Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: hvide fritlagte sorte gule runde blå små

Mængder: 1 kubikmeter 800 kg 1 ton 20 kg 15 kg 1000 kg 10 kg 25 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1 m3 500 liter

Levering: i løs vægt hent selv afhentning løst leveret trailer i poser i sække vognlæs i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af søsten.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er variationer i prisniveauet på billige søsten hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse webshoppens betingelser.
Hvis du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Nogle byggekæder præsterer et stort udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare søsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De gængse byggecentre sælger produkter fra alverdens nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af søsten online.
De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og dermed har de fleste adgang til at handle online og hente produkterne personligt. Dermed har du mulighed for at undgå fragtgebyret, samt tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
De fleste nichefokuserede netbutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du køber søsten online på deres webshop.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du forvente ekstremt nyttig assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis søsten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis kan det blive aktuelt at have alle byggematerialer klar forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du kunne udarbejde en simpel note som indeholder de materialer som er nødvendige, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
2Der er endeløse instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube tilbyder overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst hvis man skriver søgeordene på engelsk.
3I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når projektet er CO2-besparende. At få tilskud betinger at byggeprojektet forbedrer planeten.
4Det er en god idé at søge assistance til dele af projektet, specielt når det er væsentlige byggeprojekter. Krævende byggerier bør udføres af flere mennesker. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du med jævne mellemrum tjekke vejrudsigten når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
6Du bør for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm som sikring overfor hændelige skader. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med arbejdet. Du skal nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver planen.
8Typisk vil det være afgørende at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter nedskrive ens udgift ved dem én og én.
9Man vil for alt i verden ikke undvære grej. Ofte vil det vise sig essentielt at have grejet parat før du starter arbejdet. Det er desuden afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
10I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din bopæl vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Der kommer næsten altid ubelejlige problemer ved svære opgaver, og som følge heraf er det af stor betydning at man har afsat en del plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål.
12Husk at vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal tilkøbe eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Hvis du søger assistance fra en professionel er det fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld leverandører.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål angående søsten

 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvad er søsten?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  Masser af webbutikker i Danmark udlover til alt held en lang række forskellige billige løsninger til levering til søsten. En der er meget anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken lige når det passer dig. Løsningen er altså særligt fremkommelig, og tit endvidere den mindst kostelige leveringsform.

  Du burde lige så vel prøve at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden er typisk en tak dyrere, men derudover ultra simpel ved køb af søsten online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente ordren, men dette står og falder med at du bor tæt på online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på søsten kan vise sig at være usædvanlig væsentlig om man skal bruge varerne om et øjeblik, så med det formål er det ganske centralt at vi undersøger tidshorisonten for levering ved søsten. Masser af forhandlere på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det er afhængig af at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varen afsted forud for at de logistikansatte har fri.

  Visse forhandlere på nettet garanterer gratis fragt på søsten online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for et konkret beløb. Ellers burde du tage den mest billige fragttype, hvilket gerne vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop.

  Masser af webbutikker yder klik-og-hent hvor man køber billig søsten online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus og 10-4. De frembyder eksempelvis click-and-collect på søsten i følgende områder:

  Taastrup, Kolding, Vejle, Hillerød, Esbjerg, Hjørring, Åbyhøj, Herlev, Vanløse, Skanderborg, Rødovre, Birkerød, Kalundborg, Roskilde, Greve, Hobro, Svendborg, Vordingborg, Køge, Lystrup, Holstebro, Charlottenlund, Hedensted, Vallensbæk, Nyborg, Korsør, Allerød, Silkeborg, Fredericia, Frederikssund, Gentofte, Solrød Strand, Nærum, Frederikshavn, Tårnby, Thisted, Ikast, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Skive, Tilst, Sønderborg, Nørresundby, København, Lyngby, Ishøj, Værløse, Herning, Viborg, Helsingør, Gladsaxe, Randers, Ølstykke, Ballerup, Valby, Højbjerg, Brønderslev, Aabenraa, Rudersdal, Haslev, Farum, Middelfart, Dragør, Brønshøj, Kokkedal, Brøndby, Aarhus, Glostrup, Nakskov, Holbæk, Rønne, Grenaa, Odder, Hørsholm, Lillerød, Stenløse, Varde, Næstved, Albertslund, Aalborg, Jyllinge, Ringsted, Risskov, Hedehusene, Frederiksværk, Struer, Virum, Odense, Slagelse, Brabrand, Horsens, Hvidovre, Haderslev, og Søborg, .

  Klik-og-hent for søsten er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm).

  Ved kig i tallene er det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis søsten priser og søsten online. Man ser derudover typisk mennesker lede efter for eksempel søsten tilbud, køb søsten og billig søsten, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

  Tilbud på søsten

  Det er jo efterhånden ret enkelt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige søsten online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og herved har masser af internet handler i Danmark set sig nødsaget til at formindske prisen på søsten eftertrykkeligt, og derudover love gratis fragt.

  Men det kan alligevel blive gunstigt at kigge forbi nogle internet forretninger efter billige priser på søsten online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

  Man skal bare være så påpasselig, at når en forhandler på nettet udlover billige søsten online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som kolossalt billig, så burde det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk e-handler. Kortkøb er dog omsluttet af en vedtægt, hvilket sikrer kunden overfor svindlende internet shops.

  Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du gerne vil dække omkostningerne til søsten over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Stark.

  Når der ses på tallene bliver det markant, at internetbrugere som regel søger efter eksempelvis søsten online og billig søsten. Foruden dette oplever man tit mennesker søge efter bl.a. køb søsten, søsten tilbud og søsten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: gule runde små sorte hvide blå fritlagte

  Mængder: 10 kg 500 kg 20 kg 15 kg 25 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 500 liter 1 m3 1 kubikmeter

  Levering: hent selv løst leveret afhentning i bigbag i poser i sække i løs vægt trailer vognlæs

  Udforsk tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot medfører forholdsvis habile muligheder for at læse ret mange nuværende brugeres erfaringer og af den grund støtter vi, at du studerer e-forhandlerens omtaler inden du køber billige søsten online.

  Facebook tilbyder dig desuden nogle fine metoder til at få indblik i e-butikkens pålidelighed. I øvrigt ses nogle online virksomheder hvor det er muligt at give en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden kan anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen bestiller billige søsten online i en internet forhandler kunne de i princippet overveje dens handelsaftale, men det er oftest en omfattende opgave, særligt ved de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

  Alternativet er at undersøge hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er et sympol på at online forhandleren følger de opstillede regler, foruden at internet forretningen lejlighedsvis føres tilsyn med af specialister der har indsigt i vilkårene på området.

  Derudover giver det dig chance for assistance, for så vidt du oplever dilemmaer i forbindelse med din shopping med søsten. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der kan have indflydelse på købet af søsten online, til eksempel hvilken returneringsret webshoppen bruger.

  I relation til det er det tillige afgørende, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af søsten, uafhængig af om man handler ved Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Pia Mortensen gav 5 stjerner

  Alt ok

  Jesper Nielsen gav 4 stjerner

  Bestilte online

  Helle Thomsen gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Louise A gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det er jo efterhånden ret så enkelt for os alle at sammenligne priser online på billige søsten fra forskellige online virksomheder, og herved yder flertallet af internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Trods dette kan det trods alt være lønsomt at inspicere flere online forhandlere efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
  2Trustpilot forærer dig sådan set fremragende muligheder for at vurdere diverse nuværende konsumenters evalueringer og derfor er det godt, at du udforsker internet selskabets anmeldelser forud for at du shopper billige søsten online. Facebook indebærer for øvrigt uden sammenligning passelige genveje til at få indsigt i online webshoppens kundefokus.
  3Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som passer på kunden overfor fup e-forretninger. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage betalingen senere.
  4Vi foreslår generelt at kigge om online webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være en sikkerhed for at webbutikken følger gældende dansk lovgivning, samt at internet virksomheden fra tid til anden besøges af jurister der kender til bestemmelserne på området. Før nogen handler billige søsten på en forretning på nettet kan de for at være sikker skimme butikkens vilkår.
  5Visse online selskaber sikrer fragt uden beregning på søsten, men oftest er det forudsat at man aftager for et fastsat beløb. I øvrigt bør man gribe den billigste form for levering, der ofte vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Muligheden viser sig almindeligvis ligeledes temmelig smart. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter pakken.
  6Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret vital såfremt du mangler ordren om et øjeblik, så derfor er det jo på sin plads at vi checker den anslåede leveringsdato ved søsten. Masser af internet forretninger byder på billig 1 dags fragt på en hel del produkter, men vær obs på at det er forudsat at orden realiseres før et nøjagtigt tidspunkt.
  7Forinden folk køber billige søsten i en internet shop burde de ideelt set skimme butikkens handelsbetingelser, men det er bare ikke specielt ophidsende. Tillige er det fornuftigt at man er opmærksom på de mest betydningsfulde forhold der indvirker på bestillingen af billige søsten online, fx hvilken returneringsret webshoppen bruger.
  8Den prisbilligste leveringsform er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig nær webbutikkens bopæl. Den fragtform er selvfølgelig ualmindeligt central såfremt vi står og skal bruge søsten om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle online forhandlere gebyrfri levering, men typisk er det påkrævet at du bestiller for en konkret sum.
  9En række butikker på nettet frembyder efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for levering til søsten. En sikker vinder er lige nu pakkeshops, så du selv kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret nem, og ofte desuden den prisbilligste form for fragt.