Er du på udkig efter rionet hegn? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Der kan være forskel på prisen på billige rionet hegn fra netbutik til netbutik. En del har de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på service. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få information omkring rionet hegn.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare rionet hegn.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du undersøge netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan handle fra et bredt udvalg af rionet hegn online.
De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har man adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Herigennem har du valget om at undgå fragtomkostningen, og endda få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige små butikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du modtage mere begavet vejledning fra mennesker der er eksperter i lige præcis rionet hegn.
Alverdens specialiserede webshops producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Diverse nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der oftest er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at handle rionet hegn online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
rionet hegn silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

rionet hegn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du vil ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være smart at have det til rådighed inden du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
2I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
3I god tid inden at du indleder arbejdet kan det blive aldeles vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Du har adgang til en overflod af instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig info, særligt hvis man kigger på engelsk.
5Du bør på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning der beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
6Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned når du lige vil påbegynde det avancerede projekt.
7Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere mennesker. Ydermere må det være bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
8Det kan vurderes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Hvis du benytter hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at tage imod en pris fra forskellige firmaer.
9Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har alle byggematerialer handlet ind før du påbegynder din byggeproces. Du kan sammensætte en hurtig indkøbsliste med det der bliver brug for, og som det næste granske materialerne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10Der viser sig uden tvivl utidige hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og herved vil det være afgørende at der er afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at man når det til siden.
11Nogle gange kan man søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes når byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
12Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal have en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver oversigten.
De mest vellidte byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtform er smartest?

De fleste online forretninger frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige former for levering til rionet hegn. Den mest anvendte er i dag levering til et afhentningssted, og så henter du bare pakken når du har tid. Fragtmuligheden er jo super overkommelig, samt oftest endvidere den billigste leveringsform.

Du kan på samme måde beslutte dig for at bestille produkterne til levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Denne bliver gerne et hak mere bekostelig, men tillige usædvanlig let ift. rionet hegn online. Den mindst kostelige leveringsudgave er dog at hente pakken selv, men dette stiller krav om at du befinder dig tæt på online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rionet hegn er selvfølgelig ret aktuel forudsat vi har behov for dine nye varer om få sekunder, og med det formål er det virkelig klogt at man besigtiger den anslåede leveringstid for rionet hegn. En hel del internet webshops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen afsted forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet foretagender sikrer gratis levering på rionet hegn online, men oftest afkræver det at du aftager for et konkret beløb. I øvrigt burde du overveje den mest letkøbte fragttype, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

Flere byggecentre yder klik-og-hent hvor man køber billig rionet hegn hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Stark. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på rionet hegn i disse byer:

Kokkedal, Nyborg, Jyllinge, Helsingør, Holbæk, Hjørring, Tårnby, Hvidovre, Frederikshavn, Aabenraa, Charlottenlund, Lystrup, Tilst, Højbjerg, Korsør, Roskilde, Frederiksværk, Hobro, Rudersdal, Stenløse, Køge, Svendborg, Aalborg, Horsens, Lyngby, Glostrup, Haderslev, Vejle, Værløse, Vallensbæk, Herlev, Esbjerg, Hedensted, Odder, Frederikssund, Vanløse, Kolding, Nærum, Brønderslev, Sønderborg, Brønshøj, Brabrand, Dragør, Struer, Randers, Gladsaxe, Haslev, Silkeborg, Greve, Viborg, Ikast, Nakskov, Hillerød, Fredericia, Hedehusene, Hørsholm, Valby, Varde, Vordingborg, Skive, Åbyhøj, Søborg, Odense, Risskov, København, Rødovre, Ringsted, Farum, Aarhus, Slagelse, Allerød, Rønne, Kalundborg, Nørresundby, Ballerup, Holstebro, Frederiksberg, Taastrup, Grenaa, Brøndby, Middelfart, Thisted, Birkerød, Solrød Strand, Lillerød, Virum, Gentofte, Næstved, Herning, Skanderborg, Albertslund, Ishøj, Nykøbing Falster, og Ølstykke, .

Afhentning ift. rionet hegn er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data står det markant, at folk jævnligt kigger efter blandt andet billig rionet hegn og rionet hegn tilbud. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge eksempelvis rionet hegn online, rionet hegn priser og køb rionet hegn, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Spar penge på rionet hegn

Det er usædvanlig smertefrit for os alle at finde frem til tilbud på billige rionet hegn online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har langt de fleste online varehuse ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på rionet hegn voldsomt, og derudover sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at inspicere visse e-butikker efter tilbud og udsalg på rionet hegn online forud for at du shopper, sådan at du er tryg ved at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Man skal alligevel huske på, at hvis en online webshop tilbyder billige rionet hegn online til salg for en pris som anses for urealistisk billig, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en bedragerisk e-butik. Bestillinger med kort er på den anden side omsluttet af en retningslinje, som begunstiger os imod snydagtige webbutikker.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere regningen på rionet hegn senere. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Ses der på tallene er det markant, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis køb rionet hegn og rionet hegn priser. Derudover oplever man som regel folk søge blandt andet rionet hegn online, rionet hegn tilbud og billig rionet hegn.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot tilbyder altid pålidelige chancer for at dechifrere en længere række eksisterende køberes oplevelser og af den grund foreslåes det, at du kigger på internet selskabets ratings forud for at du placerer din ordre på billige rionet hegn online.

Facebook byder på tillige en lang række anstændige chancer for at få indtryk af online forhandlerens popularitet. Foruden det er der en række internet forretninger hvor kunder kan afgive en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes bør udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige rionet hegn online i en internet butik burde man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler, dog er det for det meste et omfattende arbejde, særligt med de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

En nemmere løsning kunne være at kigge om internet virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er en tilkendegivelse af at netshoppen tilslutter sig de officielle regler, udover at shoppen hyppigt tilses af fagmænd der mestrer reglementet på området.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, såfremt du udsættes for udfordringer ved din shopping med rionet hegn. Foruden dette foreslår vi at du er omhyggelig omkring de elementære betingelser gældende for købet af rionet hegn online, f.eks. hvilken returrettighed internet firmaet tilsikrer.

I den relation er det tillige relevant, at man stadigvæk gemmer sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne eftervise købet af rionet hegn, ligegyldig om man har købt ved Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Jem og Fix.

Jesper gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Søren Olsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Ole gav 5 stjerner

Perfekt køb

Camilla Jensen gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til når du køber online
1Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af et regelsæt, som hjælper folk imod fup webshops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere omkostningerne over en periode.
2En hel del online webshops præsterer gratis levering på rionet hegn, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for et fastslået beløb. Derudover skal du udse dig den billigste slags levering, hvilket ofte er at få kørt dine varer til en pakkeshop. Den er tit også ret så let. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
3Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, grundet at det kan være et bevis på at e-forretningen overholder gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren nu og da besigtiges af specialister der har indsigt i vilkårene. Forinden folk shopper billige rionet hegn hos en online webshop bør man altid gennemlæse netbutikkens vilkår.
4Det er yderst problemfrit for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige rionet hegn hos forskellige online shops, og til gengæld frembyder mange netbutikker fragt uden beregning. Dog kan det stadigvæk vise sig tiden værd at kontrollere en række internet shops i Danmark efter billige priser før du bestiller, således at man er garanteret at få den laveste pris.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være rigtig central forudsat man står og skal bruge din ordre om få sekunder, så i det øjemed er det nemlig på sin plads at vi tjekker den anslåede leveringstid ved rionet hegn. Mange online webshops giver billig 1 hverdags levering på en lang række produkter, men vær obs på at det afhænger af at ordren placeres før et givent klokkeslæt.
6Trustpilot præsterer faktisk relevante genveje til at studere diverse aktuelle forbrugeres tanker og herved slår vi et slag for, at du sonderer netshoppens ratings inden du shopper billige rionet hegn online. Facebook resulterer i desuden rigtig hensigtsmæssige genveje til at få en idé om internet webshoppens kundefokus.
7En masse e-forhandlere giver nu diverse forskellige billige leveringsløsninger til rionet hegn. Den mest anvendte er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig super hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringstype.
8Den mest prisbevidste leveringsversion vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du befinder dig lige ved e-forhandlerens hjemsted. Den slags levering er naturligvis super afgørende i tilfælde af at man skal bruge rionet hegn inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del online outlets gratis fragt, men ofte er det påkrævet at du aftager for en præcis sum.
9Forud for at folk køber billige rionet hegn i en forhandler på nettet behøver de reelt gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke videre spændende. Endvidere er det at foretrække at køber er hensynstagende til de grundlæggende reglementer der er gældende for købet af billige rionet hegn online, for eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.