Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 800 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter 20 kg 10 kg 15 kg 500 kg 500 liter 1 m3 25 kg

Levering: hent selv i sække vognlæs i poser løst leveret trailer i bigbag i løs vægt afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, som giver råd og vejledning til valg af ral sten.
Såfremt du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et stort produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare ral sten.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende forretningens regler.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde variationer i priserne på billige ral sten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og pga. det har du tilbuddet om at købe online og hente materialerne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at undgå fragten, og sågar få fat i varerne nu og her.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra flere leverandører, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af ral sten online.
De store byggecentre er etablerede og kendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem bør du modtage ekstremt brugbar vejledning fra folk som er specialister i netop ral sten.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små firmaer, som oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber ral sten online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du går i gang med dit byggeprojekt er det ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere bør tilkøbe eksperthjælp til områder af arbejdet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra flere håndværkere.
3Man må nødig fattes værktøj. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have udstyret til rådighed idet du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indkalkulere omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
4Der findes vældig mange vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er formidler af meget anvendelig viden, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
5Muligvis kan det blive væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer parat før du påbegynder håndværket. Du bør notere en simpel liste indeholdende alt du får brug for, og dernæst tjekke hver eneste ting, så du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
6I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet påvirker naturen.
7Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk påklædning som hjelm og sko der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
8Planlægning vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en struktureret køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
9Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette skal du jævnligt tjekke prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig begynder at regne når du netop er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det kommer til større opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at der er afsat rimelig tid i handlingsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at man når det til siden.
11Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt såfremt det er store byggerier. Flere ombygninger kræver flere personer. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
12Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et budget for istandsættelsen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan blive sundt at gennemgå alle udgifter, og herefter dokumentere ens købspris for dem alle sammen.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål inden for ral sten

 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvad er ral sten?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  Temmelig mange netshops frembyder efterhånden en lang række forskellige billige fragtløsninger til ral sten. Den mest moderne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt overkommelig, og tit også den billigste form for levering.

  Du kunne alternativt overveje at bestille produkterne til levering til dit hus eller til når du er på job. Den er til tider lidt mere omkostningsfuld, men derudover ualmindeligt gnidningsløs for ral sten online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette betinges af at du bor nærved online shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på ral sten er selvfølgelig yderst bestemmende ifald vi har brug for varen om et øjeblik, så herved er det faktisk væsentligt at man ser nærmere på leveringstiden for ral sten. Temmelig mange internet foretagender – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, men som imidlertid antager at bestillingen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen ordnet forinden lagerpersonalet har fri.

  Visse butikker på nettet byder på fragt uden betaling på ral sten online, men i mange tilfælde er det betinget af at der bestilles for en fastsat pris. Desuden skulle man gribe den billigste leveringsløsning, hvilket ofte er at få kørt dine varer til en pakkeshop.

  De store webshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig ral sten på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår eksempelvis klik-og-hent på ral sten i disse byer:

  Taastrup, Holbæk, Frederikshavn, Viborg, København, Vordingborg, Helsingør, Nakskov, Hørsholm, Glostrup, Gladsaxe, Brøndby, Lystrup, Nyborg, Lyngby, Greve, Risskov, Aabenraa, Horsens, Charlottenlund, Virum, Stenløse, Haderslev, Silkeborg, Sønderborg, Odense, Værløse, Frederikssund, Middelfart, Kokkedal, Rudersdal, Ballerup, Dragør, Valby, Allerød, Frederiksværk, Roskilde, Hedensted, Ishøj, Nørresundby, Vejle, Nykøbing Falster, Odder, Hvidovre, Birkerød, Kolding, Skive, Rønne, Struer, Gentofte, Brønshøj, Grenaa, Aarhus, Randers, Vanløse, Vallensbæk, Herning, Hjørring, Fredericia, Jyllinge, Ringsted, Højbjerg, Lillerød, Herlev, Slagelse, Frederiksberg, Esbjerg, Ikast, Holstebro, Nærum, Brønderslev, Køge, Varde, Næstved, Åbyhøj, Haslev, Søborg, Aalborg, Albertslund, Farum, Hedehusene, Thisted, Hobro, Rødovre, Ølstykke, Solrød Strand, Skanderborg, Svendborg, Korsør, Tilst, Hillerød, Tårnby, Brabrand, og Kalundborg, .

  Click-and-collect for ral sten er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker tit efterspørger for eksempel køb ral sten og ral sten tilbud. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge efter blandt andet billig ral sten, ral sten priser og ral sten online, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen og Bygma.

  Priser på ral sten

  Det er ekstremt uproblematisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige ral sten online hos forskellige outlets på nettet, og derfor har flere internet shops set sig tvunget til at formindske priserne på ral sten eftertrykkeligt, og derudover byde på fri fragt.

  Til gengæld kan det stadigvæk være smart at tjekke nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud på ral sten online forud for at du shopper, sådan at du er sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  Man må imidlertid være opmærksom på, at ifald en internet virksomhed udlover billige ral sten online for en pris der er mystisk billig, kan det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med kort er dog en del af en forordning, hvilket sikrer folk imod uægte online virksomheder.

  Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil klare betalingen af ral sten i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bygma.

  Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. ral sten tilbud og ral sten online. Derudover oplever man som regel mennesker kigge efter eksempelvis ral sten priser, billig ral sten samt køb ral sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 15 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 m3 1000 kg 500 liter 10 kg 500 kg 25 kg 20 kg

  Levering: i sække i poser i bigbag hent selv i løs vægt løst leveret afhentning vognlæs trailer

  Undersøg andre menneskers vurderinger

  Trustpilot leverer sådan set anstændige genveje til at iagttage diverse andre brugeres bedømmelser og af den grund er det en hjælp, at du besigtiger e-butikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige ral sten online.

  Facebook fører til lige så vel altid belejlige metoder til at få kendskab til netshoppens kundefokus. Herinde møder vi endda online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at formulere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ligeledes bør udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Før folk shopper billige ral sten online på en netbutik kan de de facto have øje for shoppens vilkår, det er dog normalt en omfattende opgave, særligt på de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

  Alternativet kunne måske være at se hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en forsikring om at internet forhandleren føjer de danske retningslinjer, samt at internet forretningen rutinemæssigt besigtiges af sagkyndige der kender de gældende regler.

  Derudover tilbydes du genvej til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemer i forbindelse med din shopping med ral sten. Desuden støtter vi at køberen er hensynstagende til de mest vitale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af ral sten online, til eksempel den ombytningspolitik e-handlen tilsikrer.

  I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man stadig sikrer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan påvise bestillingen af ral sten, uanset om man køber hos Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

  Christian Rasmussen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Thomas Pedersen gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Henrik gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Marianne gav 4 stjerner

  Quick expedit

  9 tips til internetshopping
  1Forud for at nogen shopper billige ral sten hos en online virksomhed bør de faktisk kigge på webshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt. Herudover foreslår vi at man er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige ral sten online, eksempelvis den byttepolitik butikken lover.
  2En række online outlets frembyder portofri fragt på ral sten, men tit kun når man bestiller for en fastsat pris. I øvrigt skal man gribe den billigste leveringsversion, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden er almindeligvis til gengæld særdeles overkommelig. Den mest billige leveringsmodel vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  3Trustpilot resulterer i regulære værdifulde muligheder for at betragte diverse tidligere brugeres opfattelser og herved anbefales det, at du undersøger online virksomhedens omtaler forud for at du handler billige ral sten online. Facebook yder ydermere super hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
  4Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en regel, der passer på en overfor uoprigtige internet forretninger. Alternativt bør du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere omkostningerne af flere omgange.
  5En del internet forretninger frembyder nu om dage diverse billige fragtmetoder til ral sten. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig nem, og i mange tilfælde tilmed den prisbilligste mulighed for levering.
  6Det er i dag ret så simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige ral sten på diverse internet firmaer i Danmark, og for det frembyder en lang række e-forretninger gratis fragt. Derfor kan det immervæk være indbringende at prøve nogle e-firmaer efter udsalg og tilbud inden du køber, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.
  7Den mest betalelige type af levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du har bopæl lige ved internet shoppens lager. Den leveringstype er selvfølgelig temmelig betydningsfuld hvis du har brug for ral sten fluks. Alternativt så lover indtil flere internet outlets fragt uden beregning, men for det meste stiller det krav om at du køber for et konkret beløb.
  8Generelt anbefaler vi at kontrollere om e-butikken er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en tilkendegivelse af at internet shoppen efterfølger de danske love, og at online forretningen af og til evalueres af jurister som kender de gældende vilkår. Før folk bestiller billige ral sten i en butik kan man på en vis måde få overblik over shoppens regler.
  9Leveringshastigheden kan vise sig at være ultra bestemmende ifald man har behov for varen øjeblikkeligt, og af den grund er det rigtig aktuelt at du ser leveringstiden ved ral sten. En lang række e-forretninger frembyder billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter, men vær obs på at det betinges af at bestillingen indsendes forud for et fast klokkeslæt.