Er du på udkig efter rockfon plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige rockfon plader fra webshop til webshop. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse virksomhedens regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare rockfon plader.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring omkring rockfon plader.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er absolut super afgørende at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af rockfon plader online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har mange tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Derigennem kan man undvære fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere har en stor passion for de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får super god rådgivning fra personale som er specialister i lige præcis rockfon plader.
Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at købe rockfon plader online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rockfon plader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vurderes om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en fagperson til delelementer af det. Når du anskaffer professionel hjælp kan det være fornuftigt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
2Man bør ikke fattes grej. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret klar før du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
3Det bliver fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer klar til brug forud for at du starter dit arbejde. Du kunne forfatte en hurtig huskeliste med alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
4Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til enorme mængder almennyttig information, specielt når du leder på engelsk.
5Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når det er omfangsrige byggeprojekter. Omfattende ombygninger stiller krav om flere personer. Endvidere bør det være bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
6Man kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
7Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så husk beklædning som fx hjelm og sko som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en professionel.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være en god idé at notere alle poster, og bagefter kortlægge omkostningen ved dem en ad gangen.
9Der præsenterer sig næsten altid overraskende hovedpiner når det gælder krævende projekter, og følgelig kan det vise sig af stor betydning at der er afsat passende plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå i mål.
10For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således må du ofte holde øje med vejrprognosen i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du er gået i gang med det vigtige projekt.
11Planlægning er metoden til at lykkes med projektet. Du skal forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
12Før du iværksætter byggeriet kan det blive rimeligt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Størstedelen af internet handler foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmodeller til rockfon plader. En af dem der er mest populær er i vore dage pakkeshops, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringstypen er jo i høj grad enkel, samt ofte endvidere den mindst kostelige slags levering.

Du kunne også vælge at få varerne leveret til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er jævnligt en kende mere bekostelig, men endvidere temmelig bekvem ved køb af rockfon plader online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på rockfon plader er meget essentiel om vi absolut skal bruge ordren inden for få dage, så af den grund er det ret så på sin plads at du checker det estimerede leveringstidspunkt for rockfon plader. Størstedelen af outlets på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, hvilket dog stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne ordnet før medarbejderne har fyraften.

Visse netshops garanterer fragt uden beregning på rockfon plader online, men tit er det betinget af at der handles for et bestemt beløb. I øvrigt må man vælge den billigste leveringstype, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man køber billig rockfon plader på nettet og afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på rockfon plader i disse byer:

Ishøj, Glostrup, Nakskov, København, Korsør, Frederiksberg, Nyborg, Sønderborg, Horsens, Svendborg, Nykøbing Falster, Fredericia, Åbyhøj, Næstved, Aalborg, Charlottenlund, Struer, Rønne, Tårnby, Vejle, Haderslev, Frederikshavn, Søborg, Roskilde, Hedehusene, Slagelse, Tilst, Virum, Hvidovre, Hørsholm, Hillerød, Hjørring, Thisted, Lyngby, Rudersdal, Skive, Vallensbæk, Birkerød, Frederikssund, Randers, Højbjerg, Greve, Ikast, Kolding, Allerød, Vordingborg, Vanløse, Jyllinge, Valby, Odder, Viborg, Hobro, Aabenraa, Ringsted, Holstebro, Helsingør, Holbæk, Haslev, Solrød Strand, Brønderslev, Brønshøj, Lillerød, Grenaa, Brabrand, Gentofte, Varde, Hedensted, Nærum, Herlev, Skanderborg, Middelfart, Rødovre, Risskov, Silkeborg, Albertslund, Kalundborg, Køge, Frederiksværk, Dragør, Ballerup, Taastrup, Kokkedal, Brøndby, Farum, Lystrup, Stenløse, Nørresundby, Gladsaxe, Odense, Ølstykke, Esbjerg, Aarhus, Værløse, og Herning, .

Klik-og-hent af rockfon plader er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Falster, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på data står det markant, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis billig rockfon plader og rockfon plader tilbud. Vi ser derudover mange gange mennesker kigge efter eksempelvis rockfon plader online, rockfon plader priser samt køb rockfon plader, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Priser på rockfon plader

Det er vældig ukompliceret for os alle at søge information om priser på billige rockfon plader online i blandt diverse internet virksomheder, og derfor har mange internet virksomheder ikke kunne lade være med at nedskære udsalgspriserne på rockfon plader enormt, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

Derfor kan det trods alt vise sig lønnende at prøve visse internet butikker efter tilbud og rabatter på rockfon plader online forud for at du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Davidsen.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en webbutik udbyder billige rockfon plader online til en tilbudspris der kan ses som ufattelig billig, så kunne det ofte være et symbol på en uoprigtig e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald indbefattet af Indsigelsesordningen, som passer på dig som køber imod uærlige forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale regningen på rockfon plader senere. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk jævnligt søger efter eksempelvis rockfon plader priser og rockfon plader online. Foruden dette ser vi typisk mennesker efterspørge for eksempel køb rockfon plader, billig rockfon plader samt rockfon plader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek folks vurderinger

Trustpilot yder ganske fornemme muligheder for at sondere en længere række tidligere forbrugeres tanker og derfor er det klogt, at du gennemgår online forhandlerens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige rockfon plader online.

Facebook frembyder desuden en lang række stabile metoder til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Derudover ses faktisk internet forhandlere som giver folk mulighed for at levere en kritik af virksomhedens service, som på samme måde bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige rockfon plader online hos en webshop bør de for at være sikker gennemlæse netshoppens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke videre spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden mulighed kan være at granske hvorvidt internet forretningen er e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at webshoppen efterlever de officielle danske regler, og at internet forhandleren undertiden ses til af fagmænd som er indført i de gældende bestemmelser.

Dette er en god lejlighed til bistand, for så vidt du oplever dilemmaer ved dit køb af rockfon plader. Tilmed er det smart at kunden er påpasselig med de grundlæggende vilkår der gælder for købet af rockfon plader online, fx den ombytningsret internet butikken bruger.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man permanent sikrer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af rockfon plader, ligegyldig om man har handlet ved Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Henrik Hansen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Henrik C gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Camilla K gav 5 stjerner

Intet at klage over

Per gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til online indkøb
1Det er jo efterhånden virkelig ligetil for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige rockfon plader hos forskellige online shops, og med det motiv frembyder utallige internet selskaber i Danmark gratis fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at se nærmere på et par forskellige internet outlets efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.
2Visse online selskaber sikrer fragt uden beregning på rockfon plader, men tit er det forbeholdt når man indkøber for en fastsat pris. Som alternativ kan du foretrække den mest letkøbte type af levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Den bliver i regelen ydermere i høj grad simpel. Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
3Trustpilot præsterer rigtig tiltalende løsninger til at se nøjere på en række eksisterende konsumenters opfattelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på e-forhandlerens kritik forinden du handler billige rockfon plader online. Facebook frembyder på samme måde ret gunstige løsninger til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.
4Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den mulighed betinges af at du bor med kort afstand til e-firmaets tilholdssted. Den slags levering er ultra aktuel ifald du står og skal bruge rockfon plader om kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte online forhandlere levering uden betaling, men i reglen kun ifald du køber for en fastsat sum.
5Før folk bestiller billige rockfon plader i en online virksomhed burde man faktisk få overblik over e-shoppens forretningsvilkår, men det er gerne en tidskrævende opgave. Tilsvarende rekommanderer vi at køber er opmærksom på de mest relevante vedtægter gældende for bestillingen af billige rockfon plader online, fx den returrettighed online forretningen tilbyder.
6Adskillige internet forretninger tildeler nu diverse forskellige billige former for levering til rockfon plader. En af de mest moderne er nu om dage udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når der er tid til det. Denne er jo ret så praktisk, samt desuden ydermere den billigste form for fragt.
7Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket sikrer dig som køber overfor snydagtige online forretninger. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale pengene over en længere periode.
8Fragtperioden er selvfølgelig særdeles aktuel når du absolut skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det aldeles essentielt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for rockfon plader. En hel del internet butikker præsterer billig levering på næste hverdag på en masse varenumre, hvilket er betinget af at handlen laves forud for et fastsat tidspunkt.
9Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en antydning af at internet forretningen respekterer de opstillede regler, og at webbutikken hyppigt tilses af jurister som behersker lovgivningen. Forinden folk bestiller billige rockfon plader i en online virksomhed bør de egentlig tyde webshoppens handelsvilkår.