Er du på udkig efter plantedug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 1 meter 2 meter 5 meter 4 meter 3 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige plantedug alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre udbyder et enormt udvalg af varer, og andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare plantedug.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du får sparring omkring plantedug.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber varer fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af plantedug online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og i kraft af det har mange valget om at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at undvære fragten, og tilmed skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du køber plantedug online på deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Således kan du få en høj grad af informativ vejledning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis plantedug.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

plantedug bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantedug silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder handlingsplanen.
2Før du går i gang med byggeriet kan det vise sig yderst fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Ofte vil det vise sig essentielt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er sundt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende kortlægge prisen på dem enkeltvis.
4Man skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. Typisk kan det være en fordel at have udstyret til disposition forinden du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at medregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
5Måske det viser sig essentielt at have de fornødne byggematerialer disponible forud for at du igangsætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en simpel indkøbsseddel som samler alt hvad du får brug for, og så efterse hver eneste ting, med det formål at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er omfattende projekter. Større byggerier kræver flere mennesker. Derudover bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
7For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor skal du ofte tage notits af meldingerne om vejret i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre det krævende projekt.
8Du finder en hel række hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube giver enorme mængder anvendelig info, særligt ifald man kigger i hele verden.
9Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Man kan få offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få når renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
11Der viser sig uden tvivl uventede problemstillinger når det gælder krævende opgaver, og som følge heraf kan det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, med formålet om at man er ubekymret om at man når det til siden.
12Du kunne overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Når du anskaffer assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at lede efter priser fra diverse entreprenører.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som jo er ret så flot. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Temmelig mange internet forretninger tilbyder i dag alverdens billige fragtløsninger til plantedug. En der er meget anvendt er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke når det passer dig. Leveringstypen er altså rigtig smart, og oftest tillige den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan omvendt forsøge at få ordren bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver som oftest lidt dyrere, men ydermere særligt overkommelig med plantedug online. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter ordren, men det beroer på at du fysisk befinder dig tæt på internet forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på plantedug kan i nogle tilfælde være meget bestemmende såfremt man har behov for ordren omgående, og af den grund er det fuldt ud aktuelt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for plantedug. En række internet firmaer – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags levering på adskillige varenumre online, men glem ikke at det betinges af at bestillingen indsendes forud for et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren klar før lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte online varehuse tilbyder portofri levering på plantedug online, men undertiden er det under betingelse af at der bestilles for en fastsat pris. Desuden bør man snuppe den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt din ordre til en pakkeshop.

Temmelig mange webshops tildeler afhentning hvor man handler billig plantedug online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne udlover fx klik-og-hent på plantedug i følgende byer:

Nykøbing Falster, Haslev, Kokkedal, Skive, Odense, Thisted, Valby, Odder, København, Brabrand, Tårnby, Nørresundby, Vallensbæk, Fredericia, Ølstykke, Ishøj, Rudersdal, Vordingborg, Helsingør, Gentofte, Nyborg, Lyngby, Brønshøj, Ballerup, Hørsholm, Næstved, Værløse, Roskilde, Brønderslev, Sønderborg, Vejle, Herning, Randers, Stenløse, Lillerød, Risskov, Aalborg, Kolding, Varde, Jyllinge, Farum, Glostrup, Åbyhøj, Korsør, Ikast, Hedensted, Højbjerg, Rønne, Slagelse, Søborg, Albertslund, Struer, Dragør, Haderslev, Frederikshavn, Taastrup, Hedehusene, Viborg, Holstebro, Hillerød, Lystrup, Birkerød, Ringsted, Tilst, Kalundborg, Gladsaxe, Charlottenlund, Middelfart, Svendborg, Silkeborg, Frederikssund, Hjørring, Allerød, Rødovre, Virum, Frederiksberg, Vanløse, Solrød Strand, Hvidovre, Aabenraa, Greve, Horsens, Nakskov, Brøndby, Esbjerg, Skanderborg, Aarhus, Frederiksværk, Køge, Herlev, Nærum, Hobro, Holbæk, og Grenaa, .

Afhentning for plantedug er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at mennesker mange gange søger blandt andet plantedug online og plantedug tilbud. Foruden dette ser vi som regel folk efterspørge bl.a. køb plantedug, billig plantedug samt plantedug priser, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Rabat på plantedug

Det er efterhånden ret fremkommeligt for internetbrugere at vurdere tilbud på billige plantedug online hos diverse outlets på nettet, og herved har en hel del online outlets været nødt til at reducere udsalgspriserne på plantedug enormt, og derudover tilbyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være udbytterigt at checke nogle forskellige e-shops efter tilbud og rabatter på plantedug online inden du shopper, så du er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør dog være så påvagt, at ifald en online forretning forhandler billige plantedug online til salg for en salgspris der kan virke uforståeligt god, burde det for det meste være en varsel om en snydagtig online webshop. Handler med kort er heldigvis omfattet af et lovbud, hvilket garanterer køber imod svindlende e-forretninger.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare prisen på plantedug af flere omgange. Dette foreslåes som regel ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter fx plantedug tilbud og plantedug priser. Foruden dette oplever vi som regel folk lede efter fx plantedug online, billig plantedug og køb plantedug.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 2 meter 5 meter 3 meter 4 meter 1 meter

Undersøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot yder relativt habile løsninger til at sondere ret mange aktuelle kunders opfattelser og derved anbefales det, at du tjekker online shoppens ratings før du lægger din bestilling på billige plantedug online.

Facebook byder på lignende de facto uafhængige genveje til at få indblik i internet shoppens popularitet. Herinde ser vi en række online butikker som tilbyder kunderne at levere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige plantedug online hos en e-forretning kan de altid tage stilling til shoppens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke videre spændende, særligt ved de store byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne være at bemærke om e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være en garanti for at online shoppen imødekommer dansk lovgivning, foruden at e-firmaet fra tid til anden besigtiges af fagfolk som er indført i vilkårene.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du oplever vanskeligheder med dit indkøb af plantedug. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er hensynstagende til de mest aktuelle betingelser der er gældende for købet af plantedug online, til eksempel den byttepolitik online virksomheden garanterer.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af plantedug, hvad end man køber ved Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Christian Rasmussen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Birthe Olsen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Poul gav 5 stjerner

Nemt køb

Anna Andersen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til indkøb via nettet
1Det er ekstremt bekvemt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige plantedug på forskellige internet forhandlere i Danmark, og til gengæld præsterer massevis af online butikker levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at se nærmere på forskellige netshops efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris.
2Fragttiden kan være særdeles udslagsgivende hvis du står og skal bruge varen inden for få dage, så derfor er det virkelig aktuelt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på plantedug. En masse online shops giver billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter, men vær påpasselig da det antager at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt.
3Flere internet forhandlere frembyder fragt uden gebyr på plantedug, men oftest forudsætter det at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ må du beslutte sig for den prisbilligste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig til tider derudover temmelig overkommelig. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
4Størstedelen af e-handler tildeler nu et bredt udvalg af billige former for levering til plantedug. En af de mest benyttede er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Den er altså i høj grad smertefri, og endda tillige den mest prisbevidste fragtform.
5Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en regel, som værner os overfor bedrageriske e-forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere betalingen over tid.
6Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at online forhandleren accepterer gældende dansk lovgivning, foruden at online forretningen fra tid til anden overværes af jurister som behersker de gældende vilkår. Inden nogen handler billige plantedug på en online webshop kunne de de facto tage stilling til webbutikkens forretningsbetingelser.
7Den mest letkøbte fragtløsning vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af online shoppens hjemsted. Den leveringsmetode kan vise sig at være ualmindeligt central forudsat vi mangler plantedug om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle online forretninger levering uden gebyr, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for en fastsat sum.
8Trustpilot leverer en række ærlige chancer for at gøre dig bekendt med ganske mange forhenværende brugeres domme og af den grund er det smart, at du tolker webbutikkens ratings forinden du bestiller billige plantedug online. Facebook fremskaffer for øvrigt flere relevante muligheder for at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.
9Forud for at nogen shopper billige plantedug på en internet shop kan de i og for sig gennemgå dens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde. Endvidere anbefales det at du er klar over de væsentligste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige plantedug online, til eksempel den returrettighed hjemmesiden anvender.