Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 20 kg 1 m3 500 liter 800 kg 15 kg 1000 kg 25 kg

Levering: i bigbag i poser hent selv trailer vognlæs afhentning i sække i løs vægt løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt muligt i de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare singels sten.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring omkring singels sten.
Der findes forskelle i priserne på billige singels sten hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have gode priser, hvorimod nogle fokuserer på service. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i det meste af landet, og af den grund har flertallet mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne selv. Hermed er det muligt at undvære fragten, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De store byggemarkeder sælger produkter fra diverse producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af singels sten online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Således kan du forvente super nyttig service fra personale som er eksperter i netop singels sten.
Diverse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe singels sten online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops i små nicher producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

singels sten silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

singels sten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske det burdes overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde investere i professionel hjælp til delelementer af det. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at få tilbud fra en håndfuld foretagender.
2Det viser sig fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer til rådighed i god tid før du starter dit arbejde. Du har fordel af at udfærdige en hurtig oversigt som samler alt det du skal bruge, og dernæst granske hvert eneste punkt, således at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
3Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud betinger at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
4Der kommer som regel uforudsete udfordringer når det gælder krævende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være essentielt at man har afsat en god portion plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
5Forud for at du starter byggeprocessen kan det være ultra betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det er oplagt at få en hjælpende hånd til arbejdet, især ift. store byggerier. Krævende ting kræver flere personer. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
7Man må aldrig undvære værktøj. Tit vil det være meningsfuldt at have grejet til disposition inden du indleder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
8Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom sikkerhedshjelm som sikring med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
9Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være fornuftigt at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter gennemgå eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
10Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
11For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således må du ofte tage notits af vejrmeldingerne i dagene før byggeprojektet, så det ikke ud af det blå begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
12Der ligger en hel række hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv info, ikke mindst når du skriver søgeordene på engelsk.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål hvad angår singels sten

 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  Størstedelen af online shops tilbyder nu om dage flere billige former for fragt til singels sten. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig temmelig gnidningsløs, og desuden endvidere den billigste leveringsmulighed.

  Du kunne derudover påtænke at få produkterne sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er for det meste en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side yderst hensigtsmæssig med singels sten online. Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du har bopæl i kort afstand af internet selskabets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på singels sten kan vise sig at være meget bestemmende når man har brug for ordren nu og her, så af den grund er det selvfølgelig centralt at man ser den forventede leveringstid på singels sten. En stor portion internet handler – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, hvilket dog påkræver at bestillingen laves inden et fastsat tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produkterne sendt afsted før lagerpersonalet tager hjem.

  Indtil flere internet selskaber garanterer gebyrfri levering på singels sten online, men ofte er det under forudsætning af at der erhverves for et fastslået beløb. Ellers skal du gribe den mest betalelige fragtform, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  Masser af byggecentre udlover click-and-collect hvor man køber billig singels sten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på singels sten i disse områder:

  Vordingborg, Randers, Nørresundby, Nærum, Birkerød, Hedehusene, Sønderborg, Stenløse, Esbjerg, Hobro, Holstebro, Aabenraa, Glostrup, Rødovre, Albertslund, Hillerød, Tilst, Ikast, Søborg, Ishøj, Tårnby, Næstved, Nakskov, Helsingør, Brabrand, Ballerup, Køge, Odense, Rudersdal, Lillerød, Thisted, Ringsted, Holbæk, Ølstykke, Haslev, København, Herning, Middelfart, Hedensted, Virum, Korsør, Højbjerg, Nykøbing Falster, Frederikssund, Jyllinge, Risskov, Silkeborg, Odder, Lystrup, Grenaa, Gentofte, Charlottenlund, Brønderslev, Roskilde, Solrød Strand, Vejle, Fredericia, Skanderborg, Aalborg, Dragør, Slagelse, Horsens, Lyngby, Hvidovre, Rønne, Farum, Åbyhøj, Brønshøj, Kolding, Varde, Vanløse, Værløse, Haderslev, Greve, Frederikshavn, Kokkedal, Skive, Brøndby, Struer, Viborg, Hørsholm, Vallensbæk, Gladsaxe, Allerød, Taastrup, Svendborg, Aarhus, Frederiksværk, Nyborg, Valby, Frederiksberg, Herlev, Hjørring, og Kalundborg, .

  Afhentning ift. singels sten er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster).

  Når der ses på statistikkerne er det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger bl.a. singels sten online og billig singels sten. Foruden dette oplever man som regel folk kigge efter fx singels sten tilbud, køb singels sten og singels sten priser, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på singels sten

  Det er jo særligt enkelt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige singels sten online i blandt flere internet virksomheder, og derfor har utallige webbutikker ikke kunne slippe for at stampe prisen på singels sten kolossalt, og ydermere byde på gebyrfri levering.

  Det kan dog alligevel vise sig gavnligt at granske flere e-butikker efter tilbud og udsalg på singels sten online før du shopper, så man er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

  Du bør alligevel være obs på, at hvis en internet forhandler forhandler billige singels sten online på tilbud til en udsalgspris som kan virke ufattelig billig, bør det for det meste være et faresignal om en uærlig netshop. Køb med kort er dog en del af en lov, som begunstiger dig som kunde overfor bedrageriske shops på nettet.

  Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil honorere beløbet til singels sten af flere omgange. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

  Når der ses på tallene står det klart, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. singels sten online og singels sten priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter fx singels sten tilbud, køb singels sten og billig singels sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 15 kg 15 kg 1000 kg 500 liter 800 kg 1 m3 10 kg 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 1 ton 25 kg

  Levering: i sække i løs vægt hent selv i poser trailer i bigbag vognlæs afhentning løst leveret

  Undersøg folks erfaringer

  Trustpilot leverer helt gavnlige løsninger til at beskue flere eksisterende forbrugeres oplevelser og derved er det klogt, at du gennemsøger e-firmaets kritik forinden du lægger din bestilling på billige singels sten online.

  Facebook byder på lige så vel uden sammenligning gunstige metoder til at få indtryk af internet shoppens kundefokus. Foruden det er der en del e-butikker hvor det er muligt at publicere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed må bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk handler billige singels sten online i en e-forhandler bør de i princippet se på forhandlerens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke videre interessant, særligt hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Et alternativt forslag er at bemærke om online virksomheden er e-mærke godkendt, som generelt er et tegn på at webbutikken opfylder dansk lovgivning, foruden at virksomheden hyppigt efterses af eksperter der er meget bekendte med reglerne på området.

  Derudover giver det dig anledning til at få bistand, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med din shopping med singels sten. Tilsvarende slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af singels sten online, f.eks. den returneringsret hjemmesiden tilbyder.

  I relation til det er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens faktura, således man senere kan bekræfte bestillingen af singels sten, uanset om man shopper fra Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

  Thomas T gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Per Olsen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Charlotte gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Kim Sørensen gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  9 tips til internetshopping
  1En masse internet butikker yder i vore dage mange forskellige billige leveringsmuligheder til singels sten. En af dem der er mest populær er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente produkterne præcis når det passer dig. Løsningen er jo temmelig fremkommelig, samt desuden også den billigste fragttype.
  2Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være en indikator for at internet shoppen adlyder den officielle danske lovgivning, udover at webshoppen undertiden undersøges af fagfolk som har megen viden om reglerne på området. Forinden nogen bestiller billige singels sten i en online forretning kan man til hver en tid gennemlæse virksomhedens handelsaftale.
  3Forinden folk køber billige singels sten hos en shop bør de uden tvivl løbe igennem dens handelsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende. Tilsvarende anbefales det at du er obs på de mest betydningsfulde forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige singels sten online, som fx hvilken returret hjemmesiden har.
  4Trustpilot byder på ret nyttige genveje til at verificere en hel del andre konsumenters opfattelser og på grund af dette anbefales det, at du tolker online butikkens ratings forinden du bestiller billige singels sten online. Facebook genererer for øvrigt i højeste grad fine genveje til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet.
  5Det er efterhånden særdeles fleksibelt for købere at kigge efter tilbud online på billige singels sten hos forskellige e-handler, og med det motiv yder utallige online firmaer fri fragt. Men det kan imidlertid vise sig profitabelt at sammenholde et par forskellige e-butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at opnå den billigste pris.
  6Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af et regulativ, hvilket assisterer køber imod uægte online firmaer. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at finansiere prisen over tid.
  7Den mest letkøbte metode til levering vil altid være at du selv henter produkterne, men dette afhænger af at du bor i kort afstand af online forhandlerens bopæl. Den leveringsversion er selvfølgelig vældig essentiel forudsat man absolut skal bruge singels sten inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle få online selskaber fragtfri levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du aftager for et fastsat beløb.
  8Leveringshastigheden er ret så betydningsfuld når vi har brug for produkterne om et øjeblik, og herved er det nemlig klogt at man finder det forventede leveringstidspunkt ved singels sten. Masser af online outlets giver billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, som afhænger af at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt.
  9Flere online webshops præsterer levering uden omkostninger på singels sten, men i reglen kun ifald der erhverves for en præcis sum. Desuden burde du overveje den billigste leveringsmodel, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Denne bliver sædvanligvis omvendt ekstremt smertefri. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.