Er du på udkig efter plantesten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk plantesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare plantesten.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige plantesten fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse netbutikkens regningslinjer.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er særligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
For en del er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af plantesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra diverse producenter, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af plantesten online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derved har mange chancen for at købe online og fragte produkterne selv. Herigennem har du chancen for at undgå leveringsgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at bestille plantesten online fra deres webshop.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få bedre priser.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du modtage super konstruktiv vejledning fra nogle der er eksperter i netop plantesten.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plantesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

plantesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

plantesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plantesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være sundt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man bør finde frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
2Der viser sig altid ubelejlige problematikker ved større byggeprojekter, og ergo kan det være betydningsfuldt at der afsættes nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
3Husk at tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe eksperthjælp til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du henter professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra diverse virksomheder.
4Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at regne når du lige er midt i det krævende projekt.
5Der er et stort udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube giver ret så meget nyttig info, især når du bruger den engelske version.
6Du skal aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdshjelm som beskyttelse mod potentielle risici. Det er smart med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en ekspert.
7Du har mulighed for at spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det fås ifald projektet hjælper miljøet. Støtten kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for planeten.
8Det kan være en god idé at indhente hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst ved vigtige byggerier. Større byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
9Forberedelse viser sig som kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at have en velovervejet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver planen.
10Det er aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer disponible i god tid før du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel notere en punktforms note som samler alle de ting du får brug for, og så efterse hver eneste ting, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
11Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Det er meningsfuldt at du har udstyret klar inden du påbegynder byggeriet. Det er derudover vigtigt at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet.
12Inden du går i gang med byggeriet kan det være usandsynligt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der være en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er absolut overlegent. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En stor portion byggeforretninger yder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsudgaver til plantesten. En af de populære er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din pakke når det passer dig. Fragtformen er jo super smertefri, samt i mange tilfælde ydermere den prisbilligste fragtmetode.

Du kunne alternativt forsøge at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Fragttypen er tit en tand mere bekostelig, men tillige særdeles hensigtsmæssig ift. plantesten online. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men det beroer på at du opholder dig nær internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på plantesten er yderst bestemmende om vi behøver din pakke lige om lidt, og herved er det fuldt ud essentielt at du undersøger tidshorisonten for levering ved plantesten. En masse butikker på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen anbringes før et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produktet betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få online shops garanterer fragt uden betaling på plantesten online, men oftest er det så præmissen at der shoppes for en præcis sum. Desuden skulle man udvælge den mindst kostelige leveringsversion, som typisk vil blive at få leveret din ordre til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig plantesten hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af plantesten i disse byer:

Åbyhøj, Frederikshavn, Brabrand, Ballerup, Glostrup, Skive, Odder, Valby, Nørresundby, Varde, Herning, Hvidovre, København, Brøndby, Kolding, Værløse, Vallensbæk, Hedehusene, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Haderslev, Hobro, Viborg, Haslev, Korsør, Slagelse, Kalundborg, Ringsted, Stenløse, Hillerød, Allerød, Hørsholm, Esbjerg, Skanderborg, Ølstykke, Svendborg, Dragør, Tilst, Hedensted, Aabenraa, Vordingborg, Greve, Sønderborg, Birkerød, Rødovre, Brønshøj, Rønne, Farum, Risskov, Thisted, Gladsaxe, Hjørring, Middelfart, Roskilde, Randers, Nærum, Brønderslev, Horsens, Holstebro, Frederiksværk, Helsingør, Ishøj, Holbæk, Næstved, Solrød Strand, Frederikssund, Lystrup, Tårnby, Grenaa, Højbjerg, Aalborg, Taastrup, Gentofte, Fredericia, Albertslund, Virum, Vanløse, Lillerød, Kokkedal, Odense, Lyngby, Aarhus, Herlev, Nyborg, Ikast, Køge, Vejle, Nakskov, Frederiksberg, Søborg, Jyllinge, Rudersdal, Struer, og Silkeborg, .

Klik-og-hent ift. plantesten er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis plantesten online og plantesten tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk efterspørge eksempelvis billig plantesten, plantesten priser og køb plantesten, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Priser på plantesten

Det er efterhånden temmelig praktisk for os alle at analysere priser på billige plantesten online hos diverse e-handler, og til tak har de fleste forretninger på nettet ikke kunne slippe for at formindske prisen på plantesten betragteligt, og ydermere garantere fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel vise sig profitabelt at prøve et par e-butikker efter tilbud på plantesten online inden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Man må blot være så påpasselig, at såfremt en shop sælger billige plantesten online til salg for en tilbudspris som er besynderligt billig, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel e-handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket garanterer køberen imod svindlende webbutikker.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, når du har i sinde at dække pengene til plantesten senere. Det fås som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger blandt andet plantesten tilbud og plantesten online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge for eksempel køb plantesten, billig plantesten og plantesten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg plantesten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot frembringer absolut ønskværdige genveje til at eftersøge en længere række øvrige brugeres reflektioner og derved tilråder vi, at du kigger nærmere på internet selskabets ratings inden du bestiller billige plantesten online.

Facebook leverer lignende regulære fantastiske genveje til at få indsigt i webbutikkens popularitet. Herinde er der en del online forhandlere som giver folk mulighed for at frembringe en evaluering af deres køb, hvilket tillige burde anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige plantesten online hos en internet handler burde de sådan set have øje for dens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke super spændende, specielt med de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Et andet forslag kan være at se nærmere på om online butikken er medlem af e-mærket, hvilket bør være en påvisning af at webbutikken opfylder de officielle regler, udover at internet forretningen lejlighedsvis vurderes af fagfolk som mestrer de gældende regler.

Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, når du oplever udfordringer med dit køb af plantesten. Endvidere slår vi et slag for at kunden er klar over de mest relevante reglementer i forbindelse med købet af plantesten online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet kører med.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering, således man en anden gang vil kunne vidne om bestillingen af plantesten, uafhængig af om man handler hos Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Tina gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lone Nielsen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Erik F gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Martin gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot resulterer i temmelig værdifulde løsninger til at bese en stor portion forhenværende brugeres anmeldelser og derfor er det prisværdigt, at du tager et kig på internet virksomhedens omtaler forud for at du køber billige plantesten online. Facebook leverer lignende tilpas relevante løsninger til at få en idé om internet webshoppens troværdighed.
2Forinden folk handler billige plantesten i en online shop bør man i og for sig se på deres vilkår, det er dog oftest et omfattende projekt. Udover dette er det godt at køber er vaks omkring de mest vitale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige plantesten online, som fx hvilken returneringsret online virksomheden tilsikrer.
3Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et reglement, som skærmer en overfor snydagtige butikker på nettet. Alternativt burde du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil dække beløbet over en periode.
4Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmanér er jo usædvanlig essentiel i tilfælde af at man behøver plantesten straks. Alternativt så yder nogle internet selskaber levering uden gebyr, men ofte påkræves det at du handler for et fastsat beløb.
5Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det generelt er en garanti for at internet forretningen anerkender de danske regler, og at online virksomheden ofte vurderes af fagmænd som er inde i reglerne. Forinden folk handler billige plantesten hos en shop kunne man de facto studere e-shoppens betingelser.
6Nogle online varehuse lover fragtfri levering på plantesten, men oftest gælder det kun hvis man aftager for en bestemt pris. I øvrigt bør du snuppe den mest letkøbte løsning til levering, der typisk er at få leveret din pakke til et udleveringssted. Metoden bliver typisk ligeledes ret hensigtsmæssig. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl at du selv henter pakken.
7En række online varehuse tilbyder i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmuligheder til plantesten. Den mest populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig særligt ligetil, samt mange gange endda den mest betalelige leveringsmodel.
8Leveringstiden er vældig bestemmende forudsat vi skal bruge dine nye varer straks, så af den grund er det aldeles relevant at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved plantesten. Mange internet foretagender giver løfte om billig 1 dags levering på en masse varenumre, men vær på vagt da det er betinget af at handlen laves inden et besluttet tidspunkt.
9Det er jo yderst let for folk at finde de bedste tilbud online på billige plantesten i blandt diverse internet shops, og derved tilbyder adskillige internet butikker billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk være profitabelt at studere et par forskellige online selskaber efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.