Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.400 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Rullegræs kan altså købes ret billigt, men har du tiden, lysten og kompetencerne til at lægge det selv? Du kan overveje at få en anlægsgartner til at gøre det for dig. Måske det vil give mening at tage imod 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk helt uforpligtende, og med de tilbud på hånden kan du så vurdere hvad du helst vil.

Laveste pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.400 kr.Køb
3.475 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.503 kr.Køb
3.699 kr.Køb
3.700 kr.Køb
3.895 kr.Køb
3.995 kr.Køb
3.995 kr.Køb
4.814 kr.Køb
4.995 kr.Køb
4.995 kr.Køb
5.700 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til modelbaner til fodboldbaner til golfbaner til indendørs til tag med blomster med mikrokløver til greens til skygge til altan til haver

Varianter: kunstigt plastik ægte

Mængder: 5 m2 30 m2 10 m2 20 m2 100 m2 40 m2 50 m2

Levering: leveret hent selv afhentning

Brands: Volstrup Refsgaard Danturf Amager Plantorama Kingos Plantetorvet Prodana LeopoldLindbjerg DLF Kronjysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et stort produktudvalg, og andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare rullegræs.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne personligt. Det er særligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring rullegræs.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige rullegræs hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på lave priser, imens andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Det er absolut meget relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes nær dig, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig have produkterne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra flere nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et stort udvalg af rullegræs online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Mange nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Herved kan du opleve mere informativ service fra medarbejdere der er specialister i netop rullegræs.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du bestiller rullegræs online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive en fordel at tage noter til alle poster, og bagefter søge sig frem til ens købspris for dem én og én.
2Du skal aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse inklusiv hjelm og sko som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, især hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
3Der kommer jævnligt uforudsete problemer i tilfælde med større projekter, og ergo vurderes det værdifuldt at der er afsat god nok plads i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
4Forud for at du påbegynder byggeriet må det være ultra betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Ved udendørs projekter kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette må du løbende se vejrvarslen i perioden for projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne når du netop er gået i gang med det vigtige projekt.
6Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for skal anskaffe professionel hjælp til dele af projektet. Hvis du søger hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra diverse firmaer.
7Måske kan det blive essentielt at du har de nødvendige materialer parat forinden du begynder din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste som samler alt der bliver brug for, og så eftergå listen, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
8Det er muligt at få økonomisk støtte til renoveringer. Det får man forudsat at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for naturen.
9Der ligger en overflod af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube giver dig adgang til enormt meget anvendelig info, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Man bør for alt i verden ikke undvære grej. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret tilgængeligt inden du starter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit budget.
11Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter strategien.
12Det kan være en god idé at spørge om assistance til arbejdet, ikke mindst ift. krævende byggeopgaver. Store byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er enormt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om rullegræs

 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvor sent?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  Masser af forretninger på nettet foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringstyper til rullegræs. En af de mest populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når du har lyst. Løsningen er nemlig virkelig ligetil, samt tit derudover den mindst kostelige fragtløsning.

  Du burde tillige påtænke at få produkterne sendt til din lejlighed eller til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig mange gange lidt dyrere, men ligeledes ret så bekvem med rullegræs online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du opholder dig lige ved internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på rullegræs er jo ret relevant såfremt vi mangler ordren om få sekunder, så derfor er det rigtig centralt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på rullegræs. Adskillige internet shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter online, men som imidlertid er påkrævet at der bestilles tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen hen til fragtfirmaet inden de lageransatte får fri.

  En hel del internet shops yder fri fragt på rullegræs online, men i reglen er det under betingelse af at man køber for en præcis sum. Ellers skal du vælge den mest letkøbte mulighed for levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  En del byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig rullegræs online og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på rullegræs i disse områder:

  Næstved, Hedehusene, Korsør, Varde, Rudersdal, Hørsholm, Vanløse, Jyllinge, Frederikshavn, Vejle, Sønderborg, Lyngby, Nakskov, Gentofte, Virum, Rødovre, Hvidovre, Holstebro, Hedensted, Frederikssund, Holbæk, Hjørring, Haderslev, Dragør, Glostrup, Rønne, Frederiksberg, Nørresundby, Aalborg, Søborg, Køge, København, Aarhus, Grenaa, Charlottenlund, Brabrand, Ishøj, Tilst, Lillerød, Albertslund, Haslev, Struer, Brønshøj, Herning, Fredericia, Roskilde, Brøndby, Ballerup, Ølstykke, Birkerød, Stenløse, Hillerød, Værløse, Allerød, Kalundborg, Vordingborg, Nærum, Hobro, Tårnby, Randers, Odense, Skive, Vallensbæk, Middelfart, Åbyhøj, Horsens, Silkeborg, Risskov, Kokkedal, Esbjerg, Ringsted, Aabenraa, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Greve, Skanderborg, Odder, Thisted, Gladsaxe, Lystrup, Helsingør, Herlev, Valby, Nyborg, Ikast, Farum, Brønderslev, Svendborg, Kolding, Højbjerg, Taastrup, Frederiksværk, Slagelse, og Viborg, .

  Klik-og-hent ift. rullegræs er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland).

  Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis rullegræs priser og rullegræs online. Foruden dette oplever man som regel online shoppere efterspørge for eksempel billig rullegræs, køb rullegræs samt rullegræs tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på rullegræs

  Det er jo rigtig enkelt for alle at vurdere tilbud på billige rullegræs online hos diverse internet shops, og til gengæld har masser af internet varehuse været presset til at at stampe salgspriserne på rullegræs betydeligt, og ydermere yde fragt uden omkostninger.

  Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at inspicere et par e-forretninger efter udsalg og tilbud på rullegræs online før du handler, sådan at man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

  Man må dog ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webshop tilbyder billige rullegræs online for en salgspris der er overordentlig billig, så kan det tit være et kendetegn på en uærlig internet butik. Køb med betalingskort er dog omfavnet af et regulativ, hvilket skærmer køberen imod svindlende internet forhandlere.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at godtgøre pengene til rullegræs over en periode. Dette foreslåes typisk i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

  Når der ses på tallene fremstår det markant, at online shoppere som regel leder efter bl.a. rullegræs online og køb rullegræs. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge fx rullegræs priser, rullegræs tilbud og billig rullegræs.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til modelbaner til tag til greens til fodboldbaner til altan med mikrokløver til golfbaner med blomster til indendørs til skygge til haver

  Varianter: kunstigt plastik ægte

  Mængder: 30 m2 5 m2 100 m2 20 m2 50 m2 40 m2 10 m2

  Levering: leveret hent selv afhentning

  Brands: Refsgaard Danturf Kronjysk Plantetorvet DLF Volstrup Kingos Amager LeopoldLindbjerg Prodana Plantorama

  Gennemsøg tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot frembyder tilpas udmærkede genveje til at se nærmere på ganske mange nuværende brugeres ratings og på grund af dette er det smart, at du evaluerer internet selskabets kritik forinden du bestiller billige rullegræs online.

  Facebook giver dig på samme måde ultra solide løsninger til at få indblik i netbutikkens pålidelighed. Her møder vi mange internet virksomheder som gør det muligt at nedfælde en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel kan anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk handler billige rullegræs online på en netshop behøver man egentlig bese e-butikkens handelsbetingelser, men det er oftest ikke særlig sjovt, særligt ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Et andet forslag kan derfor være at bemærke hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en sikring om at e-forretningen adlyder de opstillede regler, samt at virksomheden undertiden føres tilsyn med af eksperter der er inde i bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du genvej til support, for så vidt du oplever besvær i processen med dit indkøb af rullegræs. Dertil er det klogt at man er på vagt for de vigtigste betingelser gældende for bestillingen af rullegræs online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netbutikken kører med.

  I relation til det er det ligeledes relevant, at man når som helst gemmer sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan eftervise sit køb af rullegræs, hvad end man køber ved 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Davidsen.

  Per Christensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Anne Nielsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Else gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Anna I gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Vi går generelt ind for at undersøge om internet shoppen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et billede på at online forhandleren imødekommer de officielle danske regler, og at shoppen rutinemæssigt besøges af specialister der har ekspertise inden for reglerne på området. Før folk bestiller billige rullegræs i en e-shop bør de i virkeligheden bese e-butikkens regler.
  2Den billigste løsning til levering er unægtelig at hente pakken selv, som jo afhænger af at du bor tæt på e-butikkens bopæl. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles relevant ifald du skal bruge rullegræs nu og her. Alternativt så frembyder visse internet shops fragt uden beregning, men tit kun når du indkøber for et fastslået beløb.
  3Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, som hjælper køberen imod snydagtige e-handler. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du ønsker at betale regningen i flere bidder.
  4Det har vist sig at være super smart for forbrugerne at finde tilbud online på billige rullegræs hos flere online virksomheder, og for det yder de fleste internet virksomheder portofri fragt. Derfor kan det imidlertid blive lukrativt at analysere nogle forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud før du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.
  5Inden nogen køber billige rullegræs hos en internet shop bør man helt sikkert bese netshoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt. Derudover foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der kan influere på shopping af billige rullegræs online, fx den byttepolitik e-butikken lover.
  6Mange online virksomheder foreslår i dag en hel del forskellige billige metoder til levering til rullegræs. En af de mest almindelige er for nærværende udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså super enkel, samt typisk tilmed den billigste leveringsmanér.
  7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget relevant om vi behøver produktet lige om lidt, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på rullegræs. De fleste forhandlere på nettet giver billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, hvilket er underforstået at handlen gemmenføres inden et konkret klokkeslæt.
  8Indtil flere internet foretagender yder levering uden omkostninger på rullegræs, men typisk er det så præmissen at der aftages for en bestemt sum. Derudover skal man foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket ofte er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig gerne lige så vel i høj grad let gængelig. Den mest billige fragtløsning vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  9Trustpilot leverer rigtig sikre chancer for at betragte ret mange andre konsumenters evalueringer og derfor tilrådes det, at du bliver klogere på e-forhandlerens anmeldelser før du handler billige rullegræs online. Facebook fører til tilsvarende absolut fantastiske genveje til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed.