Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til potteplanter til dekoration til gravsted til blomster til vaser til borddækning til haven til krukker

Varianter: hvide sorte indendørs glas små marmor store

Mængder: 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 500 liter 20 kg 10 kg 15 kg 1000 kg 1 m3 500 kg 800 kg

Levering: trailer i bigbag i poser i sække i løs vægt løst leveret hent selv vognlæs afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige pyntesten hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste tilbud, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af pyntesten.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt super relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du vælge et andet.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare pyntesten.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af pyntesten online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har folk chancen for at købe online og fragte materialerne personligt. Dermed har du mulighed for at spare leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
En masse nicheforretninger på nettet er eksperter i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved forventes det at du får endnu mere god hjælp fra mennesker der er eksperter i netop pyntesten.
Majoriteten af små butikker er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber pyntesten online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for arbejdet, så du har styr på udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til samtlige udgifter, og bagefter tjekke ens købspris for dem én og én.
2Man kan få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis byggeriet er miljøvenligt. At få tilskud kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
3Man vil under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være strategisk at du har grejet parat idet du påbegynder byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at medregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
4Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en effektiv køreplan, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være skarp når du laver din plan.
5Husk at vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du henter professionel assistance kunne det være fordelagtigt at notere en pris fra forskellige selskaber.
6Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube kan hjælpe med overvældende meget anvendelig oplysning, navnligt hvis man kigger på engelsk.
7Inden du starter arbejdet kan det blive ubeskriveligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor skal du tit holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
9Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning såsom sikkerhedshjelm som sikring mod mulige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Det kan overvejes at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, især i tilfælde af større byggerier. Omfattende byggerier kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Det kan vise sig vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible i god tid før du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne sammenfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, således at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
12Der præsenterer sig ofte utidige problematikker når det kommer til store opgaver, og pga. dette er det værdifuldt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig flot. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om pyntesten

 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvilken type af levering er bedst?

  De fleste forhandlere på nettet frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsudgaver til pyntesten. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig temmelig hensigtsmæssig, og endda endda den mest billige mulighed for fragt.

  Du bør lige så vel beslutte dig for at få produkterne leveret hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde en smule mere omkostningsfuld, men endvidere yderst overkommelig med pyntesten online. Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo beroer på at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på pyntesten er selvfølgelig super essentiel ifald man har behov for varen om få sekunder, så af den grund er det temmelig relevant at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved pyntesten. En del e-forretninger – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, som trods alt påkræver at transaktionen gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varen betjent inden lagermedarbejderne holder fyraften.

  Flere online outlets tilbyder fragt uden betaling på pyntesten online, men for det meste er det påkrævet at man køber for en bestemt pris. I øvrigt skulle du vælge den billigste slags levering, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

  En del webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man køber billig pyntesten på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. De giver eksempelvis afhentning af pyntesten i følgende byer:

  Værløse, Kokkedal, Lillerød, Ishøj, Herlev, Ikast, Esbjerg, Aalborg, Holbæk, Sønderborg, Hvidovre, Haslev, Hjørring, Nakskov, Åbyhøj, Gentofte, Farum, Thisted, Fredericia, Hillerød, Glostrup, Nørresundby, Taastrup, Birkerød, Helsingør, Vordingborg, København, Dragør, Køge, Lyngby, Kolding, Silkeborg, Struer, Svendborg, Viborg, Tårnby, Stenløse, Nyborg, Solrød Strand, Korsør, Ballerup, Albertslund, Frederiksværk, Frederikssund, Frederikshavn, Vejle, Ringsted, Brønshøj, Haderslev, Hobro, Hedehusene, Valby, Rudersdal, Søborg, Brøndby, Aabenraa, Tilst, Ølstykke, Nykøbing Falster, Slagelse, Gladsaxe, Vanløse, Rønne, Roskilde, Brabrand, Risskov, Herning, Vallensbæk, Odder, Hørsholm, Odense, Randers, Frederiksberg, Højbjerg, Lystrup, Varde, Næstved, Hedensted, Nærum, Kalundborg, Jyllinge, Charlottenlund, Virum, Rødovre, Allerød, Greve, Grenaa, Aarhus, Middelfart, Skive, Holstebro, Brønderslev, Skanderborg, og Horsens, .

  Click-and-collect for pyntesten er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ses der på tallene er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis pyntesten online og pyntesten tilbud. Foruden dette oplever vi ofte mennesker efterspørge for eksempel billig pyntesten, pyntesten priser og køb pyntesten, plus de gængse byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på pyntesten

  Det er jo efterhånden ualmindeligt overkommeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige pyntesten online fra diverse outlets på nettet, og til gengæld har mange firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på pyntesten kolossalt, og endda garantere fragt uden betaling.

  Trods dette kan det stadigvæk blive lukrativt at kigge forbi enkelte internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på pyntesten online forud for at du placerer ordren, sådan at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Man må bare være årvågen med, at hvis en internet butik afsætter billige pyntesten online for en pris der kan ses som uhørt god, er det ofte være et bevis på en uægte webshop. Shopping med kort er imidlertid dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket skærmer os imod bedrageriske online varehuse.

  Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale pengene til pyntesten i flere bidder. Dette fås typisk i niche netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere som regel søger bl.a. billig pyntesten og pyntesten priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge efter eksempelvis køb pyntesten, pyntesten tilbud og pyntesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til potteplanter til gravsted til borddækning til blomster til vaser til dekoration til krukker

  Varianter: hvide sorte indendørs store glas små marmor

  Mængder: 25 kg 1 m3 20 kg 15 kg 15 kg 1 ton 10 kg 500 liter 1000 kg 25 kg 500 kg 800 kg 1 kubikmeter

  Levering: i løs vægt afhentning løst leveret trailer vognlæs i bigbag hent selv i poser i sække

  Se nærmere på tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot byder på flere udmærkede løsninger til at finde ud af en stor gruppe nuværende køberes observationer og herved foreslår vi, at du tolker online shoppens kritik før du køber billige pyntesten online.

  Facebook bringer dig for øvrigt egentlig værdifulde genveje til at få indblik i internet butikkens pålidelighed. Desuden ses mange forretninger på nettet hvor man kan ytre en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere kan tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk køber billige pyntesten online hos en e-butik behøver de når alt kommer til alt overveje netbutikkens vilkår, men det er undertiden ikke videre interessant, særligt ved de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Et nemmere alternativ er at efterse hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, som ofte er et tegn på at online virksomheden understøtter de gældende danske regler, og at online forhandleren en gang i mellem overværes af eksperter der er meget bekendte med reglerne.

  Dette er desuden din chance for bistand, såfremt du får vanskeligheder i processen med din bestilling af pyntesten. Tilmed er det at foretrække at kunden er obs på de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af pyntesten online, fx hvilken ombytningspolitik internet forhandleren kører med.

  I relation til det er det også afgørende, at man til enhver tid gemmer ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne påvise købet af pyntesten, hvad end man har handlet fra Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus eller 10-4.

  Hans K gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Jette R gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Louise gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Inge gav 4 stjerner

  Fremragende service.

  9 gode råd til online indkøb
  1Fragttiden er jo usædvanlig bestemmende når man står og skal bruge pakken inden for få dage, så med det formål er det faktisk centralt at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved pyntesten. Størstedelen af e-handler byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, men som imidlertid er betinget af at bestillingen realiseres før et bestemt klokkeslæt.
  2De fleste internet selskaber tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til pyntesten. En af dem der er mest populær er p.t. pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså ret så nem, og ofte endda den mest prisbevidste fragtløsning.
  3Før nogen køber billige pyntesten på en forretning på nettet behøver man i reglen løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke super interessant. Derudover slår vi et slag for at køberen er klar over de mest centrale vedtægter der kan have betydning for shopping af billige pyntesten online, for eksempel den returpolitik internet butikken bruger.
  4Det har vist sig at være temmelig nemt for købere at sammenligne priser online på billige pyntesten fra flere online webshops, og herved yder flere netshops levering uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre være lønnende at granske visse e-butikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at få den mest attraktive pris.
  5Visse e-forretninger i Danmark byder på fragtfri levering på pyntesten, men ofte er det så præmissen at man indkøber for en præcis sum. Desuden bør du beslutte sig for den prisbilligste form for levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig desværre også særdeles gnidningsløs. Den billigste form for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne.
  6Trustpilot medfører egentlig habile muligheder for at gennemstøve en hel del øvrige konsumenters kritik og på grund af dette er det klogt, at du gransker internet selskabets bedømmelser forinden du køber billige pyntesten online. Facebook fører til tillige tilpas hæderlige genveje til at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed.
  7Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en foranstaltning, der skærmer køber overfor fup internet foretagender. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du agter at betale prisen over en længere periode.
  8Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en sikkerhed for at online webshoppen anerkender de gældende danske regler, foruden at online webshoppen regelmæssigt besigtiges af specialister der behersker reglerne på området. Før folk shopper billige pyntesten på en internet handler kan de principielt få overblik over netshoppens forretningsvilkår.
  9Den mest prisbevidste leveringsmetode vil altid være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du befinder dig lige ved e-butikkens bopæl. Den løsning kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende såfremt du mangler pyntesten øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men ofte forudsætter det at der shoppes for en præcis sum.