Er du på udkig efter ovntørret brænde? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 ovntørret brænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk bøg ask avnbøg eg

Mængder: 1 m3 1 rummeter 1 kubikmeter 1 palle

Levering: i sække i bigbag i netsække til døren i poser i løs vægt på palle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Det er navnligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot ovntørret brænde.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige ovntørret brænde fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode priser, hvorimod andre har kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du lede andre steder.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende forretningens regler.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp til valg af ovntørret brænde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og på grund af det har folk valget om at handle online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt sågar have varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget tryghed når man handler online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra flere nichebutikker, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af ovntørret brænde online.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en skarpere pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du modtage ekstra gavnlig hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis ovntørret brænde.
Diverse specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at bestille ovntørret brænde online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

ovntørret brænde harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

ovntørret brænde bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ovntørret brænde silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med en masse udbytterig viden, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
2Du må nødig gå ned på værktøj. Tit kan det være yderst relevant at have værktøjet tilgængeligt inden du tager fat på arbejdet. Det er derudover godt at medregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
3Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er en fordel at nedskrive hver enkelt omkostning, og så tjekke mulige tilbud på dem hver især.
4Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en strømlinet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du udarbejder strategien.
5Det er oplagt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, især når det kommer til vigtige byggerier. Større opgaver stiller krav om flere folk. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Før du går i gang med byggeriet kan det vise sig temmelig værdifuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Du må aldrig negligere dit velbefindende, så husk beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod potentielle risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en fagmand.
8Der viser sig utvivlsomt uforudsete vanskeligheder i forbindelse med store opgaver, og herved viser det sig væsentligt at der afsættes betragtelig plads i planen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det kan vurderes om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal investere i eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du skal have assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage forslag fra flere foretagender.
10For byggeprojekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund må du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i perioden for byggeprojektet, så det ikke uden varsel går i gang med at regne bedst som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Måske det viser sig essentielt at have de relevante materialer disponible inden du går i gang med eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting der bliver brug for, og derefter granske materialerne, med det formål at du bliver sikker på at du har styr på det.
12Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En række butikker på nettet foreslår til alt held alverdens billige leveringsformer til ovntørret brænde. En af dem der er mest anvendt er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig virkelig let gængelig, samt tit ydermere den mest letkøbte type af levering.

Du burde ydermere afveje for og imod at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig oftest en lille smule mindre billig, men på den anden side vældig let gængelig ved køb af ovntørret brænde online. Den mest prisbevidste leveringstype er dog selv at hente varerne, men dette er betinget af at du lever med kort afstand til online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på ovntørret brænde er vældig relevant i tilfælde af at du har brug for varen inden for få dage, og derfor er det skam meningsfuldt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på ovntørret brænde. Flere outlets på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men det påkræver at orden realiseres før et bestemt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren betjent inden pakkepersonalet har fyraften.

Flere internet outlets byder på fragt uden omkostninger på ovntørret brænde online, men for det meste afkræver det at du aftager for en konkret sum. Som alternativ skal man vælge den mest billige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En del webshops frembyder afhentning hvor man køber billig ovntørret brænde online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på ovntørret brænde i følgende byer:

Vejle, Gentofte, Frederiksværk, Hillerød, Højbjerg, Tårnby, Lillerød, Grenaa, Rønne, Aabenraa, Køge, Frederikssund, Brønshøj, Frederikshavn, Silkeborg, Greve, Holstebro, Rudersdal, Vallensbæk, Esbjerg, Nykøbing Falster, Hedensted, Stenløse, Åbyhøj, Aalborg, Kalundborg, Herning, Haslev, Værløse, København, Kolding, Aarhus, Lyngby, Birkerød, Albertslund, Haderslev, Brøndby, Svendborg, Brønderslev, Ikast, Vordingborg, Vanløse, Varde, Skanderborg, Risskov, Ishøj, Charlottenlund, Nærum, Korsør, Rødovre, Thisted, Farum, Hvidovre, Roskilde, Ølstykke, Nakskov, Hobro, Gladsaxe, Valby, Holbæk, Hedehusene, Hjørring, Tilst, Solrød Strand, Helsingør, Odense, Kokkedal, Dragør, Nyborg, Frederiksberg, Middelfart, Slagelse, Horsens, Fredericia, Randers, Virum, Odder, Næstved, Søborg, Ringsted, Struer, Allerød, Jyllinge, Herlev, Hørsholm, Nørresundby, Skive, Taastrup, Glostrup, Viborg, Brabrand, Ballerup, Sønderborg, og Lystrup, .

Afhentning for ovntørret brænde er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i data står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet ovntørret brænde online og ovntørret brænde tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere søge eksempelvis køb ovntørret brænde, billig ovntørret brænde samt ovntørret brænde priser, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Rabat på ovntørret brænde

Det er i dag vældig simpelt for folk at prissammenligne på billige ovntørret brænde online på tværs af internet foretagender, og til tak har en lang række online varehuse været tvunget til at trykke salgspriserne på ovntørret brænde eftertrykkeligt, og derudover sikre levering uden gebyr.

Til gengæld kan det trods alt vise sig lukrativt at analysere indtil flere internet forretninger efter udsalg og tilbud på ovntørret brænde online før du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Man skal imidlertid huske på, at såfremt en internet forhandler udbyder billige ovntørret brænde online til en pris som kan ses som uendeligt tiltalende, er det mange gange være et signal om en svindel internet virksomhed. Køb med kort er imidlertid omfattet af et regelsæt, der garanterer køber imod uægte online firmaer.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale prisen på ovntørret brænde over en længere periode. Det tilbydes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel køb ovntørret brænde og billig ovntørret brænde. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter eksempelvis ovntørret brænde online, ovntørret brænde priser samt ovntørret brænde tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg ovntørret brænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: ask eg bøg avnbøg birk

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter 1 palle

Levering: i sække i løs vægt i poser i bigbag i netsække på palle til døren

Udforsk tidligere køberes betragtninger

Trustpilot resulterer i egentlig gunstige genveje til at gøre dig bekendt med en hel del andre køberes kritik og af den grund er det klogt, at du eksaminerer online virksomhedens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige ovntørret brænde online.

Facebook medfører på samme måde immervæk fantastiske genveje til at få en idé om e-butikkens popularitet. Foruden det er der mange internet shops hvor folk kan levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør anvendes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige ovntørret brænde online hos en e-forhandler kan man helt sikkert skimme forhandlerens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde, især med de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

En anden mulighed kunne være at kigge hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at e-forretningen overholder de danske love, og at e-firmaet ofte tilses af fagmænd der behersker reglerne på området.

Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, såfremt du møder udfordringer ved din shopping med ovntørret brænde. For øvrigt støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vedtægter der kan have indvirkning på købet af ovntørret brænde online, f.eks. den ombytningspolitik online butikken kører med.

I den relation er det også relevant, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere sin bestilling af ovntørret brænde, uanset om man bestiller fra Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma eller Harald Nyborg.

Søren Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Michael Larsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jan Kristensen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Christian Madsen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til når du køber online
1Før folk bestiller billige ovntørret brænde på en netbutik behøver de principielt læse netshoppens regler, men det er naturligvis et omfattende arbejde. Tilsvarende slår vi et slag for at man er opmærksom på de mest essentielle vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af billige ovntørret brænde online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed online virksomheden har.
2Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en foranstaltning, som hjælper folk imod uægte online forhandlere. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre betalingen over en periode.
3En del netshops tildeler i øjeblikket alverdens billige muligheder for levering til ovntørret brænde. En af de mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente ordren den dag der passer dig. Løsningen er altså ultra simpel, samt oftest også den mest betalelige leveringsmanér.
4Fragtperioden kan vise sig at være vældig central hvis du har brug for produktet om et øjeblik, så herved er det ganske passende at du finder den anslåede leveringsdato for ovntørret brænde. En hel del internet virksomheder yder billig dag-til-dag levering på mange produkter, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen laves forinden et fast klokkeslæt.
5Indtil flere internet shops sikrer billig fragt på ovntørret brænde, men tit påkræves det at der handles for en præcis sum. Som alternativ burde man snuppe den mest betalelige form for fragt, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Løsningen bliver som regel endda rigtig fleksibel. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
6Trustpilot fremskaffer fuldkommen gode genveje til at tolke en hel del tidligere brugeres ratings og af den grund anbefaler vi, at du betragter online forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige ovntørret brænde online. Facebook giver dig også fuldstændig relevante chancer for at få en idé om e-butikkens popularitet.
7Den mindst kostelige leveringstype vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du er med kort afstand til e-shoppens tilholdssted. Den fragtløsning er ret vigtig hvis man mangler ovntørret brænde med det samme. Alternativt så frembyder en række internet virksomheder fragt uden betaling, men tit er det under betingelse af at man shopper for et bestemt beløb.
8Vi anbefaler generelt at kontrollere om e-butikken er e-mærke godkendt, siden det generelt er et bevis på at online forretningen efterkommer de officielle regler, og at online virksomheden ofte undersøges af fagmænd der forstår vilkårene. Inden nogen handler billige ovntørret brænde hos en e-butik kan de utvivlsomt sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser.
9Det er efterhånden rigtig nemt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige ovntørret brænde hos forskellige internet virksomheder, og til tak lover de fleste internet handler i Danmark portofri fragt. Det kan trods alt blive lønnende at granske nogle forskellige e-butikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at modtage den bedste pris.