Er du på udkig efter pejsebrænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ovntørret birk blandet løvtræ lufttørret eg ask bøg dansk

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter

Levering: i sække i løs vægt på palle i netsække i poser i bigbag til døren

Brands: Nordstrøm Midtjysk Rosager Greenwood

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Flere byggecentre har et bredt produktudvalg, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare pejsebrænde.
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, som kan give information omkring pejsebrænde.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige pejsebrænde fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode priser, hvorimod nogle vil have service. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har man chancen for at bestille online og hente produkterne selv. Hermed er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder sælger varer fra flere leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af pejsebrænde online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette kan du modtage en høj grad af brugbar hjælp fra folk som er specialister i lige præcis pejsebrænde.
Alverdens specialiserede webshops er små virksomheder, der tit er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber pejsebrænde online hos dem.
Majoriteten af online nichebutikker er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få skarpere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pejsebrænde bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod eventuelle risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
2Før du starter dit byggeprojekt må det være højst essentielt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde mange regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således skal du ofte kigge på vejrmeldingerne i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå starter med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit store projekt.
4Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar på forhånd inden du indleder din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig liste som samler alt hvad du får brug for, og bagefter eftergå materialerne, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Du burde måske overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere burde investere i professionel hjælp til noget af byggeriet. Såfremt du benytter professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra flere foretagender.
6Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig hvis det er krævende byggeprocesser. Omfattende ombygninger kræver mere end en person. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Støtten beroer altså på at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
8Du skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at du har værktøjet ved hånden inden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at inkludere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
9Der viser sig ofte overraskende problemer når det kommer til omfangsrige opgaver, og pga. dette kan det være vigtigt at der er afsat god tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
10Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder din strategi.
11Der findes en verden af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube tilbyder dig store mængder brugbar info, specielt hvis man kigger i hele verden.
12I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kan tjekke ens omkostning ved dem enkeltvis.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig flot. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Flere netshops frembyder nu til dags mange forskellige billige former for levering til pejsebrænde. En yndling er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså ultra problemfri, og i mange tilfælde tillige den billigste leveringsmanér.

Du kan derudover prøve at få varerne sendt til din adresse eller ud til dit arbejde. Muligheden viser sig godt nok lidt dyrere, men derudover yderst gnidningsløs med pejsebrænde online. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du er med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på pejsebrænde kan vise sig at være ekstremt væsentlig i tilfælde af at man har brug for ordren omgående, så af den grund er det ret så centralt at du tjekker leveringstiden for pejsebrænde. Temmelig mange forhandlere på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på mange varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen anbringes tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få pakken skippet afsted inden logistikpersonalet får fri.

En hel del online butikker sikrer levering uden omkostninger på pejsebrænde online, men undertiden stiller det krav om at du bestiller for en præcis sum. Desuden skulle du vælge den billigste leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder tildeler afhentning hvor man handler billig pejsebrænde online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på pejsebrænde i disse byer:

Farum, Allerød, Brønshøj, Ringsted, Hvidovre, Vanløse, Højbjerg, Hjørring, Lillerød, Taastrup, Nørresundby, Thisted, Greve, Kokkedal, Nyborg, Frederiksværk, Tilst, Åbyhøj, Brønderslev, Solrød Strand, Hillerød, Brabrand, Frederiksberg, Viborg, Herning, Svendborg, København, Brøndby, Albertslund, Horsens, Ølstykke, Aarhus, Nakskov, Stenløse, Aalborg, Næstved, Haslev, Ikast, Frederikssund, Nærum, Esbjerg, Dragør, Helsingør, Herlev, Virum, Køge, Struer, Varde, Værløse, Hobro, Nykøbing Falster, Skive, Holstebro, Charlottenlund, Frederikshavn, Kolding, Odense, Grenaa, Ballerup, Middelfart, Vejle, Korsør, Hørsholm, Slagelse, Jyllinge, Rønne, Odder, Skanderborg, Vallensbæk, Aabenraa, Risskov, Fredericia, Silkeborg, Lystrup, Vordingborg, Tårnby, Holbæk, Hedensted, Rudersdal, Valby, Haderslev, Rødovre, Glostrup, Randers, Gladsaxe, Lyngby, Sønderborg, Søborg, Roskilde, Hedehusene, Kalundborg, Gentofte, Birkerød, og Ishøj, .

Afhentning ift. pejsebrænde er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland).

Ses der på data bliver det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter fx billig pejsebrænde og pejsebrænde online. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter eksempelvis køb pejsebrænde, pejsebrænde tilbud og pejsebrænde priser, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Tilbud på pejsebrænde

Det er jo efterhånden ret enkelt for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige pejsebrænde online fra diverse e-butikker, og til tak har en lang række online outlets fundet det uundgåeligt at trykke priserne på pejsebrænde eftertrykkeligt, og derudover love fragt uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lukrativt at inspicere indtil flere webshops efter tilbud på pejsebrænde online forud for at du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Du må trods alt ikke overse, at hvis en shop på nettet afsætter billige pejsebrænde online til salg for en tilbudspris der er hamrende gunstig, så er det for det meste være et signal om en uoprigtig online webshop. Kortkøb er trods alt en del af et regulativ, som hjælper køber imod falske forretninger på nettet.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre omkostningerne til pejsebrænde senere. Dette fås typisk hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. pejsebrænde priser og billig pejsebrænde. Foruden dette ser man mange gange folk lede efter blandt andet pejsebrænde online, pejsebrænde tilbud samt køb pejsebrænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: ask birk lufttørret ovntørret dansk blandet løvtræ eg bøg

Mængder: 1 rummeter 1 m3 1 palle 1 kubikmeter

Levering: på palle til døren i løs vægt i netsække i bigbag i poser i sække

Brands: Nordstrøm Midtjysk Rosager Greenwood

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot indebærer en lang række hæderlige genveje til at kontrollere diverse nuværende kunders anmeldelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online forretningens vurderinger inden du placerer din ordre på billige pejsebrænde online.

Facebook medfører tillige regulære hæderlige muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. Derudover ser vi endda e-shops som giver folk mulighed for at meddele en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel må benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige pejsebrænde online i en netbutik kunne man reelt overveje netshoppens forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke super spændende, særligt med de gængse byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Et alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, siden det burde være en indikation om at online butikken forsvarer de officielle danske regler, og at online forretningen en gang i mellem efterses af fagfolk som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du anledning til support, når du bliver udsat for udfordringer med din handel med pejsebrænde. Ligeledes er det en hjælp at kunden er sat ind i de væsentligste reglementer der influerer på bestillingen af pejsebrænde online, som fx hvilken returpolitik internet firmaet bruger.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering, således man når som helst kan vidne om bestillingen af pejsebrænde, uanset om man køber fra 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg eller Stark.

Pia gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Maria gav 4 stjerner

Alt var i orden

Else gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jesper G gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til internetshopping
1Enkelte online forretninger tilbyder gratis fragt på pejsebrænde, men i reglen er det betinget af at du bestiller for et konkret beløb. Ellers kunne man udse dig den mest betalelige fragtmulighed, som typisk vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen viser sig ofte tillige ret fleksibel. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
2Det er i dag særligt praktisk for alle at vurdere tilbud online på billige pejsebrænde fra flere e-forhandlere, og af den grund yder langt de fleste webshops billig levering. Men det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at inspicere enkelte internet outlets efter tilbud og rabat inden du shopper, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
3Forinden nogen bestiller billige pejsebrænde hos en webshop bør man egentlig studere virksomhedens betingelser, men det er tit ikke super interessant. Derudover er det prisværdigt at køber er opmærksom på de mest essentielle regler der kan have indflydelse på bestillingen af billige pejsebrænde online, eksempelvis den byttepolitik internet virksomheden lover.
4Trustpilot resulterer i ret så gavnlige muligheder for at eftergå forskellige tidligere forbrugeres erfaringer og derfor kan det være til hjælp, at du iagttager internet shoppens kritik inden du shopper billige pejsebrænde online. Facebook frembringer derudover relativt fantastiske løsninger til at få kendskab til internet firmaets popularitet.
5Vi tilråder at finde ud af om online butikken er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en angivelse af at e-forhandleren adlyder dansk lovgivning, og at hjemmesiden af og til gennemses af fagmænd som har megen viden om retningslinjerne. Før nogen bestiller billige pejsebrænde hos en netbutik kunne de til hver en tid gennemgå shoppens forretningsaftale.
6Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du er i nærheden af e-butikkens adresse. Den fragtmetode er jo ekstremt udslagsgivende om man skal bruge pejsebrænde straks. Alternativt så tilbyder nogle få internet forhandlere fragtfri levering, men oftest afkræver det at der erhverves for et præcist beløb.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig om vi står og skal bruge varerne fluks, og med det formål er det ret klogt at man gransker tidshorisonten for levering for pejsebrænde. En række internet virksomheder tilbyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, men glem ikke at det regnes ud fra at ordren aflægges forinden et bestemt tidspunkt.
8Temmelig mange forhandlere på nettet tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige fragtformer til pejsebrænde. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ultra nem, samt tit desuden den billigste leveringsmulighed.
9Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et reglement, der begunstiger kunden overfor fup butikker på nettet. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du vil dække betalingen over en længere periode.