Er du på udkig efter porebeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende virksomhedens regler.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du vælge et andet.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg af produkter, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot porebeton.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring porebeton.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Det er i høj grad muligt i de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige porebeton alt efter hvor du handler online. Nogle har de bedste tilbud, imens nogle har kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber varer fra flere producenter, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af porebeton online.
De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og derved har mange mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar hente produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du når du handler porebeton online hos dem.
Forskellige nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund vil du modtage mere konstruktiv assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop porebeton.
De fleste specialiserede webshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark
porebeton silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

porebeton bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man bør ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at du har det klar idet du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for disse omkostninger i økonomien.
2I god tid inden at du igangsætter byggeriet må det være ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund kan du jævnligt kigge på vejrforudsigelserne i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
4Muligvis kan det blive essentielt at have de fornødne bygningsmaterialer parat forud for at du indleder byggeriet. Du kan med fordel lave en hurtig huskeliste som samler alt der bliver brug for, og dernæst efterse materialerne, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver oversigten.
6I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et regnskab for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være en god idé at nedfærdige samtlige udgifter, og herefter dokumentere ens købspris for hver eneste af dem.
7Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, især såfremt det er større byggeprocesser. Krævende ombygninger gør krav på flere personer. Ydermere vil det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Du burde måske overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at få prisoverslag fra forskellige selskaber.
9Der viser sig jævnligt utidige hovedpiner ved store byggeprojekter, og ergo er det værdifuldt at man afsætter rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
10Du må ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
11Du kan finde mange forskellige guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube supporterer dig med en masse nyttig info, særligt såfremt du leder på engelsk.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som altså er usædvanligt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om porebeton

 • Hvad koster porebeton?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvad består porebeton af?
 • Hvad er porebeton?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  En masse e-firmaer tildeler efterhånden alverdens billige fragtmetoder til porebeton. En af de mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså rigtig hensigtsmæssig, samt typisk endvidere den mest prisbevidste form for fragt.

  Du bør endvidere forsøge at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Løsningen er mange gange et hak mere bekostelig, men samtidig meget fremkommelig ift. porebeton online. Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du er lige ved internet forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på porebeton er vældig afgørende ifald man har behov for dine nye varer lige om lidt, og derfor er det i sandhed meningsfuldt at du efterser den forventede leveringstid for porebeton. Mange internet handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, men det antager at transaktionen gennemføres forinden et fast tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få varerne klar før personalet har fri.

  Nogle internet handler frembyder fri fragt på porebeton online, men i de fleste tilfælde afkræver det at du aftager for en bestemt sum. Som alternativ skal du foretrække den mest billige mulighed for fragt, hvilket gerne vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted.

  En stor portion netshops tildeler afhentning hvor du bestiller billig porebeton online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på porebeton i disse byer:

  Varde, Rønne, Hørsholm, Lyngby, Nykøbing Falster, Nørresundby, Rudersdal, Aabenraa, Vanløse, Kokkedal, Ikast, Ishøj, Kolding, Nakskov, Struer, Horsens, Aalborg, Greve, Fredericia, København, Jyllinge, Vordingborg, Allerød, Haderslev, Holstebro, Tilst, Holbæk, Hjørring, Søborg, Næstved, Hobro, Aarhus, Viborg, Virum, Brønderslev, Stenløse, Odense, Hedehusene, Slagelse, Thisted, Sønderborg, Vallensbæk, Brabrand, Gentofte, Farum, Frederiksværk, Albertslund, Middelfart, Højbjerg, Værløse, Odder, Grenaa, Ballerup, Frederikssund, Nærum, Kalundborg, Birkerød, Korsør, Svendborg, Nyborg, Åbyhøj, Frederikshavn, Glostrup, Dragør, Charlottenlund, Herlev, Hvidovre, Solrød Strand, Hedensted, Esbjerg, Roskilde, Taastrup, Frederiksberg, Haslev, Skanderborg, Valby, Rødovre, Skive, Køge, Helsingør, Silkeborg, Ølstykke, Gladsaxe, Herning, Lillerød, Randers, Vejle, Brøndby, Hillerød, Lystrup, Risskov, Brønshøj, Tårnby, og Ringsted, .

  Afhentning af porebeton er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere tit søger efter for eksempel porebeton online og billig porebeton. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge efter bl.a. køb porebeton, porebeton priser samt porebeton tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på porebeton

  Det er jo efterhånden særligt ligetil for alle at prissammenligne på billige porebeton online hos diverse butikker på nettet, og af den grund har massevis af internet virksomheder været nødt til at nedsætte prisen på porebeton helt i bund, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

  Trods dette kan det til hver en tid blive tiden værd at efterprøve visse butikker på nettet efter tilbud på porebeton online før du handler, sådan at man er sikret at modtage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen og Bygma.

  Du skal bare være klar over, at når en forretning på nettet annoncerer billige porebeton online til en udsalgspris som kan virke kolossalt billig, kunne det tit være et kendetegn på en uægte online webshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i et lovbud, som assisterer en overfor bedrageriske butikker på nettet.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække regningen på porebeton over tid. Dette fås normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Når man kigger i tendenserne står det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet køb porebeton og porebeton tilbud. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter fx porebeton online, billig porebeton og porebeton priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder dig relativt sikre chancer for at beskue diverse nuværende kunders erfaringer og af den grund kan det anbefales, at du bliver klogere på webbutikkens kritik inden du handler billige porebeton online.

  Facebook bringer dig desuden tilpas sikre metoder til at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en del online selskaber i Danmark hvor du kan udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Inden folk bestiller billige porebeton online i en shop bør de i virkeligheden få overblik over e-shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke særlig sjovt, specielt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Alternativet kan derfor være at se nærmere på hvorvidt webbutikken er e-mærket, eftersom det længe har været et billede på at netbutikken imødekommer de danske retningslinjer, samt at online virksomheden løbende undersøges af sagkyndige som forstår vilkårene.

  Dette er desuden din anledning til at få assistance, når du bliver udsat for problemer ved din ordre på porebeton. Udover dette er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der influerer på bestillingen af porebeton online, for eksempel hvilken byttepolitik forretningen tilbyder.

  I den relation er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, således man senere kan bevidne sit køb af porebeton, uagtet om man køber ved Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Lone C gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Ole T gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Anne V gav 5 stjerner

  Udmærket

  Per gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Forud for at nogen shopper billige porebeton i en shop burde de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser, men det er normalt et omfattende arbejde. Foruden dette er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser der kan have betydning for handlen med billige porebeton online, til eksempel den returrettighed internet forretningen tilbyder.
  2Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, der værner folk overfor snydagtige internet foretagender. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil honorere pengene over tid.
  3Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er en sikring om at internet shoppen efterfølger de gældende danske regler, og at internet butikken hyppigt overværes af specialister der er meget fortrolige de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige porebeton i en online virksomhed behøver man til hver en tid bese virksomhedens betingelser.
  4Det har vist sig at være yderst ukompliceret for enhver at sammenholde priser online på billige porebeton på tværs af online varehuse, og følgelig præsterer en hel del e-butikker fragt uden gebyr. Men det kan trods alt være fordelagtigt at sammenholde forskellige e-shops efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
  5Leveringstidspunktet er jo rigtig relevant forudsat man har brug for varen om et øjeblik, så herved er det selvfølgelig relevant at man ser nærmere på tidshorisonten for levering for porebeton. Størstedelen af netbutikker tilsiger billig 1 hverdags levering på utallige produkter, hvilket dog er regnet ud fra at ordren placeres tidligere end et konkret klokkeslæt.
  6Visse internet butikker yder fragtfri levering på porebeton, men for det meste kun ifald der shoppes for en bestemt pris. Alternativt skal du udvælge den billigste leveringsløsning, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig almindeligvis omvendt særligt praktisk. Den prisbilligste leveringsversion er unægtelig at hente pakken selv.
  7Trustpilot frembyder i højeste grad ønskværdige muligheder for at granske mange aktuelle forbrugeres meninger og på grund af dette er det at foretrække, at du studerer e-shoppens bedømmelser forud for at du handler billige porebeton online. Facebook forærer dig for øvrigt rigtig solide genveje til at få en idé om e-forretningens troværdighed.
  8Masser af netbutikker i Danmark tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmuligheder til porebeton. En af de populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo ekstremt ligetil, samt desuden derudover den billigste leveringsmåde.
  9Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du lever i kort afstand af online shoppens lager. Den leveringsudgave kan være ret så udslagsgivende om du absolut skal bruge porebeton nu og her. Alternativt så tilbyder flere internet outlets fragt uden omkostninger, men for det meste kun såfremt der aftages for en bestemt pris.