Er du på udkig efter osb plader? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.692 kr. Det er 58 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 osb plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.692 kr.Køb
4.726 kr.Køb
5.515 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.406 kr.Køb
6.976 kr.Køb
7.340 kr.Køb
8.316 kr.Køb
11.060 kr.Køb
11.199 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vægge til loft til undertag til tag til gulv til skur

Størrelser: 30 mm 13 mm 15 mm16 mm 19 mm 25 mm 28 mm 5 mm 20 mm 40 mm 12 mm 10 mm 22 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige osb plader fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige har faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare osb plader.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse webshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af osb plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggekæder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har kunderne mulighed for at købe online og transportere produkterne selv. Derved kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne lige nu.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af osb plader online.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således bør du forvente super erfaren hjælp fra personale med ekspertviden i netop osb plader.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle osb plader online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
osb plader bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

osb plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

osb plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

osb plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en velovervejet plan, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter strategien.
2Forud for at du indleder byggeprocessen kan det være temmelig fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
3Du finder en hel del hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig store mængder udbytterig info, specielt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
4Du skal nødig nedprioritere din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på hændelige skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
5Man skal aldrig mangle værktøj. Tit kan det være strategisk at du har det tilgængeligt forinden du begynder på arbejdet. Det er desuden vigtigt at indregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
6Det kan vise sig fundamentalt at have de presserende byggematerialer handlet ind i god tid før du begynder eksekveringen. Du kan med fordel sammensætte en punktforms indkøbsliste indeholdende alle de ting du skal bruge, og bagefter gennemløbe listen, således at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
7I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
8Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er vigtige byggerier. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Dertil viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag kan du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
10Der præsenterer sig stort set altid overraskende hovedpiner når det kommer til krævende opgaver, og herved viser det sig værdifuldt at man har afsat en del tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå i mål med projektet.
11Husk at regne på om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør få eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en ekspert er det normalt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
12Ofte vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på økonomien. Det bør være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er meget betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål med hensyn til osb plader

 • Hvad kan osb plader bruges til?
 • Hvordan maler man osb plader?
 • Hvad er osb plader?
 • Hvad er osb plader lavet af?
 • Hvad bruger man osb plader til?
 • Hvad består osb plader af?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  Temmelig mange internet handler tildeler i dag en hel del forskellige billige løsninger til levering til osb plader. Den mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din bestilling lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig super simpel, samt oftest ydermere den billigste slags levering.

  Du kunne alternativt foretrække at vælge at få udbragt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver almindeligvis en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld temmelig uproblematisk ved køb af osb plader online. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog kræver at du befinder dig tæt på e-forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på osb plader er selvfølgelig vældig central om man behøver din pakke inden for kort tid, og i det øjemed er det temmelig på sin plads at du finder leveringstidspunktet ved osb plader. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på mange varenumre online, som dog afhænger af at bestillingen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen pakket inden medarbejderne drager hjemad.

  Nogle få internet shops frembyder gratis fragt på osb plader online, men ofte forudsætter det at du bestiller for et konkret beløb. Alternativt skal man foretrække den billigste fragttype, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  Mange webshops frembyder afhentning hvor du bestiller billig osb plader derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark og XL-Byg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på osb plader i følgende områder:

  Vallensbæk, Brøndby, Hillerød, Køge, Hvidovre, Nørresundby, Nyborg, Nærum, Risskov, Rønne, Rødovre, Frederikshavn, Odder, Næstved, Helsingør, Stenløse, Gentofte, Brabrand, Herning, Solrød Strand, Værløse, Charlottenlund, Ballerup, Frederiksberg, Slagelse, Struer, Nykøbing Falster, Nakskov, Gladsaxe, Herlev, Fredericia, Haslev, Lyngby, Ølstykke, Lillerød, Esbjerg, Vanløse, Tårnby, Aalborg, Skive, Rudersdal, Dragør, Greve, Højbjerg, Vejle, Hobro, Hedehusene, Glostrup, Haderslev, Grenaa, Tilst, Jyllinge, Virum, Horsens, Frederiksværk, Randers, Middelfart, Birkerød, Frederikssund, Valby, Korsør, Brønshøj, Vordingborg, Odense, Hørsholm, Skanderborg, Åbyhøj, Ikast, København, Thisted, Hjørring, Brønderslev, Kalundborg, Aarhus, Taastrup, Albertslund, Svendborg, Varde, Silkeborg, Allerød, Ishøj, Kokkedal, Sønderborg, Hedensted, Holbæk, Aabenraa, Farum, Viborg, Søborg, Roskilde, Lystrup, Ringsted, Kolding, og Holstebro, .

  Click-and-collect ift. osb plader er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at folk tit leder efter for eksempel billig osb plader og osb plader tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis osb plader online, køb osb plader samt osb plader priser, plus de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Spar penge på osb plader

  Det har vist sig at være ret så nemt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige osb plader online i blandt flere forhandlere på nettet, og derved har flere butikker på nettet ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på osb plader betydeligt, og derudover tilbyde fri fragt.

  Til gengæld kan det stadigvæk være gavnligt at prøve diverse e-shops efter tilbud på osb plader online forud for at du shopper, så man er tryg ved at antage den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Du bør blot ikke overse, at såfremt en internet shop forhandler billige osb plader online for en salgspris der anses for ubegribelig lav, kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte e-butik. Betalinger med kort er heldigvis en del af et regelsæt, der bistår folk imod uægte firmaer på nettet.

  Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre beløbet til osb plader af flere omgange. Dette fås normalt hos online nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma og 10-4.

  Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. billig osb plader og osb plader online. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter blandt andet køb osb plader, osb plader tilbud samt osb plader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg osb plader er 4675 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Bestilte online” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulv til loft til undertag til vægge til tag til skur

  Størrelser: 13 mm 12 mm 40 mm 5 mm 20 mm 22 mm 30 mm 25 mm 10 mm 15 mm16 mm 28 mm 19 mm

  Gennemsøg tidligere kunders meninger

  Trustpilot forærer dig tilpas solide muligheder for at verificere en lang række andre konsumenters vurderinger og derfor slår vi et slag for, at du betragter online webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige osb plader online.

  Facebook fremskaffer endvidere evigt pålidelige chancer for at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk e-butikker som tilbyder kunderne at formulere en evaluering af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen shopper billige osb plader online på en butik kunne de de facto granske netshoppens regler, men det er i reglen et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Stark.

  En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, siden det bør være en garanti for at internet firmaet anerkender de opstillede regler, og at internet forhandleren ofte tilses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

  Derudover giver det dig anledning til hjælpende service, for så vidt du udsættes for problemstillinger ved dit indkøb af osb plader. Udover dette er det fornuftigt at du er vidende om de mest relevante bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af osb plader online, til eksempel den byttepolitik e-shoppen tilsikrer.

  I den forbindelse er det tillige relevant, at man stadig beholder ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling af osb plader, hvad end man har handlet hos Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark eller XL-Byg.

  Inger U gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Jan C gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Poul I gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Hans Petersen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 tips til online indkøb
  1Før folk bestiller billige osb plader hos en internet virksomhed kan de i princippet gennemløbe e-shoppens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende. I øvrigt kan det anbefales at køberen er vidende om de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige osb plader online, til eksempel hvilken bytteret forretningen garanterer.
  2Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at e-shoppen efterfølger de danske retningslinjer, foruden at netshoppen en gang i mellem kigges til af specialister der har nøje kendskab til reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige osb plader i en butik kan de i princippet kigge på virksomhedens handelsvilkår.
  3Trustpilot genererer faktisk fine muligheder for at gennemgå en stor portion eksisterende kunders erfaringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du efterforsker netshoppens omtaler forinden du handler billige osb plader online. Facebook tilbyder dig ligeledes egentlig værdifulde chancer for at få indblik i webshoppens kundetilfredshed.
  4Det er efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for alle og enhver at finde information om priser online på billige osb plader hos flere e-handler, og med det motiv præsterer masser af internet outlets fragt uden beregning. Det kan trods alt vise sig udbytterigt at tjekke visse forretninger på nettet efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
  5Nogle få online varehuse garanterer levering uden omkostninger på osb plader, men ofte er det under forudsætning af at man handler for et fastslået beløb. Som alternativ kan du gribe den mest letkøbte leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få kørt din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig somme tider endvidere ret så fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmåde er dog at du selv henter ordren.
  6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig vital når du mangler produkterne lige om lidt, så af den grund er det altså centralt at vi finder det forventede leveringstidspunkt på osb plader. En lang række internet shops præsterer billig 1 dags levering på adskillige varer, som alligevel antager at ordren aflægges forud for et fastslået tidspunkt.
  7Den billigste fragttype er unægtelig at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du bor i nærheden af online butikkens lager. Den form for fragt kan vise sig at være super afgørende om man står og skal bruge osb plader om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle internet handler gratis levering, men tit er det betinget af at der aftages for et fastsat beløb.
  8En hel del butikker på nettet yder i øjeblikket flere billige leveringsformer til osb plader. En af de populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken den dag der passer dig. Muligheden er altså super ukompliceret, samt ofte også den mest betalelige fragttype.
  9Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en bestemmelse, som passer på folk imod bedrageriske shops på nettet. Som et alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at klare omkostningerne over flere uger.