forhenværende køberes anmeldelser og herved er det klogt, at du beser e-firmaets ratings før du lægger din bestilling på billige sokkelsten online.

Facebook byder på lige så vel faktisk passende genveje til at få indsigt i e-forretningens popularitet. Derudover er der en del netbutikker som giver kunderne mulighed for at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere må anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige sokkelsten online på en internet handler behøver man de facto overveje virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke super interessant, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at finde ud af om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en påvisning af at online firmaet opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at e-firmaet hyppigt kigges til af eksperter som har nøje kendskab til de gældende regler.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, for så vidt du udsættes for vanskeligheder ved din handel med sokkelsten. Udover dette er det en hjælp at man er klar over de fundamentale betingelser der har indflydelse på bestillingen af sokkelsten online, som eksempelvis den bytteret e-handlen lover.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man permanent gemmer ens ordremail, så man i fremtiden kan vidne om bestillingen af sokkelsten, hvad end man handler fra Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

Martin D gav 5 stjerner

god service

Mads gav 4 stjerner

Quick expedit

Susanne gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Søren Hansen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for almindelige dødelige at analysere priser online på billige sokkelsten på diverse online selskaber, og følgelig præsterer en hel del butikker på nettet levering uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid blive lukrativt at inspicere diverse firmaer på nettet efter tilbud forinden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
2Trustpilot yder immervæk gode chancer for at udforske en stor gruppe aktuelle køberes observationer og herved er det smart, at du beser internet firmaets kritik før du shopper billige sokkelsten online. Facebook resulterer i på samme måde aldeles strålende muligheder for at få indtryk af netshoppens popularitet.
3Før nogen shopper billige sokkelsten hos en e-forretning burde de i reglen gennemløbe e-shoppens handelsvilkår, men det er tit et tidskrævende projekt. Ydermere rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest vedkommende regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige sokkelsten online, for eksempel hvilken byttepolitik netshoppen bruger.
4Den prisbilligste leveringsudgave vil til enhver tid være at hente pakken selv, som dog betinges af at du opholder dig lige ved online shoppens tilholdssted. Den fragttype kan vise sig at være rigtig betydningsfuld forudsat vi skal bruge sokkelsten omgående. Alternativt så yder indtil flere shops på nettet levering uden beregning, men i reglen er det kun gældende hvis der bestilles for et fastslået beløb.
5Enkelte netshops lover fragt uden beregning på sokkelsten, men tit kun hvis du indkøber for en fastsat pris. Derudover bør man gribe den mest betalelige leveringsløsning, som gerne vil være at få bragt pakken til en pakkeshop. Muligheden er for det meste på den anden side yderst let. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
6Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt afgørende i tilfælde af at man behøver din ordre øjeblikkeligt, og i det øjemed er det nemlig fornuftigt at vi kontrollerer leveringstiden ved sokkelsten. En lang række firmaer på nettet udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, men som trods alt antager at ordren indsendes inden et givent tidspunkt.
7Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet butikken er e-mærket, da det skulle være et signal om at online virksomheden forstår de opstillede regler, foruden at internet forhandleren ofte monitoreres af fagmænd der forstår vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige sokkelsten på en shop kunne de altid granske webshoppens regler.
8Mange online virksomheder giver nu om dage alverdens billige muligheder for levering til sokkelsten. En af de mest moderne er nu om dage levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer den dag der passer dig. Den er nemlig virkelig fleksibel, og endda også den billigste løsning til levering.
9Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket passer på køberen overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at dække omkostningerne senere.