Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 10 kg 1 m3 500 kg 25 kg 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 ton

Levering: løst leveret afhentning i bigbag i poser hent selv i løs vægt vognlæs i sække trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring ølandssten.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot ølandssten.
Du vil finde variationer i priserne på billige ølandssten fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, imens øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler produkter fra diverse nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af ølandssten online.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder findes i store dele af landet, og dermed har folk valget om at handle online og fragte varerne selv. Af den grund har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og sågar hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du bestiller ølandssten online på deres webshop.
Diverse niche netbutikker har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det formår de at yde endnu mere god vejledning fra personale som er eksperter i netop ølandssten.
Danmarks største byggekæder
ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis byggeriet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
2Måske burde du overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal sikre dig hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Når du får hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
3Planlægning viser sig som nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du anbefales at have en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
4Der viser sig typisk uforudsete hovedpiner i tilfælde med krævende opgaver, og ergo vurderes det væsentligt at man har afsat god tid i agendaen, med formålet om at man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
5Der findes alle mulige former for instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er anvendeligt med vældig meget brugbar info, i særlig grad forudsat at du kigger på engelsk.
6Forud for at du påbegynder byggeprojektet er det ret centralt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du kaster dig over arbejdet. Du har fordel af at notere en simpel huskeliste indeholdende alt der bliver brug for, og efterfølgende granske hver enkelt ting, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
8Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, ikke mindst ift. vigtige arbejdsopgaver. Større byggerier behøver mere end en person. Dertil må det blive mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
9Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ikke påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på hændelige uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en professionel.
10Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du løbende tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til byggeprocessen, så du undgår at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende byggeprojekt.
11Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit kan det vise sig essentielt at have værktøjet ved hånden før du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at medregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Ofte vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge alle udgifter, og herefter søge sig frem til ens udgift ved dem alle sammen.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om ølandssten

 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  En masse internet butikker frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmåder til ølandssten. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Den er nemlig vældig bekvem, og typisk derudover den billigste leveringsudgave.

  Du kan ydermere forsøge at få leveret til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver almindeligvis en tand mere omkostningsfuld, men endvidere usædvanlig nem for ølandssten online. Den prisbilligste fragtform vil dog altid være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du lever tæt på online firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på ølandssten er naturligvis ret vital ifald man behøver ordren straks, og af den grund er det komplet fornuftigt at du ser den anslåede leveringsdato for ølandssten. Flere internet webshops – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på flere varenumre online, hvilket stiller krav om at bestillingen realiseres inden et konkret klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren fikset før de lageransatte tager hjem.

  Nogle e-firmaer tilbyder fragtfri levering på ølandssten online, men for det meste stiller det krav om at du shopper for en konkret pris. Ellers må du udvælge den billigste leveringsversion, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

  En stor portion byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig ølandssten online og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne udlover fx afhentning af ølandssten i disse områder:

  Nørresundby, Nyborg, Nakskov, Hørsholm, Valby, Tårnby, Korsør, Hillerød, Ringsted, Frederiksværk, Haslev, Viborg, Aarhus, Thisted, Silkeborg, Brønderslev, Højbjerg, Grenaa, Rønne, Kalundborg, Søborg, Skive, Holstebro, Lillerød, Brønshøj, Charlottenlund, Jyllinge, Hvidovre, Glostrup, Ølstykke, Taastrup, Ballerup, Dragør, Middelfart, Herlev, Frederikshavn, Vallensbæk, Sønderborg, Køge, Slagelse, København, Stenløse, Allerød, Ishøj, Odense, Aalborg, Lystrup, Solrød Strand, Rudersdal, Risskov, Brabrand, Frederikssund, Holbæk, Kolding, Hjørring, Vordingborg, Herning, Roskilde, Farum, Brøndby, Hedehusene, Næstved, Rødovre, Vejle, Randers, Hedensted, Ikast, Virum, Struer, Birkerød, Gladsaxe, Kokkedal, Helsingør, Skanderborg, Odder, Vanløse, Nærum, Greve, Åbyhøj, Horsens, Gentofte, Hobro, Lyngby, Albertslund, Esbjerg, Aabenraa, Fredericia, Tilst, Nykøbing Falster, Værløse, Varde, Svendborg, Haderslev, og Frederiksberg, .

  Afhentning for ølandssten er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland).

  Ved kig i data står det klart, at folk tit leder efter fx ølandssten online og køb ølandssten. Vi ser derudover ofte mennesker søge bl.a. billig ølandssten, ølandssten priser og ølandssten tilbud, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Få den bedste pris på ølandssten

  Det er jo efterhånden i høj grad let for alle og enhver at analysere tilbud på billige ølandssten online i blandt forskellige shops på nettet, og ergo har en hel del webshops fundet det nødvendigt at trykke prisen på ølandssten kolossalt, og endda præstere portofri fragt.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være lønsomt at undersøge visse internet webshops efter tilbud og rabatter på ølandssten online inden du bestiller, således at du er tryg ved at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

  Man skal trods alt være årvågen med, at hvis en netshop afsætter billige ølandssten online på tilbud til en pris der virker ekstraordinært letkøbt, så er det undertiden være et symbol på en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af et regulativ, der støtter folk imod snydagtige internet selskaber.

  Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du vil klare beløbet til ølandssten ude i fremtiden. Dette fås normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Ses der på søgedata står det klart, at internetbrugere tit leder efter bl.a. ølandssten tilbud og billig ølandssten. Vi ser desuden mange gange folk søge eksempelvis ølandssten priser, ølandssten online og køb ølandssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 500 liter 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1000 kg 1 m3 500 kg 25 kg 10 kg 800 kg

  Levering: løst leveret vognlæs i løs vægt trailer hent selv afhentning i poser i sække i bigbag

  Kig på tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot fører til fuldkommen anstændige løsninger til at analysere adskillige tidligere brugeres observationer og herved anbefales det, at du bliver klogere på e-forretningens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige ølandssten online.

  Facebook bringer dig endvidere flere gunstige genveje til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle internet butikker som giver folk mulighed for at afgive en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed må drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige ølandssten online hos en netbutik kunne de i reglen tage stilling til butikkens handelsvilkår, det er dog bare et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Et alternativ kunne derfor være at granske om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er en indikation om at internet forretningen følger de danske regler, samt at internet virksomheden en gang i mellem efterses af fagmænd der har megen viden om vilkårene på området.

  Desuden får du mulighed for support, for så vidt du oplever udfordringer i forbindelse med din shopping med ølandssten. Foruden dette er det smart at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde forhold der er gældende for bestillingen af ølandssten online, eksempelvis hvilken returret online firmaet benytter.

  I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af ølandssten, uanset om man har bestilt hos Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller Silvan.

  Tina gav 5 stjerner

  god service

  Inge Sørensen gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  Hanne N gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Michael gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det er efterhånden usædvanlig praktisk for os alle at analysere priser online på billige ølandssten fra diverse online varehuse, og til tak garanterer en hel del e-handler fragt uden omkostninger. Men det kan stadigvæk vise sig gavnligt at analysere diverse online forhandlere efter tilbud forinden du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
  2Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en bestemmelse, hvilket beskytter kunden imod fup online virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale pengene senere.
  3Trustpilot bringer dig en del pæne genveje til at verificere en stor portion aktuelle forbrugeres vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du tjekker internet forhandlerens omtaler forud for at du handler billige ølandssten online. Facebook frembyder lignende fuldkommen fine løsninger til at få indsigt i online shoppens pålidelighed.
  4Den mest betalelige løsning vil til enhver tid være at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du bor nærved webbutikkens lager. Den leveringsløsning er naturligvis særligt relevant forudsat vi har brug for ølandssten øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle e-firmaer portofri levering, men oftest kun ifald der indkøbes for en fastsat pris.
  5Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, hvilket ofte er et bevis på at internet webshoppen efterlever de danske regler, og at netshoppen nu og da besigtiges af jurister der har nøje kendskab til retningslinjerne. Forud for at folk handler billige ølandssten i en internet shop bør man til hver en tid sætte sig ind i dens forretningsvilkår.
  6Før folk bestiller billige ølandssten i en online webshop burde de sådan set løbe igennem forhandlerens vilkår, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave. I øvrigt stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vilkår der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige ølandssten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forretningen benytter.
  7En række internet virksomheder præsterer levering uden omkostninger på ølandssten, men undertiden under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris. Desuden må du overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket gerne er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden er almindeligvis lige så vel rigtig praktisk. Den mest betalelige fragtløsning er uden tvivl at du selv henter pakken.
  8Leveringshastigheden er ultra essentiel ifald man har behov for din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det ganske afgørende at vi kontrollerer den forventede leveringsdato for ølandssten. Flere netshops i Danmark annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, som imidlertid påkræver at ordren laves inden et konkret klokkeslæt.
  9En del internet outlets giver i øjeblikket en hel del forskellige billige fragttyper til ølandssten. En af favoritterne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt fremkommelig, og mange gange tilmed den mest betalelige leveringsversion.