Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 27 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gårdsplads til bålsted til sti til haven til bede til belægning

Mængder: 15 kg 1 m3 500 kg 500 liter 1 ton 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 20 kg 25 kg 15 kg 10 kg 800 kg

Levering: i sække i løs vægt vognlæs hent selv afhentning i poser trailer i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af pigsten.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende firmaets handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige pigsten hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode tilbud, imens øvrige giver faglig sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder sælger et stort varesortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare pigsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derved har man mulighed for at bestille online og hente produkterne selv. I kraft af det har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af pigsten online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
De fleste nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem bør du få mere indsigtsfuld hjælp fra personale som er specialister i netop pigsten.
Forskellige niche netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller pigsten online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det anbefales at søge assistance til byggeprojektet, navnlig ift. større byggeprojekter. Enkelte ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil er det mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2Der kommer utvivlsomt uventede problemstillinger i tilfælde med store projekter, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i agendaen, således at man føler sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
3Du bør vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde købe eksperthjælp til dele af projektet. Ifald du ønsker professionel assistance er det en god idé at indhente tilbud fra flere leverandører.
4Du bør ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at du har værktøjet klar før du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medtage de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
6Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
7Det kan vise sig meningsfuldt at du har de relevante materialer parat forinden du begynder din byggeproces. Du kunne udfærdige en overskuelig liste indeholdende alt hvad du har brug for, og som det næste efterse listen, med øje for at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
8I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at ombygningen påvirker miljøet.
9Længe før du starter byggeprocessen er det ultra fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Godt forarbejde bliver kilden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en effektiv agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder strategien.
11Der kan findes utallige vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube faciliterer ekstremt meget udbytterig information, særligt såfremt man leder på engelsk.
12Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være forstandigt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne finde frem til prisen på dem slavisk.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  En lang række outlets på nettet frembyder nu til dags mange forskellige billige former for levering til pigsten. En favorit er nu om stunder pakkeshops, hvor du selv afhenter din bestilling når du har tid. Fragttypen er jo super let gængelig, samt ofte desuden den mindst kostelige mulighed for fragt.

  Du kunne omvendt afveje for og imod at få det leveret hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver som regel en smule mindre billig, men tillige særligt problemfri ift. pigsten online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, som dog kræver at du har bopæl i kort afstand af internet forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på pigsten er jo vældig afgørende når man har brug for produkterne inden for kort tid, så med det formål er det utvivlsomt essentielt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid ved pigsten. En hel del online butikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær påpasselig da det betinges af at handlen laves tidligere end et givent klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt distribueret før pakkemedarbejderne får fri.

  En række e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på pigsten online, men typisk afkræver det at man shopper for en bestemt sum. Derudover skal man tage den mest letkøbte leveringsløsning, som i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

  Flere webshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig pigsten derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på pigsten i følgende områder:

  Glostrup, Søborg, Brabrand, Viborg, Esbjerg, Hvidovre, Frederiksberg, Holstebro, Vejle, Skanderborg, Haderslev, Rudersdal, Odder, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Ringsted, Rødovre, Nakskov, Struer, Skive, Birkerød, Vordingborg, Silkeborg, Brønshøj, Hjørring, Tilst, København, Roskilde, Tårnby, Risskov, Farum, Hørsholm, Hedensted, Middelfart, Randers, Aalborg, Nørresundby, Dragør, Aabenraa, Taastrup, Lyngby, Virum, Charlottenlund, Frederiksværk, Brønderslev, Solrød Strand, Korsør, Brøndby, Nærum, Svendborg, Højbjerg, Fredericia, Holbæk, Sønderborg, Kokkedal, Vanløse, Stenløse, Helsingør, Odense, Allerød, Gentofte, Lystrup, Lillerød, Varde, Gladsaxe, Rønne, Greve, Horsens, Grenaa, Valby, Aarhus, Næstved, Herlev, Jyllinge, Hillerød, Køge, Ikast, Ølstykke, Kolding, Haslev, Thisted, Frederikssund, Ballerup, Hobro, Slagelse, Albertslund, Nyborg, Værløse, Åbyhøj, Frederikshavn, Hedehusene, Kalundborg, Herning, og Ishøj, .

  Klik-og-hent af pigsten er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

  Når man ser på tendenserne bliver det klart, at folk som regel efterspørger for eksempel pigsten priser og køb pigsten. Foruden dette oplever man mange gange folk søge efter fx pigsten tilbud, pigsten online og billig pigsten, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og Jem og Fix.

  Spar penge på pigsten

  Det er i dag særligt smart for os alle at finde de bedste priser på billige pigsten online fra diverse internet virksomheder, og på grund af dette har flertallet af netshops været presset til at at formindske salgspriserne på pigsten enormt, og derudover love levering uden beregning.

  Dog kan det alligevel være nyttigt at prøve en række e-handler efter tilbud på pigsten online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Man bør alligevel ikke glemme, at såfremt en e-forhandler udlover billige pigsten online til salg for en udsalgspris som kan ses som uendeligt overkommelig, er det undertiden være et tegn på en bedragerisk shop. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af et reglement, hvilket assisterer en imod bedrageriske internet varehuse.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre beløbet til pigsten over en længere periode. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet køb pigsten og pigsten priser. Foruden dette ser man tit folk kigge efter blandt andet billig pigsten, pigsten tilbud og pigsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til belægning til gårdsplads til haven til bålsted til sti til bede

  Mængder: 25 kg 1 m3 25 kg 500 liter 15 kg 1 ton 800 kg 20 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 10 kg 15 kg

  Levering: i løs vægt hent selv vognlæs i sække i poser i bigbag afhentning trailer løst leveret

  Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot byder på stort set strålende muligheder for at eftersøge ganske mange eksisterende brugeres betragtninger og på grund af dette er det godt, at du udforsker internet firmaets omtaler før du køber billige pigsten online.

  Facebook tilbyder dig ligeledes uden sammenligning gavnlige muligheder for at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed. Tilmed møder vi mange e-butikker hvor man kan formulere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige burde benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk bestiller billige pigsten online på en e-shop bør de uden tvivl læse forhandlerens forretningsvilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Alternativet kan være at kigge om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en sikkerhed for at internet firmaet føjer de officielle regler, tillige med at online webshoppen hyppigt vurderes af specialister der har nøje kendskab til reglerne.

  Dette er en god lejlighed til bistand, ifald du forvoldes udfordringer ved din ordre på pigsten. Endvidere tilråder vi at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde retningslinjer i forbindelse med købet af pigsten online, f.eks. hvilken byttepolitik butikken benytter.

  I relation til det er det tilmed afgørende, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man en anden gang kan påvise sit køb af pigsten, uanset om man har bestilt fra XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

  Ole Sørensen gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Hanne Thomsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Poul B gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Hans gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 tips til når du køber online
  1Trustpilot genererer ret gunstige genveje til at beskue mange andre køberes observationer og af den grund er det klogt, at du eftergår internet forhandlerens kritik inden du handler billige pigsten online. Facebook præsterer derudover i højeste grad nyttige chancer for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed.
  2Leveringstidspunktet er meget essentiel hvis du har behov for dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det bestemt passende at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for pigsten. En lang række e-butikker i Danmark lover billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, men husk at det afhænger af at ordren placeres før et aftalt klokkeslæt.
  3Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en garanti for at online butikken opretholder de danske retningslinjer, foruden at webshoppen af og til kigges til af eksperter som er indført i bestemmelserne på området. Inden folk shopper billige pigsten i en netshop kan man egentlig læse e-shoppens regler.
  4En række webbutikker i Danmark giver på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige muligheder for levering til pigsten. En af dem der er mest populær er nu om stunder udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når der er tid til det. Metoden er nemlig virkelig fremkommelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.
  5Enkelte internet foretagender yder levering uden beregning på pigsten, men typisk påkræves det at du køber for en bestemt pris. Ellers kunne man foretrække den mest billige fragttype, som tit er at få bragt ordren til en pakkeshop. Denne er ofte endda ret så ligetil. Den mest betalelige fragtmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv.
  6Forud for at nogen køber billige pigsten på en online forretning bør de i virkeligheden granske webshoppens betingelser, dog er det typisk et omfattende arbejde. Ydermere er det at foretrække at du er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige pigsten online, som fx hvilken returpolitik webbutikken tilbyder.
  7Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en regel, som bistår dig imod svindlende internet forretninger. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre betalingen over en længere periode.
  8Den mest letkøbte type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog forudsætter at du opholder dig lige ved e-shoppens lager. Den leveringsmåde er naturligvis usædvanlig betydningsfuld om vi skal bruge pigsten om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få shops på nettet fragt uden betaling, men oftest er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris.
  9Det er efterhånden temmelig let for os alle at søge information om priser online på billige pigsten hos forskellige netshops, og af den grund tilbyder flertallet af e-butikker fri fragt. Men det kan alligevel blive udbytterigt at inspicere nogle få internet outlets efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris.