Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 35 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er MaxiBag.dk, som sælger 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
845 kr.Køb
950 kr.Køb
963 kr.Køb
966 kr.Køb
999 kr.Køb
1.008 kr.Køb
1.029 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.069 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.152 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.223 kr.Køb
1.275 kr.Køb
1.284 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.358 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.514 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.690 kr.Køb
1.776 kr.Køb
2.020 kr.Køb
2.433 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til haven

Mængder: 25 kg 15 kg 25 kg 1 m3 15 kg 1000 kg 20 kg 800 kg 1 ton 500 liter 10 kg 500 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag trailer i løs vægt hent selv i sække afhentning i poser løst leveret vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige nøddesten fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på gode priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Derfor bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring nøddesten.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare nøddesten.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt hos de kendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra mange leverandører, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af nøddesten online.
De udbredte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og herigennem har mange chancen for at bestille online og køre materialerne selv. Dermed kan du overveje at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Herved får du formentlig en høj grad af informativ rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis nøddesten.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse hjælper du når du køber nøddesten online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

nøddesten silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet er det ret afgørende at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du kunne tænke over om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde købe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du søger hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at modtage forslag fra en håndfuld selskaber.
3Du kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås ifald projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
4Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget konstruktiv information, navnligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
5Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det vil være forstandigt at nedfærdige alle poster, hvorefter man kan kortlægge mulige tilbud på dem slavisk.
6Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problematikker i tilfælde med avancerede opgaver, og altså vurderes det af stor betydning at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at komme i mål.
7Forberedelse vil være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at liste en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du sammensætter arbejdsplanen.
8Du må på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fx sko og hjelm der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Det kan være en god idé at få hjælp til byggearbejdet, især såfremt det er store arbejdsopgaver. Flere opgaver gør krav på mere end en person. Ydermere bør det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Man skal aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte vil det være fordelagtigt at du har værktøjet disponibelt akkurat som du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
11Det viser sig essentielt at du har de presserende bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du begynder din byggeproces. Du kunne med fordel lave en hurtig oversigt med alt hvad der skal bruges, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
12For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du ofte undersøge vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne netop som du er godt i gang med det store byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål rundt om nøddesten

 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  En masse online selskaber yder nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til nøddesten. En der er meget populær er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ultra nem, samt oftest endda den billigste type af levering.

  Du bør tillige påtænke at få varerne sendt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver af og til et hak mere bekostelig, men endda særdeles fleksibel ved køb af nøddesten online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til netshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på nøddesten kan være usædvanlig væsentlig når vi behøver din ordre med det samme, og herved er det naturligvis relevant at du checker den anslåede leveringstid for nøddesten. En hel del e-handler – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter online, men vær på vagt da det står og falder med at ordren aflægges forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klargjort forinden pakkemedarbejderne får fri.

  Flere e-handler i Danmark yder fri fragt på nøddesten online, men oftest kun ifald man shopper for en fastsat pris. Derudover kan man beslutte sig for den mest betalelige form for fragt, der typisk vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

  En del byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig nøddesten online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på nøddesten i disse områder:

  Nakskov, Kolding, Struer, Virum, Ringsted, Ølstykke, Højbjerg, Allerød, Odense, Skanderborg, Søborg, Slagelse, Nørresundby, Gladsaxe, Randers, Køge, Holstebro, Solrød Strand, Albertslund, Brabrand, Dragør, Hvidovre, Grenaa, Taastrup, Næstved, Holbæk, Valby, Tårnby, Ikast, Værløse, Charlottenlund, Hedensted, Aabenraa, Risskov, Lyngby, Hobro, Vejle, Haslev, Frederikshavn, Nyborg, Herlev, Esbjerg, Vanløse, Kalundborg, Hjørring, Brønshøj, Fredericia, Korsør, Frederikssund, Vallensbæk, Vordingborg, Frederiksberg, Greve, Varde, Viborg, Horsens, Hillerød, Herning, Glostrup, Svendborg, Tilst, Sønderborg, Roskilde, Ishøj, Rødovre, Skive, Nærum, Lillerød, Frederiksværk, Stenløse, Kokkedal, Aalborg, Ballerup, Brønderslev, Åbyhøj, Silkeborg, Brøndby, Lystrup, København, Haderslev, Hedehusene, Rudersdal, Rønne, Middelfart, Odder, Birkerød, Farum, Gentofte, Thisted, Aarhus, Jyllinge, Helsingør, Hørsholm, og Nykøbing Falster, .

  Klik-og-hent for nøddesten er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden).

  Ved indkig i tallene er det tydeligt, at mennesker tit søger efter fx nøddesten online og nøddesten priser. Foruden dette ser vi tit folk lede efter eksempelvis nøddesten tilbud, køb nøddesten og billig nøddesten, plus de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på nøddesten

  Det er jo temmelig fleksibelt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige nøddesten online fra diverse internet butikker i Danmark, og for det har massevis af internet foretagender været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på nøddesten eftertrykkeligt, og derudover sikre gebyrfri levering.

  Det kan dog trods alt være profitabelt at kontrollere enkelte e-forretninger efter tilbud på nøddesten online inden du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Man må dog være obs på, at i tilfælde af at en internet webshop udbyder billige nøddesten online på tilbud til en pris der virker helt ekstremt fremragende, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en bedragerisk online butik. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en bestemmelse, som bistår køber overfor bedrageriske outlets på nettet.

  Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale prisen på nøddesten over en længere periode. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis køb nøddesten og nøddesten online. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere efterspørge for eksempel nøddesten tilbud, nøddesten priser samt billig nøddesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven

  Mængder: 15 kg 25 kg 500 kg 500 liter 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 1000 kg 10 kg 1 ton 800 kg 15 kg

  Levering: hent selv afhentning i poser i løs vægt løst leveret vognlæs trailer i sække i bigbag

  Læs tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot yder stort set gavnlige muligheder for at eksaminere en stor portion aktuelle konsumenters evalueringer og herved er det klogt, at du efterforsker online firmaets omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige nøddesten online.

  Facebook yder lignende fuldkommen belejlige muligheder for at få indsigt i internet butikkens kundefokus. Derudover er der en række internet butikker som tilbyder folk at meddele en omtale af købsoplevelsen, hvilket også burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige nøddesten online i en internet virksomhed bør man principielt tage stilling til deres regler, men det er tit ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

  En nem løsning er at undersøge om internet selskabet er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en angivelse af at internet firmaet føjer de danske regler, samt at online forhandleren undertiden tilses af eksperter som har meget erfaring med reglementet på området.

  Dette er en god genvej til support, når du får problemstillinger som følge af din shopping med nøddesten. Ydermere går vi ind for at man er på vagt for de mest relevante regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af nøddesten online, for eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren har.

  I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, så man en anden gang kan eftervise købet af nøddesten, uagtet om man handler ved 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Bente gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Thomas Jensen gav 4 stjerner

  Nemt køb

  Tina gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Henrik gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  9 tips til indkøb via nettet
  1Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket beskytter os imod uægte e-shops. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afdrage betalingen over flere uger.
  2Vi slår generelt et slag for at bemærke om e-forretningen er støttet af e-mærket, som bør være en tilkendegivelse af at internet selskabet efterfølger de danske retningslinjer, foruden at den løbende føres tilsyn med af specialister der har indsigt i reglerne. Før nogen shopper billige nøddesten på en webshop kan de de facto gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler.
  3De fleste online virksomheder tilbyder i vore dage flere billige fragtløsninger til nøddesten. Den mest anvendte er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Metoden er altså vældig bekvem, og endda derudover den billigste fragtløsning.
  4Før nogen shopper billige nøddesten på en e-shop kunne de principielt bese dens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende. Tilmed er det klogt at man er opmærksom på de vigtigste betingelser der indvirker på shopping af billige nøddesten online, som eksempelvis hvilken returret netbutikken lover.
  5En hel del netbutikker tilbyder levering uden beregning på nøddesten, men for det meste er det forudsat at der erhverves for et fastsat beløb. Ellers kunne man gribe den mest letkøbte form for levering, som tit vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop. Muligheden er almindeligvis lige så vel virkelig bekvem. Den mest prisbevidste leveringstype er uden tvivl at du selv henter varerne.
  6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig hvis man har brug for produkterne nu og her, og derfor er det fuldt ud på sin plads at du kontrollerer den forventede leveringsdato på nøddesten. En masse outlets på nettet stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, hvilket dog afhænger af at bestillingen placeres før et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Det har vist sig at være ret så fremkommeligt for folk at undersøge tilbud online på billige nøddesten på flere shops på nettet, og til tak lover adskillige e-butikker fri fragt. Men det kan trods alt blive lønnende at analysere indtil flere firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at antage den skarpeste pris.
  8Trustpilot fremskaffer ret sikre genveje til at se nærmere på ganske mange andre køberes betragtninger og på grund af dette går vi ind for, at du studerer internet webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige nøddesten online. Facebook bringer dig derudover ultra fine metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet.
  9Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmulighed er naturligvis vældig betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge nøddesten om kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte online butikker billig fragt, men oftest stiller det krav om at man bestiller for en bestemt sum.