Er du på udkig efter sf sten? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 100 m2 for kun 11.052 kr. Det er 50 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
11.052 kr.Køb
11.682 kr.Køb
14.090 kr.Køb
14.090 kr.Køb
21.380 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: gråmix rødmix slået kant grå

Størrelser: 8 cm 10 cm 7 cm 6 cm 9 cm 5 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring sf sten.
Der vil være forskel på priserne på billige sf sten fra byggecenter til byggecenter. Nogle har billige priser, imens andre har faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets betingelser.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare sf sten.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og herigennem har kunderne chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at spare leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne med det samme.
De store byggecentre forhandler produkter fra alle mulige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af sf sten online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du modtage ekstremt anvendelig assistance fra ansatte der er eksperter i netop sf sten.
Majoriteten af nichebutikker producerer selv varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få skarpere priser.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, som tit er danske, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle sf sten online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
sf sten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

sf sten silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som sikring imod potentielle risici. Det er smart at du husker sikkerheden i arbejdet, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
2Der kan findes mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver betydelige mængder brugbar information, navnligt hvis du søger på engelsk.
3Måske kan det blive essentielt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt før du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig liste med alt det der er nødvendige, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
4Det anbefales at få hjælp til ens byggeprojekt, navnlig ved væsentlige byggeopgaver. Omfattende ombygninger behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
6Du skal ikke mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har grejet tilgængeligt akkurat som du går løs med byggeprojektet. Du bør huske at påregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til udgiften ved dem slavisk.
8Husk at kalkulere om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Hvis du får eksperthjælp er det normalt at søge priser fra flere leverandører.
9Man kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives såfremt ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at projektet forbedrer naturen.
10Der kommer næsten altid uventede bump på vejen ved omfangsrige projekter, og altså vurderes det afgørende at der er afsat en del plads i agendaen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
11Forinden du optager byggeprocessen kan det blive ekstremt meningsfuldt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uventet starter med at vælte ned netop som du er startet på det krævende projekt.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ultra betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedr. sf sten

 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvad er sf sten?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  En hel del e-handler tildeler nu til dags alverdens billige leveringsmidler til sf sten. En af dem der er mest populær er lige nu levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ret nem, og ofte ligeledes den mest prisbevidste fragtløsning.

  Du burde også vælge at vælge levering til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er beklageligvis en smule mere bekostelig, men desuden ultra ligetil ift. sf sten online. Den mest billige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du er tæt på internet selskabets byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på sf sten er selvfølgelig virkelig central om du absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og med det formål er det aldeles vigtigt at man besigtiger leveringstiden på sf sten. En stor portion webshops – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer online, men vær obs på at det stiller krav om at du når at bestille før et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet på posthuset forud for at medarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte online firmaer præsterer fragtfri levering på sf sten online, men oftest kun hvis der aftages for en præcis sum. Desuden må man gribe den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

  En hel del netbutikker giver klik-og-hent hvor du køber billig sf sten online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen. De frembyder for eksempel click-and-collect på sf sten i disse områder:

  Ishøj, Frederiksberg, Skanderborg, Ikast, Solrød Strand, Herning, Hillerød, Højbjerg, Nakskov, Søborg, Glostrup, Jyllinge, Helsingør, Hvidovre, Ølstykke, Brabrand, København, Haslev, Hørsholm, Rønne, Aabenraa, Silkeborg, Nykøbing Falster, Risskov, Farum, Fredericia, Svendborg, Taastrup, Varde, Gladsaxe, Hjørring, Dragør, Holstebro, Herlev, Frederiksværk, Charlottenlund, Vejle, Virum, Esbjerg, Nyborg, Kokkedal, Struer, Frederikshavn, Aarhus, Aalborg, Rudersdal, Køge, Holbæk, Rødovre, Tårnby, Hedehusene, Kolding, Allerød, Valby, Randers, Odder, Brøndby, Sønderborg, Slagelse, Roskilde, Nærum, Greve, Ringsted, Korsør, Hedensted, Odense, Grenaa, Frederikssund, Tilst, Birkerød, Thisted, Lyngby, Gentofte, Hobro, Vanløse, Vordingborg, Middelfart, Skive, Værløse, Ballerup, Vallensbæk, Lystrup, Albertslund, Stenløse, Næstved, Åbyhøj, Nørresundby, Brønshøj, Viborg, Haderslev, Horsens, Lillerød, Kalundborg, og Brønderslev, .

  Afhentning for sf sten er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Bornholm).

  Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. køb sf sten og billig sf sten. Foruden dette ser man tit online shoppere søge efter fx sf sten priser, sf sten tilbud samt sf sten online, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

  Find den bedste pris på sf sten

  Det har vist sig at være særdeles ligetil for enhver at finde frem til de bedste priser på billige sf sten online fra flere outlets på nettet, og så har en lang række firmaer på nettet været presset til at at nedsætte priserne på sf sten eftertrykkeligt, og endda frembyde levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være gavnligt at checke nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud på sf sten online forinden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

  Du skal blot være årvågen med, at hvis en netshop annoncerer billige sf sten online til en pris som kan virke besynderligt letkøbt, så kan det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en orden, som støtter folk imod uoprigtige webbutikker.

  Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare pengene til sf sten over en periode. Dette tilbydes normalt i specialiserede netshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at folk jævnligt søger efter blandt andet billig sf sten og køb sf sten. Derudover oplever vi tit folk søge for eksempel sf sten priser, sf sten tilbud og sf sten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: rødmix slået kant gråmix grå

  Størrelser: 6 cm 7 cm 10 cm 8 cm 9 cm 5 cm

  Brands: RBR IBF

  Kig på nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig aldeles udmærkede muligheder for at sondere en stor portion nuværende konsumenters meninger og derved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet virksomhedens omtaler inden du køber billige sf sten online.

  Facebook yder på samme måde visse hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om internet forretningens troværdighed. Derudover er der mange online forhandlere hvor man kan notere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen bestiller billige sf sten online i en internet forhandler behøver man helt sikkert overveje e-shoppens regler, men det er oftest et omfattende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Alternativet kunne være at efterse hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er en tryghed om at netshoppen imødekommer de officielle danske regler, udover at webshoppen løbende revurderes af fagfolk som behersker vedtægterne på området.

  Det giver dig anledning til at blive hjulpet, ifald du møder dilemmaer i processen med dit indkøb af sf sten. Yderligere støtter vi at køber er klar over de mest centrale regler der har betydning for bestillingen af sf sten online, for eksempel den bytteret e-forhandleren bruger.

  I den relation er det samtidig essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering, så man når som helst vil kunne bevidne købet af sf sten, uagtet om man har bestilt fra Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

  Niels Knudsen gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Poul J gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  Ole N gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Thomas gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  9 tips til online indkøb
  1Trustpilot bringer dig tilpas gode genveje til at læse ret mange nuværende køberes tanker og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online forretningens omtaler inden du køber billige sf sten online. Facebook fremskaffer tillige rigtig hæderlige muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
  2Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er en del af en ordning, som beskytter kunden overfor fup butikker på nettet. Som alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil dække regningen senere.
  3Enkelte online forhandlere garanterer levering uden betaling på sf sten, men oftest gælder det kun hvis du shopper for et fastslået beløb. Desuden skulle man vælge den billigste type af levering, som i mange tilfælde er at få leveret produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver tit endvidere ret nem. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  4En hel del shops på nettet yder i vore dage flere billige fragtmetoder til sf sten. En af de mest moderne er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt let, og desuden endvidere den mindst kostelige form for levering.
  5Det er i dag ekstremt problemfrit for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige sf sten fra diverse e-forhandlere, og for det frembyder utallige firmaer på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel blive rentabelt at checke nogle få internet virksomheder i Danmark efter billige priser forinden du bestiller, sådan at man er garanteret at få fat i den laveste pris.
  6Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig at du selv henter pakken, men dette betinges af at du har bopæl i nærheden af online butikkens adresse. Den leveringsversion kan vise sig at være yderst relevant hvis man behøver sf sten med det samme. Alternativt så lover visse webshops levering uden beregning, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du aftager for en fastsat sum.
  7Inden nogen shopper billige sf sten i en shop på nettet bør de i princippet have øje for webshoppens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig interessant. Dertil kan det anbefales at man er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige sf sten online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online shoppen har.
  8Generelt slår vi et slag for at finde ud af om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, da det bør være en tryghed om at online shoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, tillige med at butikken en gang i mellem besøges af specialister der er indført i reglerne. Inden folk køber billige sf sten hos en forretning på nettet burde de for at være på den sikre side tage stilling til webshoppens vilkår.
  9Leveringshastigheden kan være ret bestemmende såfremt man står og skal bruge din ordre om et øjeblik, så derfor er det selvfølgelig aktuelt at du ser den forventede leveringstid ved sf sten. En hel del online butikker byder på billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men det er betinget af at bestillingen køres igennem før et angivent tidspunkt.